Şimdi Ara

Barselona'daki iPhone 5 stok durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenim şuanda barselonada ona aldırmak istiyorum iphone 5, apple storea gitmiş sormuş 670 euro demişler (1,563TL) ancak şuanda ellerinde yokmuş. Stok durumunu takip etme veya işte nerelerde bulabilceklerine dair bir kaynak varmı arkadaşlar ? Kuzenim 29unda dönmüş olacak ne kadar çabuk yardımcı olursanız o kadar makbule geçer.

Şimdiden teşekkürler hepinize iyi bayramlar arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GranTurismo -- 25 Ekim 2012; 22:12:47 >

• barcelona da 2 store var ve ikisindede yok. kuzenin aşağıdaki adresten yarın sabah 9 -17 arası rezervasyon yapsın cihaz gelirse c.tesi gidip alabilir.https://reserve.apple.com/ES/es_ES/reserve/iPhone
  • Ya kendisi pek bilgisayar kullanan biri değilde, bu gereken bilgileri ben doldursam, o gidip alsa olur mu ?
  • Olur, bilgileri dogru doldurdugun surece sikinti yok. Reservasyonu almaya gittiginde kimlik sorarlar, o yuzden adi ve soyadini dogru yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onun adına doldurursan alabilir
  • anladım, peki hangi güne vereceklerini nereden biliyorsun
  • Yukarda yazdim, yarin doldurursa c.tesi diye. Yani ertesi gune. O da cihaz gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 25 Ekim 2012; 22:49:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Yukarda yazdim, yarin doldurursa c.tesi diye. Yani ertesi gune. O da cihaz gelirse

Yok zaten hangi güne vereceklerini size tekrar sormadım, hangi güne vereceklerini nereden bildiğinizi sordum. Sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

quote:

Yukarda yazdim, yarin doldurursa c.tesi diye. Yani ertesi gune. O da cihaz gelirse

Yok zaten hangi güne vereceklerini size tekrar sormadım, hangi güne vereceklerini nereden bildiğinizi sordum. Sağolun

Barselona da yasiyorum ordan biliyorum. Gun secemiyorsun. Rezervasyon ertesi gun icin yapiliyor

• quote:

quote:

quote:

Barselona da yasiyorum ordan biliyorum. Gun secemiyorsun. Rezervasyon ertesi gun icin yapiliyor

anlıyorum dostum, umarım işler yolunda gider. Bu rezervasyon olmadan alma şansımız yok sanırım?
  • Barcelona yi bilmiyorum ama 3,5 hafta once almanya da siparis verdigim ip5 bu gun teslim edilmis. Kismetse 30 ekimde elimde olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun doldurdugun rezervasyon yarin icin gecerlidir ve rezervasyonun kabul olursa apple mail adresine bilgilendirme mesaji gonderir su saatte telefonlariniz gelip alabilirsiniz diye. rezervasyon forumunuda hergun doldurmak zorundasiniz cunku doldurulan rezervasyonlar 1 gunluktur hep.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

anlıyorum dostum, umarım işler yolunda gider. Bu rezervasyon olmadan alma şansımız yok sanırım?

Hayir yok malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

bugun doldurdugun rezervasyon yarin icin gecerlidir ve rezervasyonun kabul olursa apple mail adresine bilgilendirme mesaji gonderir su saatte telefonlariniz gelip alabilirsiniz diye. rezervasyon forumunuda hergun doldurmak zorundasiniz cunku doldurulan rezervasyonlar 1 gunluktur hep.

kabul olursa mı :S Desene hallolmayacak gibi gözüküyor bu neyse teşekkürler yinede deneyelim şansımızı. Peki onu alamazsam 4s alayım mı ? Yoksa türkiyeden 4s almak daha mı mantıklı olur? Sonuçta garantili, taksitli olacak buradan alırsak
  • quote:

quote:

bugun doldurdugun rezervasyon yarin icin gecerlidir ve rezervasyonun kabul olursa apple mail adresine bilgilendirme mesaji gonderir su saatte telefonlariniz gelip alabilirsiniz diye. rezervasyon forumunuda hergun doldurmak zorundasiniz cunku doldurulan rezervasyonlar 1 gunluktur hep.

kabul olursa mı :S Desene hallolmayacak gibi gözüküyor bu neyse teşekkürler yinede deneyelim şansımızı. Peki onu alamazsam 4s alayım mı ? Yoksa türkiyeden 4s almak daha mı mantıklı olur? Sonuçta garantili, taksitli olacak buradan alırsak

rezervasyonu yapanlar arasinda cekilis gibi bisi yaptiklarindan cikmama sansida var malesef. 4S kararini sen ver ben bisi diyemem ama karar vermeden once 5i bir incele derim apple store'da incelemediysen sonra kararini ver

• quote:

quote:

quote:

rezervasyonu yapanlar arasinda cekilis gibi bisi yaptiklarindan cikmama sansida var malesef. 4S kararini sen ver ben bisi diyemem ama karar vermeden once 5i bir incele derim apple store'da incelemediysen sonra kararini ver

Hocam imkanım olsa düşünmeden alırım iphone 5i ama seninde gördüğün üzere çok zor. Adam sormuş yok demişler dün

• quote:

barcelona da 2 store var ve ikisindede yok. kuzenin aşağıdaki adresten yarın sabah 9 -17 arası rezervasyon yapsın cihaz gelirse c.tesi gidip alabilir.https://reserve.apple.com/ES/es_ES/reserve/iPhone

Merhabalar Hocam,
    Bu reserve linkini san diego icin atabilirmisiniz bulamiyorumda nerden yapicagimi.
    Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathMachine27

quote:

barcelona da 2 store var ve ikisindede yok. kuzenin aşağıdaki adresten yarın sabah 9 -17 arası rezervasyon yapsın cihaz gelirse c.tesi gidip alabilir.https://reserve.apple.com/ES/es_ES/reserve/iPhone

Merhabalar Hocam,
    Bu reserve linkini san diego icin atabilirmisiniz bulamiyorumda nerden yapicagimi.
    Tesekkurler.

Heryer icin reservasyon sansi yok

• vay arkadaş ya istesekte alamıyoruz şu telefonu iyi mi...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam imkanım olsa düşünmeden alırım iphone 5i ama seninde gördüğün üzere çok zor. Adam sormuş yok demişler dün

ilk satislardan sonra rezervasyon ile satmaya basladilar o yuzden direk almak istersen yok diyorlar ellerindeki telefonlar rezerve oldugundan dolayi. her seferinde belirtiyorum simdilik temin edebilmenin tek yolu rezervasyon.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.