Şimdi Ara

BARTIN ÜNİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
0
Favori
6.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tercih listesine bu üniyi yazan ve gelme ihtimali yüksek olanlar buraya yazsın... Bartını bilen üniyi bilen bölümü bilen biride varsa bilgilerini bizimle paylaşabilir mi ??? :))

• Şehir hakkında yardımcı olmaya çalışırım ama üniversite hakknda pek bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Şehir hakkında yardımcı olmaya çalışırım ama üniversite hakknda pek bilgim yok.

eyvallah :)) şehir nasıldır biraz anlatırmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkznmert

quote:

Şehir genel olarak küçük, istediğn birşeyi kolay olarak bulamassın(teknoloji vs) genel olarak aakin bir şehirdir gezilcek yerler kısıtlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Şehir genel olarak küçük, istediğn birşeyi kolay olarak bulamassın(teknoloji vs) genel olarak aakin bir şehirdir gezilcek yerler kısıtlı.

anladım zaten ankarada yaşıyorum aradığımı bulamazsam buradan yolattırırım.. :)) Üniversite merkezde galiba merkezle sahil arası falan çok mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım zaten ankarada yaşıyorum aradığımı bulamazsam buradan yolattırırım.. :)) Üniversite merkezde galiba merkezle sahil arası falan çok mu ?

Üniversite şehir dışında, sahile 30-40 dk mesafede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Fe4R] -- 31 Temmuz 2012; 14:06:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Üniversite şehir dışında, sahile 30-40 dk mesafede.

Alıntıları Göster
    üninin adresinde bartın merkez yazıyor :) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkznmert -- 31 Temmuz 2012; 14:54:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi arkadaşlar ya yokmu orada okuyan şehri bilen ??
  • Belediye sınırları içindedir o zman ama şehir merkezine uzak biraz.
  • bende 230 bindeyim i.ö düşünüyorum gelir diye düşünüyorum.Geçen sene 265 bin ile kapatmış çünkü.
  • benimde aklımda Bartın ama okulun eğitimi soru işareti.
  • arkadaslar bolumun ders programina bakin yardimci olur, sehir kucuk yapilacak seyler kisitli, denizi guzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyLine.

benimde aklımda Bartın ama okulun eğitimi soru işareti.

eğitim konusunda boğaziçinden sonra bartın geliyomuş devlet üniversitesi olarak ben araştırdım. tabi doğru diyolarsa :))
  • 5 yılım geçti 3 yıl önce şehirden ayrıldık ama 3 yıl içinde yaz aylarında arkadaş ziyaretlerinde bulundum hep.üni hakkında pek fikrim yok fakat şehir hakkında elimden geldiğince yardımcı olabilirim.merak ettiklerinizi cevaplayabilirm.
  • selam arkadaşlar bende tercih listemin ilk sırasında bartın ybs var sıralamam 257 bin i.ö inşallah gelir :) kazanırsak burdan tanışalım bari :)
  • İyi olur çagry tanışırız inşallah :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: okd

5 yılım geçti 3 yıl önce şehirden ayrıldık ama 3 yıl içinde yaz aylarında arkadaş ziyaretlerinde bulundum hep.üni hakkında pek fikrim yok fakat şehir hakkında elimden geldiğince yardımcı olabilirim.merak ettiklerinizi cevaplayabilirm.

Bro sen neyini beğeniyosan neyini beğenmiyosan burdan yazda bilgilenelim bizde :)) şimdi öyle soru gelmiyo aklıma :))
  • 278 bin ile ilk sıraya yazdım ama gelmez sanırım
  • quote:

İyi olur çagry tanışırız inşallah :))

inşalalh kardeşm. 257bin bnm sıralama sence gelirmi 265bin ile kapatmış geçen sene :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagry06

quote:

İyi olur çagry tanışırız inşallah :))

inşalalh kardeşm. 257bin bnm sıralama sence gelirmi 265bin ile kapatmış geçen sene :)

Bence gelir bro
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.