ya insanlar zencilerle kavga yada tartışma yaşayınca beyazlar niye ırkçı damgası yiyor şimdi o videoyu herkes izledi gs lisi fb lisi ırkçı dedi neye göre dedi adam zenci diye heral.kavga edemiyecek mi insanlar zencilerle.ırkçılık böyle mi anlaşılıyor vay beyaz adam zenciyle kavga etti ona hareket çekti pis ırkçı defol.bunu mu demek doğru.zenci beyaza yapsa ırkçı denmez ama.ırkçılık böyle hareketlerle anlaşılmaz ha adam her hareketinden belli eder durduk yere sorun çıkarır tamam deriz yada direk ağzıyla söyler ben zencilerden nefret ediyorum yada kendi ülkem hariç diğer milletlerden nefret ediyorum o zaman hep beraber kimse o kişi ırkçı diyip içimi dökelim.ama böyle saçmalık mı olur ya adam maçta tartışıyor ikiside birbirine bişeyler yapmıştır beyaz olan ırkçı oluyor zenci olan masum
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
Vay anasını
İşte herşeyi açıklığa kavuşturan video. Arkadaşlar adam az bile yapmış yaa
Baros hoşgeldin aramıza. Seninle güleceğiz bu sene ve diğer seneler inşallah....
+1905 ırkçı ırkçı dendi ben baya bisiLer beqLiyodum.Eger bu kadarsa az biLe yapmışsın AsLanım benim.Simdi sevdim seni işte
quote:
Orjinalden alıntı: Méxes
quote:
Orjinalden alıntı: SaGaPo
Baroşu futbolcu olarak çok beğendiğimi daha önceki topiklerde de belirtmiştim fakat olay şimdi o değil.İş Ahlak konusuna gelince Futbolu da unuturum ben.Baroşun bu videoda izlediğime göre kendisine Tüküren bir zenciye karşı yaptığı ahlak dışı bir hareket söz konusu.Birine tükürüldüğünde böyle ırkçı bir cevap mı verilir ?İşin ilginç tarafı burdaki GS'li arkadaşlarımızın bu olayı normal göstermeye çalışarak kendilerini tatmin etmek istemesi.Kim ne derse desin Baroş ahlaki değerleri ayaklar altına almıştır,orada kendisine değil tükrük hokkalı bir balgam bile atılsa vereceği cevap o şekilde olmamalıydı.
sagapo
pekiala ciddi olarak söylüyorum ıkçlığığa karşı olan fenerbahçe klübünün başına ırkçı bir teknik direktör getirilmesi hakkında ne düşünüyorsun sen memnun musun ?
Bu Aragones mevzusu yüzünden çok tartıştım daha önce,tekrar tekrar başa sarmak istemiyorum.
Arkadaşlar ben 2 linkide acamadım Acaba youtuba ne yazınca cıkıyor bu video söylerseniz sevinirim
yaw adam tükürmüyor affedersiniz geğiriyor barosta kokuttun her tarafı diyor ırkçılıkla ne alakası var bu arada youtube daki yorumlara bakın hepsi komedi
quote:
quote:
quote:
Baroşu futbolcu olarak çok beğendiğimi daha önceki topiklerde de belirtmiştim fakat olay şimdi o değil.İş Ahlak konusuna gelince Futbolu da unuturum ben.Baroşun bu videoda izlediğime göre kendisine Tüküren bir zenciye karşı yaptığı ahlak dışı bir hareket söz konusu.Birine tükürüldüğünde böyle ırkçı bir cevap mı verilir ?İşin ilginç tarafı burdaki GS'li arkadaşlarımızın bu olayı normal göstermeye çalışarak kendilerini tatmin etmek istemesi.Kim ne derse desin Baroş ahlaki değerleri ayaklar altına almıştır,orada kendisine değil tükrük hokkalı bir balgam bile atılsa vereceği cevap o şekilde olmamalıydı.
sagapo
pekiala ciddi olarak söylüyorum ıkçlığığa karşı olan fenerbahçe klübünün başına ırkçı bir teknik direktör getirilmesi hakkında ne düşünüyorsun sen memnun musun ?
Bu Aragones mevzusu yüzünden çok tartıştım daha önce,tekrar tekrar başa sarmak istemiyorum.
Sar , sar başa sar sen. Aragones' e hüküm giymiş diyince UEFA' dan link istiyordun Baros içinde ben link istiyorum bakalım, bulabilcen mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
quote:
quote:
quote:
sagapo
Sar , sar başa sar sen. Aragones' e hüküm giymiş diyince UEFA' dan link istiyordun Baros içinde ben link istiyorum bakalım, bulabilcen mi?
Dostum seninle 1 kez tartıştım 1 kez daha kaldıramam bu saatten sonra.
NOT:Konudan kaçmıyorum,sadece artık sıkıyor bu tür tartışmalar beni.Ayrıca cevap versem sen de cevap verecen gene uzayıp gidecek,gene strese girecez.İyisi bu kısır döngüye girmemek.
Peki sende haklısın. Ama ben laflarımın arkasındayım. Türkiye Irkçılar, kokainciler bilumum pis işlere bulaşmış veya 30 küsür olup son demlerini padişahın sol kısmı şeklinde geçireceklerin yeri değil. Bu olgudan vazgeçelim artık.
Irkçı zenciye iyi yapmış Baros aslanım benim
Keşke herkes Semih Şentürk gibi olabilse...
o hareketi beyaz bi adam yapsaydı baros a , baros yine aynı tepkiyi verirdi bence. olayın ırkçılıkla alakası yok.
o görüntülerden önceki pozisyonları göremiyoruz gören var mı? baroş' un o siyahi oyuncuya daha önce bişiler yapmadığı,küfür -tahrik etmediğine dair görüntü var mı?
ne olursa olsun baroş' un bu hareketi siyahi oyuncuya yaptığı ırkçı harekti örtemiyor malesef...
Aslında sırf bu haraketi bir zenciye yaptı diye onu ırkçılıkla suçlamak enteresan.
Demekki siz (ırkçı diyenler) zencilerin pis koktuğunu başka ırkların pis kokmadığını savunuyorsunuz.
Ayrıca başkasının tükürüğü pis kokar. İlkokulda tükürerek şakalaşmadınız mı?
Luganonun hakeme gözlük yapmasıda ırkçılık o zaman. Volkan ın Lincolne dalması. Kollere dalması. Zidaneın Materazziye kafası. Anelkanın elle gol atması bile ırkçılık. Ben zenciyim elimlede golümü atarım beyazlar bişey yapamaz hesabı.
Böyle saçma hareketler girmeyelim.
quote:
Orjinalden alıntı: soho
o görüntülerden önceki pozisyonları göremiyoruz gören var mı? baroş' un o siyahi oyuncuya daha önce bişiler yapmadığı,küfür -tahrik etmediğine dair görüntü var mı?
ne olursa olsun baroş' un bu hareketi siyahi oyuncuya yaptığı ırkçı harekti örtemiyor malesef...
tmm satıcaz size barosu
Adamın tükürmesi baroşun ırkçılık yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.O yaptığı hareket sadece o kişiye değil bütün zencilere yapılmış bi hareket olduğundan ırkçılıktır. Üstte zaten kapak niteliğinde cevap verilmiş(semih örneği)
quote:
Orjinalden alıntı: matters
Adamın tükürmesi baroşun ırkçılık yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.O yaptığı hareket sadece o kişiye değil bütün zencilere yapılmış bi hareket olduğundan ırkçılıktır. Üstte zaten kapak niteliğinde cevap verilmiş(semih örneği)
abi saçmalamayın lütfen. olayın ırkçılıkla alakası yok. aynı tepkiyi zenci değil de beyaz bi adama yapsaydı - ki haketmiş adam- o zaman ne diyecektiniz acaba ? ya da bu görüntüler hiç gündeme gelecek miydi ?
@matters yok yaa adam gelicek kuscak üstüme bende adma teşşekür ederim mi diyicem.
quote:
Orjinalden alıntı: saviola83
quote:
Orjinalden alıntı: matters
abi saçmalamayın lütfen. olayın ırkçılıkla alakası yok. aynı tepkiyi zenci değil de beyaz bi adama yapsaydı - ki haketmiş adam- o zaman ne diyecektiniz acaba ? ya da bu görüntüler hiç gündeme gelecek miydi ?
At gözlüğüyle bakanlardan bunu isteme bence hoca.
Kokuyorsun manasına gelen o hareketin ırkcılık iceren bir hareket oldugunu da az cok amerikan filmleri izleyen bir insan bilir. Beyaz insanlar siyahları asagılamak icin koku temasını sıkca kullanırlar. Hee tabi siz bunu böyle görmek istemediginiz icin kabul etmeyeceksinizdir yine. Ayrıca Baros anlık bir tepki vermiştir muhtemelen. Genel manada ırkcı bir insan oldugunu sanmıyorum.