Şimdi Ara

BARTIN ÜNİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
6.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: project35

Dün kayıt yaptırmak için Bartın'a gittim.
    Genel olarak kısa gözlemimi ve üniversitede okuyan öğrencilerin görüşlerini aktarayım.

Bartın 11 yıllık bir şehir, eğer siz gerçekten bir şehirden Bartın'a geliyorsanız (İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Balıkesir hemen hemen tüm iller) şehirden indim köye havası oluşuyor. Üniversite binası idare eder pek modern değil.(Yeni kampüs yapılıyor ama güzel bir şey beklemeye hiç gerek yok) Üniversitenin bulunduğu yerlerde köy tipi bir yerleşim var. Köy evleri, inekler, keçiler vs. Üniversiteyi bir bayıra kurmuşlar(güvenlik görevlileri burada en düz yer burası diyordu:) ) Otobüs durakları böyle teneke - tahta karışımı. Şehir merkezi de işte bir cadde var oldu bitti. Sessiz sakin bir yer, kalabalık değil 55000 nüfusu var zaten.

Amasra'ya gelince fazla kalamadık ama oldukça güzel bir yer. İnkum ve birkaç yerin daha ismini de söylediler oralarda güzelmiş ama gidemedik.

Gelelim birkaç Üniversite öğrencisinin Üniversite hakkında ki görüşlerine;
    Burası tercih edilebilecek bir yer değil.
    Eğitim iyi değil.
    Ben buradan gitmek istiyorum... gibi görüşler var.

Aslında daha yazacaklarım var fakat bundan sonrası ön yargılarımın baskısıyla, gördüklerim karşısındaki şaşkınlıkları ifade edeceğinden yazmıyorum.
    Bize değil, bizim çocuklarımıza da değil anca torunlarımız üniversite sınavına girince Bartın'a tekrar bakılabilir. O zamana kadar çok bir yol kat edeceğine hiç inanmıyorum.

Ben ünide okuyanlarla konuşamadım. ama şehir hakkında bütün söylediklerine katılıyorum. yazmadıklarını bana özelden yazsana bekliyorum :D

• Daha da bir şey yazmaya gerek yok usta, gerisini yaşayıp göreceğiz.
    Her şeye rağmen fazla karamsar olmaya gerek yok tabi, inşallah her şey çok daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: project35

Daha da bir şey yazmaya gerek yok usta, gerisini yaşayıp göreceğiz.
    Her şeye rağmen fazla karamsar olmaya gerek yok tabi, inşallah her şey çok daha iyi olur.

inşallah yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitaladam

Hocam afedersin de sen 5000 öğrenci nüfusu olan yere öğrenci kenti mi diyorsun ?
    Bak ben sana anlatayım öğrenci kenti nasıl olur ? Ev tutmaya kalkarsın siz öğrencisiniz 3+1 daire size 450 olsun derler.
    Yemek yersin, sen öğrencisin şunu almayalım derler. Bi çorbaya 5 lira para vermezsin.
    Para kazanmaya kalkarsın "biz sadece Bartın esnafının para kazanmasını istiyoruz" demezler. Öğrencidir paraya ihtiyacı vardır derler.
    Gece sokağa çıkarsın "nerde kalıyon, çabuk evine dön" demezler. "Olay çıkartma" derler. Ben bunların hiç birini Bartın'da göremedim.
    Ben Eskişehir'den geliyorum oraya, öğrenci kentinden.. Öğrencilere insan gibi davranan insanların arasından geliyorum.
    Paraya aç, onlara yolunacak kaz gözüyle bakan insanların arasından değil. Benim bildiğim öğrenci kenti budur.
    Sen akrep görmedim diyorsun, bana "buranın akrepleri zararsızdır" diyorlar. Bizzat 2 tanesini ben yakaladım.
    Ev arkadaşım da 1 hafta içinde 3 tane yakalamış. Ben bu kadar şeyi göz ardı edip burada objektif cevap isteyen insanlara "çok güzel burası dört dörtlük" diyemem.
    İyisiyle kötüsüyle her şeyini bilmeleri gerek...

Edit: Resim

Eğer yanılmıyorsam bu hayvana halk arasında "akrep" diyorlar.

BARTIN ÜNİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ

Arkadaki kim lan

• Kamyoncu sıtayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitaladam

Hocam afedersin de sen 5000 öğrenci nüfusu olan yere öğrenci kenti mi diyorsun ?
    Bak ben sana anlatayım öğrenci kenti nasıl olur ? Ev tutmaya kalkarsın siz öğrencisiniz 3+1 daire size 450 olsun derler.
    Yemek yersin, sen öğrencisin şunu almayalım derler. Bi çorbaya 5 lira para vermezsin.
    Para kazanmaya kalkarsın "biz sadece Bartın esnafının para kazanmasını istiyoruz" demezler. Öğrencidir paraya ihtiyacı vardır derler.
    Gece sokağa çıkarsın "nerde kalıyon, çabuk evine dön" demezler. "Olay çıkartma" derler. Ben bunların hiç birini Bartın'da göremedim.
    Ben Eskişehir'den geliyorum oraya, öğrenci kentinden.. Öğrencilere insan gibi davranan insanların arasından geliyorum.
    Paraya aç, onlara yolunacak kaz gözüyle bakan insanların arasından değil. Benim bildiğim öğrenci kenti budur.
    Sen akrep görmedim diyorsun, bana "buranın akrepleri zararsızdır" diyorlar. Bizzat 2 tanesini ben yakaladım.
    Ev arkadaşım da 1 hafta içinde 3 tane yakalamış. Ben bu kadar şeyi göz ardı edip burada objektif cevap isteyen insanlara "çok güzel burası dört dörtlük" diyemem.
    İyisiyle kötüsüyle her şeyini bilmeleri gerek...

Edit: Resim

Eğer yanılmıyorsam bu hayvana halk arasında "akrep" diyorlar.

BARTIN ÜNİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ

Kardeşim dediğinin her noktasına katılıyorum. Ben Bartın'a atandım ama ev bulamadım gülermisin ağlarmısın? Sağolsunlar çoğu ev sahibi ögrencileri ve atama ile buraya göreve gelenleri ellerini ovuşturup bekliyor. Yoksa nasıl dönecek Bartın ekonomisi. Ben Bartında ev bulamadığım için istanbula dönünce yol iznim bitmeden tekrar iş aramaya başladım ve çok şükürki biraz daha iyi şartlarda iş buldum şimdi ev problemi yüzünden gitmeyeceğim Bartına. Olmadık yerler için İstanbul'dan çok kira istiyorlar. Sonrada Bartın şöyle güzel böyle güzel. Tabiki orada yerleşik düzeni ev problemi olmayana güzel bir yer orası hatta Amasra denizi ile belki türkiyedeki en güzel yerlerden biri. Ama bu ev, kira problemleri çözülmeden Bartın daha gelişmiş bir yer olamayacak. Oradaki istedikleri kiralara İstanbul ve diğer büyük şehirlerde çok daha iyi evler bulabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar bugun bartın iibf ybs yi kazanmışım yorumlar kötü 2013 de neler değişti merak ediyorum BARTIN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI AĞDACI MEVKİİ ağdacı şehir merkezinden uzakmı yurt nerede okuka yakınmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deividde

Merhaba arkadaşlar bugun bartın iibf ybs yi kazanmışım yorumlar kötü 2013 de neler değişti merak ediyorum BARTIN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI AĞDACI MEVKİİ ağdacı şehir merkezinden uzakmı yurt nerede okuka yakınmı

Hayırlı olsun kardeşim tebrikler :D Ağdacı mevkii ni sorun etme zaten üniversite kampüsü 1 tane var şuanda yenisi yapılıyo. o yüzden herkes orda. Şehir merkezinden otobüsler var 10-15 dkye üniye gidiyo sorun olmaz yer bakımından. Yurt hemen okulun içinde zaten onda hiç bi sıkıntı yok :D
  • kredi yurtlar kurmunun yurdu var herhalde yurt konusnda yardım edebilecek arkadaş varmı kayıt nasıl olur başvuru nasıl olur
  • Evet beyler 2. sıraya yazmış oldugum YBS bölümünü kazanmış bulunmaktayım.Yardımcı olabılecek arkaaşları arıyorum bölüm üni sehir hakkında.Bu site dahil heryerde kötü yorumlar dolu acıkcası sımdıden buradan sogudum.Görüşleriniz benim için değerli teşekkğrler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnr67

Evet beyler 2. sıraya yazmış oldugum YBS bölümünü kazanmış bulunmaktayım.Yardımcı olabılecek arkaaşları arıyorum bölüm üni sehir hakkında.Bu site dahil heryerde kötü yorumlar dolu acıkcası sımdıden buradan sogudum.Görüşleriniz benim için değerli teşekkğrler.

ilk tercihin neresiydi ve hangi il ve ilçedensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: deividde

quote:

Orijinalden alıntı: fnr67

Evet beyler 2. sıraya yazmış oldugum YBS bölümünü kazanmış bulunmaktayım.Yardımcı olabılecek arkaaşları arıyorum bölüm üni sehir hakkında.Bu site dahil heryerde kötü yorumlar dolu acıkcası sımdıden buradan sogudum.Görüşleriniz benim için değerli teşekkğrler.

ilk tercihin neresiydi ve hangi il ve ilçedensin

llk sağlık yonetımı idi Sakara Üni. Zonguldak/Ereğli hocam.
  • tamm arkadaşım o yazılanlar kadar kötü bir yer olmadığını söylüyorlar gidince görcez
  • İnş. yanılıyorlardır kardeşim.
  • http://www.youtube.com/watch?v=a52kK2-HQ2k#at=54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deividde -- 27 Temmuz 2013; 19:29:46 >
  • Sakın ha sakın buraya gelmeyin!!! Bin bir pişmanım buraya geldiğim için.Ne gezilecek yeri var ne bişey.Bu sene ygs,lys ye giricem zaten.Aman ha sakın ola yazmayın burayı,o kadar sıkılacaksınız ki diyeceksiniz (ki ben şahsen diyorum eğitim olarak benden kötü insanlar bile on numara yerlere gittiler bölümü kötü olsada) şimdi burdan nasıl kurtulurum onun hesabını yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.