Şimdi Ara

Boun psikoloji, politika ve yönetim bilişim sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Y-EA: 1161 sıralama ile Boğaziçinde psikoloji, siyasal veya ybs gelme olasılıkları sizce nasıl ? Ve sizce hangi bölümler yazılmalı öneriniz nedir bu sıralamaya ?

• Pols psiko %50 gelir. Ybs %60-70 gelir gibi. Öne çekme ihtimali var ybsnin ama ne kadar çeker o önemli bir de sıralamalarda kaç sayısalcı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psiko sizce geriler mi öne mi gelir ? Bende tahmin edemiyorum pek..

• JoseyWiles J kullanıcısına yanıt

Aynı kalır bence. Psikolojinin niş bir kitlesi var başka bir şey yazmayan ilk tercihe direkt psikoloji yazan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız. Hayırlısı olur inşallah.

• Yerinizde olsam 1. sıraya YBS yazar ve gelmesini umardım psikoloji ve siyasal gelse üzülürdüm açıkçası çünkü hepsi farklı alanlar ybs okuyup dilinizi geliştirip dünyadaki neredeyse her teknoloji işine kabul alma şansınız olacaktır. ilerde kendi işinizi de kurabilirsiniz ama türkiye diplomalı bir psikolog neler yapabilir beni düşündürüyor ybs okursanız ne kadar ekmek o kadar köfte muhabbeti olur ama psikolojide ise bir memuriyet söz konusu başarılar.

• +1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Çok kararsızım. YBS hiç düşünmüyordum öncesinde. Ama forumda da baya bir yönelim var ve bölüm hakkında bir bilgim yok. Gerçi gelir mi bilmiyorum bu sıralamaya ama şansımı deneyeceğim.

• Umarım gelir hocam

• YBS sıralamasının yükseleceğini diğer bölümlerin de az da olsa düşeceğini düşünüyorum ilk bindeki sayısalcı oranının bu sene yüksek olduğuna inandığımdan. Sizin bu konuda fikirleriniz nedir peki arkadaşlar ?

• up

• katılıyorum bu teori de sizi orta veya alt sıralardan bir şekilde boun ybsye sokar diye iyimser bi tahminde bulunabiliriz bu şekilde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.