Şimdi Ara

Barış Yarkadaş: “CHP tabanı için Kılıçdaroğlu’nun alternatifi yok. . %79.2 destekliyor.”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    “Barış Yarkadaş: “CHP tabanı için Kılıçdaroğlu’nun alternatifi yok. %79.2 destekliyor.””
    https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1688273371681767425

Ülkenin geleceğini kararttı bu adam 75 yasında kendini zorla dayattığı için. Bunun bedeli istifa bile değil aslında insan içine çıkmaması gerekirken sanki hiçbirşey yokmuş gibi böyle jonuşabiliyorlar ya.

Arkadaslar ulkenin durumunu sadece siz düşünüp dertleniyorsunuz. Muhalefetteki kriptoların umrumda dahi değilsin.

En azından bizim biraz onurumuz, serefimi kaldıysa bu zihniyeti yerin dibine sokup Chp'yi düştüğü bataklıktan çıkarabiliriz.

En dibe batmadan malesef suyun üstüne çıkamayacagız bu tarz herifler partyede, muhalefete de, ülkeye de zarar vermeden malesef gitmeyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seçim Kılıçdar yaptığının bedelini ödeyecek. Ancak tekrar ediyorum sizlerde burada yazdığın eleştiri mesajından farklı değilsiniz.

Baştaki adam batıl inançları ile ülkenin ekonomisini çökertti. Konut piyasasının , araç piyasasının içinden geçti, enflasyonu 3 hanelere fırlattı gittiniz tıpış tıpış oyunuzu verdiniz.

Kısacası bizi eleştirmek için önce kendi ellerinizi yıkmanız gerek. Yarın Erdoğan Hatay'ı kaybetse veya ülke tarihinde ilk defa temerrüde düşse veya İMF'ye gidsilse gidip tıpış tıpış oy kullnanacaksınız...

Ancak biz Kılıçdar'a bedel ödeteceğiz.

KK inanılmazı başardı. ekonomik krizin en babasını yaşayan ülkede muhalefeti iktidardan daha büyük bi nefret objesi haline getirdi. şuanda muhalif seçmen resmen burnundan soluyor. CHP'li isimler tüm ülkenin gözü önünde kişisel çıkar ve koltuk savaşı yapıyorlar, bu çapsızlığın sonucu olarak ülkeyi batıran iktidar gündemden düşüyor. bu kadar başarısız olmak imkansız idi ama KK bunu başardı.

muhalif seçmen temsilsiz kaldı. RTE'nin tek amacı zaten kendi %50'sini memnun etmek. RTE zaten ülkeyi bir bütün olarak görmüyor, halkın sadece bir kesimini memnun etmeye oynuyor.

Diğer kesim ise, en azından onları savunan bir parti var zannediyolardı, anlaşıldı ki o da yokmuş.

85 milyonluk ülke siyaseti rte ve Kılıçdaroğlu arasına sıkıştırılmış durumda. Ne deseniz iki kesime de anlatmak zor.

Ülke tam anlamıyla bitirilmiş vaziyette. Ekonomi çökmüş, milyonlarca ne olduğu belli olmayan insan dolu ve hepsi genç erkek, yabancıya topraklarimiz satılıyor. Herşey çok açık bir şekilde ortada ama bizim kör halkımız hala kk ve rte arasında sıkışmış vaziyette.

Anlatamazsınız hocam.

• Şaşırmam açıkçası. Seçim yaklaştıkça hatta yüzde 99'lara çıkıp tekrar KK aynı oyu bile alabilir.

CHP tabanından her şey beklenir. Tıpış tıpış oy verecekler gene baksanıza KK eleştirileri bile kesildi. KK eleştiren gazeteciler tek tek TV kanllarındanda uzaklaştırılıyor. DEMEK Kİ KK'DEN MEMNUN HERKES.

Muhalefet iktidar olmak istemiyorsa oy arttırmak istemiyorsa KK ile 2024 hatta 2028'e gidecez diyorlarsa mutluluklar ne diyelim. ( Sabah akşam millete koyun deyip 13 yıl da 12 seçim kaybetmiş 75 kayındaki KK'ye sorgulamadan oy verenler utanmadıkça yapacak bir şey yok. )

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Seçim Kılıçdar yaptığının bedelini ödeyecek. Ancak tekrar ediyorum sizlerde burada yazdığın eleştiri mesajından farklı değilsiniz.

Baştaki adam batıl inançları ile ülkenin ekonomisini çökertti. Konut piyasasının , araç piyasasının içinden geçti, enflasyonu 3 hanelere fırlattı gittiniz tıpış tıpış oyunuzu verdiniz.

Kısacası bizi eleştirmek için önce kendi ellerinizi yıkmanız gerek. Yarın Erdoğan Hatay'ı kaybetse veya ülke tarihinde ilk defa temerrüde düşse veya İMF'ye gidsilse gidip tıpış tıpış oy kullnanacaksınız...

Ancak biz Kılıçdar'a bedel ödeteceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Ağustos 2023; 1:40:55 >
  • bugun oy vermem diyenlerin hepsi oy verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 7 Mart 2024; 17:12:55 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

ŞUNU ANLADIĞINIZ GÜN SEÇİMİ KAZANACAKSINIZ... KK ADAY OLMASA BU SEÇİM MUHALEFETTEYDİ ZATEN :) Ve siz KK'ye hiç bir şey ödemezsiniz TIPIŞ TIPIŞ OY VERECEKSİNİZ. ( Burada böyle atıp tutuyorsun ama Erdoğan kazanmsın diye sende seçim günü vereceksin şuraya yazıyorum. )

Doların 20 TL lere çıtkığı

Mazotun 25 TL leri gördüğü

Enflasyonun yüzde 100 lerde olduğunu

Kriz olduğunu veya ekonominin zorda olduğunu Erdoğan'a oy verenler bilmiyor mu sanıyorsunuz ? SIRF KK ADAY DİYE VERDİLER ERDOĞAN'a... Koltuk sevdasına aday olmasaydı bu seçim muhalefetteydi zaten.

Not: KK aday olunca ben durum yüzde 50-50 meclis kızışabilir diyordum. Ama son 3-5 ay öyle kötü siyaset yaptı ki muhalefet. RESMEN MECLİSİDE HEDİYE ETTİ. Alın sizin olsun ülkeyi siz yönetin dediler resmen...

Not2: Mesela Yeniden Refah muhalif bir partiydi yanına çekemediler. Zafer partisini seçim öncesi yanlarına çekemediler. ( Mansur Yavaş aday olsa full kadro onlar gelecekti. ) Üstüne Sinan Oğan'ı ERdoğan'a kaptırdılar. Muharrem İnce'yi linçleyerek onu kaybettiler. Sabah Akşam Hüdapar üstünden saldırıp HDP'ye TEK KELİME EDEMEDİLER. Terör ile mücadele ve PKK konusunda ağız dolusu laflar duyamadık hep bir geçiştirme hep bir yarım ağız kınamalar. KHK ile atılanları eeri alacazlar yok SElahattin Demirtaş'ın özgür kalmasını istiyorsanız bize katılacaksınızlar flan. ( Yargılamasını hızlandıracaz ve suçsuz ise çıkacaz dese kısmen anlayacam. ) Direkt serbest bırakacaz diyorlar birde :D

Tabii uçuk kaçık saçma sapan vaadlere söylemlere girmiyorum bile...

Not3: 2028'de muhalefet akıllanmaz aynı kafa deva mederse KK aday olsun ben gene oy vermeyecem mesela ne olursa olsun isterse dolar 1000 TL olsun !

• aleviler ve y-sol dışında kimse istemiyor.

• Muhalefet şu saaten sonra hükümete doğru eleştiriler yapsa dahi bunu ne ağırlığı nede muhalif seçmende etkisi var.

Muharrem İnce'nin seçim sürecinde sürekli söylediği gibi, bu ülkede Erdoğan'dan önce muhalefetin topyekün değişmesi gerek.

Kılıçdaroğlu'nun durumunu ve pozisyonunu artık biliyoruz, onu tartışmaya gerek yok ancak Akşener'e ne demeli? Seçim sürecinde zaten çok yanlışlar yaptı ve bunun sonuçlarıda ortada. Onu-bunu demiştim demeklede Akşener kendini temize çıkaramaz ancak oda ne yaptı ne etti Kılıçdaroğlu misali partisinin başında kaldı yine. Ve Akşener şuan AKP ile saf tutabilmek için uygun zeminide kolluyor. Daha sı, Kılıçdaroğlu seçimleri kazanmış olsa gerçekten kaotik bir döneme girileceğide ortaya çıktı. Davutoğlu-Babacan ve Karamollaoğlu'nun seçim sonrası tavırları ve açıklamaları skandal niteliğinde. Cumhur ittifakına oy verenlerin seçim döneminde konsolide eden en büyük etkende bu siyasilerin yaklaşımları oldu. İnsanlar bu siyasilere inanmadı ve inanmadıkları içinde doğru karar verdiklerini gördüler.

Kısacası Kılıçdaroğlu'nun gücü hala yerinde. Kendisine muhalif olanlarıda zaman içinde bertaraf edecek zaten. Bu vakte kadar istifa etmeyip, üstüne kendi başarılı sayan bir parti liderini partililer indiremiyor ise muhalif seçmen gereken cevabıda verir eninde sonunda. Asıl tepkiler şuan Kılıçdaroğlu'na yönelik artırılmalı. Gücünü perçinlemiş hükümete veryansınlar etmek vakit kaybı çünkü atı alan üsküdarı çoktan geçmiş. Bu noktada Muharrem İnce'nin söyledikleri hatırlanmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Allah Allah :)

Nerede bu istemeyenler ozaman... ( KK geçen Erzincan'a gitti ya mitingte halen Pirom kurtar bizi diye bağırıyorlardı :D Özel jetten inice Elini öpen adamlar vardı KK'nin. )

Veya KK'yi istemeyenler ne istiyor kimi istiyor ! Siyaseten farklı ne istiyorlar ne bekliyor belli değil. Seçimin üstünden 3 ay geçti neredeyse ! Bakın Yunanistan'da haftasına gitti seçimi kaybeden.

Delege seçimlerinden bilgiler geliyor işte. Yüzde 90'ın üzerinde hep KK'nin listeleri kazanıyor... 1400'e yakın delege var. Nerden Baksan KK gene 1200 Delegenin oyu ile seçilkecek ( Hatta KK'nin kazanacağını anlayınca kovulmamak için İmamoğlujcular bile KK'ye verebilir. ) ve burada sözde muhalifçilik yapanlar gene TIPIŞ TIPIŞ OY VERECEK İŞTE.

• O kadar anket yaparlar benim gibi sokakta gezen adama bir kişi bile gel anket yapalım dememiştir. Bu anketler kimlerle yapılıyor acaba.

• Oy vermeyiz olur biter.

• KK inanılmazı başardı. ekonomik krizin en babasını yaşayan ülkede muhalefeti iktidardan daha büyük bi nefret objesi haline getirdi. şuanda muhalif seçmen resmen burnundan soluyor. CHP'li isimler tüm ülkenin gözü önünde kişisel çıkar ve koltuk savaşı yapıyorlar, bu çapsızlığın sonucu olarak ülkeyi batıran iktidar gündemden düşüyor. bu kadar başarısız olmak imkansız idi ama KK bunu başardı.

muhalif seçmen temsilsiz kaldı. RTE'nin tek amacı zaten kendi %50'sini memnun etmek. RTE zaten ülkeyi bir bütün olarak görmüyor, halkın sadece bir kesimini memnun etmeye oynuyor.

Diğer kesim ise, en azından onları savunan bir parti var zannediyolardı, anlaşıldı ki o da yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 7 Ağustos 2023; 7:33:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'i kaybederlerse şaşırmam.

KK kör birisi. önceki yerel seçimlerde büyük şehirleri aldı diye havaya girdi, başarıyı kendine ait zannetti ve bu genel seçimden çıkıp aptal aptal solcu sözleri sarfetti. halbuki yerel seçimlerdeki başarı sağcı kökenli aday getirip sağcı kesme oynanması sayesinde olmuştu. ayrıca AKP seçmeni için yerel seçim daha az ciddiyete sahiptir. AKP'nin tepkili seçmeni yerel seçimde tepki için başka adaya verir çünkü yerel seçimde oy pusulasında RTE'nin adı yazmaz. genel seçimde ise tepkili seçmen bile asla KK'ye vermez gider RTE'ye verir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP'nin ellerinden çıkmasını istemeyen Alevi seçmen kayıtsız şartsız desteklemeye devam edecektir. Geri kalan seçmenler de ciddi kopmalar bekliyorum.

• KK'nın manevi evlatlarından birisi zaten. İşssiz güçsüz biriyken alevi kontejyanından milletvekili oldu. Ölümüne savunması gayet normal. KK gitmeyecek demekki (zaten biliyorduk). Ekibi sabah akşam tabanımız KK'yı istiyor demeçleri veriyor. Aynı adamlar seçimi %60-80 arası kazanacağız diye yalanda söylüyordu.

• Adam hergün böyle bir açıklama yapma gayretinde.

açıkçası ben kendimi bu duruma alıştırdım. Daha evvel de yazdığım gibi akepenin yarattığı bu çarpık düzenden ben çok faydalanıyorum ( hak yeme vs falan yok midesiz değilim ) ama hep değişim istedim, ülkenin kurucu değerlerine dönmesine çabaladım.

ee, sadece benim istememle olmuyor, muhalefet partileri bu hali benden daha çok sahiplenmiş. Neden totomu yırtayım yaw? Oynat devam derim.

trakyadaki chp seçmenleri de dut yemiş bülbül gibi. İyip hakeza.

ben miyim köyün delisi awokadosunu yediğim yerinde. O kadar dil döktük hem reelde hem burada, banladınız 3 ay ***. Demek siz de değişim istemiyorsunuz dh yönetimi.

• Yolda görsem, konuşmasına şahit olsam suratına yumruğu basacaklarım listesine ekledim bunu da:

1. Alamanya'da şöyle böyle, orada da enfilasyon çoh var, kiralar çoh yühseh diyen gurbetçi
    2. Dolarınan ne işim var, hep senin gibi vatan hayınları yüzünden Allah belanızı versin diyen Allahın belası sözde Müslüman, yavşak.
    3. Barış Yarkadaş.

Yalaka ya... Öyle saçmalıyor öyle saçmalıyor ki, doyamadı ya... Birisi de buna has...... git demiyor.

CHP ellerindekileri belediyeleri falan da kaybeder inşallah.

AKP hazırlıklara başladı, Reyiz İlçe Başkanlarına kadar toplayıp, iyi olmadığına inandığı İl Başkanlarını falan değiştirdi. Bu mallar hala yok değişim, kim değişecek, Kemal süper, değişmesin, değişimi yine biz değiştiririz, bilmemne. Allah belanızı versin ya, yeter be.

• Periah kullanıcısına yanıt

85 milyonluk ülke siyaseti rte ve Kılıçdaroğlu arasına sıkıştırılmış durumda. Ne deseniz iki kesime de anlatmak zor.

Ülke tam anlamıyla bitirilmiş vaziyette. Ekonomi çökmüş, milyonlarca ne olduğu belli olmayan insan dolu ve hepsi genç erkek, yabancıya topraklarimiz satılıyor. Herşey çok açık bir şekilde ortada ama bizim kör halkımız hala kk ve rte arasında sıkışmış vaziyette.

Anlatamazsınız hocam.

• Alternatif her zaman vardır. Kılıçdaroğlu 75 yaşında, yarın birgün vefat edince parti kapanacak mı?
    Sorun şu ki, insanlar cesur değil. Biat kültürü her yerde var, az ya da çok.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:

Seçmen oy verdikçe koltuklarında kalmaya devam edecekler,Seçmenimiz hem hükümete hem de ana muhalefete kızsa da,söylense de seçim günü geldiği,sandığın başına gitti anda dönüp aynı davranışı sergileyip oyunu aynı parti ve liderlere veriyor.

Neden başka partilere oy vermiyorsun diye sorunca,verecek başka partimi var diyorlar

Zafer partisi,memleket partisi var diyorsun onlar barajı aşamaz,oyum boşa gider,oylar bölünmesin diyor.

CHP yönetimi bunu bildiğinden aynı milletvekillerini 7-6-5-4 dönem olduğuna bakmadan aday göstermeye devam ediyor,Ak parti de 3 dönem kuralı olduğundan partide yenileşme oluyor.

CHP'de 2028 genel seçimin de 7 dönemdir milletvekili olanlar 8.dönem aday gösterilecek mi göreceğiz.

Ali Mahir Başarır: CHP tabanı kızsa da tepki verse de gider oyunu verir; o yüzden yeni partiler çözüm değil - Dailymotion Videodailymotion
    Ali Mahir Başarır: CHP tabanı kızsa da tepki verse de gider oyunu verir; o yüzden yeni partiler çözüm değil - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x8mx4bd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 7 Ağustos 2023; 11:0:51 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.