![]() Yeni parti kurma ihtimali de tartışılıyor CHP yönetimine göre ise Kılıçdaroğlu, "partiyi bırakmamak üzere gelme" hesabı yapıyor. Kılıçdaroğlu'nun kurultayı zamana yayarak olağan kurultay takvimiyle, parti örgütlerini ve yönetimi kendisine göre dizayn edeceği savunuluyor. CHP yönetimi, "yeni parti kurarak mücadele, kurultay delegelerinin imzasıyla yeni bir olağanüstü kurultay" seçeneklerini de masada tutuyor. Kılıçdaroğlu'nun "görevi kabul etmeyeyim de partiyi kayyuma mı teslim edeyim" yaklaşımının doğru olmadığını belirten bazı parti yöneticileri şu görüşü savunuyor: "Aslında Kılıçdaroğlu da böylece iktidarın kayyumu haline gelmiş olmayacak mı? Kayyum, 45 gün içinde partiyi mevcut delegelerle kurultaya götürmek için atanır. Ama Kılıçdaroğlu, partiyi yönetmek, kendine göre dizayn etmek için geliyor." 'Kılıçdaroğlu genel merkeze sokulmayacak' Parti yönetimi, "mutlak butlan" kararı çıkması çıkması halinde Kılıçdaroğlu ve ekibini, "her ne pahasına olursa olsun" genel merkeze sokmayacaklarını ifade ediyorlar. Kılıçdaroğlu ekibi ise bu tartışmaların birkaç gün içinde çözüleceği görüşünde. Kılıçdaroğlu'nun partiyi yönetmesi için bir genel merkeze ihtiyacı olmadığını savunan bazı isimler, "Siyasi partiler genel merkez binasından ibaret değil. Bir iki gün gerilim kavga olur, birkaç gün sonra iki genel başkan buluşurlar ve mutlaka kendi aralarında bir uzlaşmaya varırlar" görüşünü dile getiriyor. Kılıçdaroğlu'nun dava öncesinde "görevi kabul etmemeye" dönük bir uzlaşma içinde olmayacağı belirtilerek, "Çünkü davanın tarafı Kılıçdaroğlu, biz değiliz, davayı açan da biz değiliz, değişimciler. Birbirlerine düştüler" yorumu yapılıyor. Seçmen tepkisi ne olur? CHP yönetimi, Kılıçdaroğlu'nun partinin başına geçmesi halinde, partinin oylarında dramatik düşüş yaşayacağını, büyük bir sarsıntı geçireceğini savunuyor. Ancak Kılıçdaroğlu'nun nihayetinde bir "kurultay kararı" almak zorunda olduğuna işaret eden bazı parti kurmayları, "Özgür Özel, Atatürk'ten sonra oybirliğiyle seçilmiş bir genel başkan. Örgütte, İnönü'nün de Ecevit'in de olmadığı bir desteğe sahip. Parti bir deprem yaşar ama sonra Özel çok güçlü gelir ve parti toparlanır" yorumunu yapıyor. Parti yönetiminde ağırlıklı görüş, Kılıçdaroğlu'nun partinin başına geçse bile "parti örgütleri ve kamuoyu tepkisi nedeniyle partiyi yönetemeyeceği" yönünde. Genel merkez, böyle bir durumda, Kılıçdaroğlu'nu parti merkezine sokmamanın yanı sıra, kamuoyu tepkisini büyütmek için milletvekilleri ve her kademe parti örgütlerinin tepkisini örgütlemeyi planlıyor. 8 Kasım 2023'te Kılıçdaroğlu Özel'e genel başkanlığı devrediyor Kılıçdaroğlu ekibi de ilk başta hem parti içinde hem de seçmen tepkisi açısından sarsıntı yaşanabileceğini ifade ediyor. Ancak, Kılıçdaroğlu'nun yapacağı ilk açıklamayla, "partiyi güvenli limana taşımak üzere görevi devraldığı ve kurultayda yeniden aday olmayacağını ilan etmesi halinde" bu krizin aşılacağı düşünülüyor. Kılıçdaroğlu kanadı, bu aşamadan sonra Özel ve Kılıçdaroğlu'nun bir araya gelerek "uzlaşma yoluna gideceği" ve partiye yeniden güvenin sağlanabileceğini savunuyor. ![]() kaynak: ![]() Mutlak butlan: CHP'de kurultay davası için taraflar ne planlıyor? - BBC News Türkçe https://www.bbc.com/turkce/articles/c20nlejqx4eo |
Kılıçdaroğlu'nun darbe ile CHP'yi ele geçirmesi halinde yeni parti kurulma ihtimali tartışılıyor!

-
-
Sanırım oylar %20'ye falan düştü, o yüzden tek umutları Kılıçdaroğlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 25 Haziran 2025; 22:54:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KK gerçeklerden kopmuş.Tabanın kayyum yerine kendisini tercih edebileceğini eğer kendisi geri gelmezse tabanın partiyi kayyuma bıraktığı gerekçesiyle kendisine tepki göstereceğine 'ciddi ciddi' inanmış vaziyette.Ciddi ciddi kendisinin istendiğini,kendisini kurtarıcı olarak beklendiğini sanıyor;
Alıntı
metni:Kılıçdaroğlu, TGRT Haber'den Fatih Atik'e röportaj verdi: "TGRT Haber'deki yorumları beğenerek takip ediyorum. Objektif haberciliğiniz için teşekkür ediyorum. Partiye kayyum gelse daha mı iyi olur? Kayyum gelirse taban bana tepki gösterir. CHP, kayyuma teslim edilemez. Mahkeme iddiaları inceleyip delilleri ortaya koyacaktır. Yargı kararını tanımıyorum diye bir şey yok." x (formerly twitter)
Büyükşehir Çalışıyor (@tcbuyuksehiir) on Xhttps://x.com/tcbuyuksehiir/status/1937956101951262764Bunun geri dönmesi durumunda ne Özel ne de Parti üyeleri uzlaşmaya gitmemeli ve aralarında imza toplayarak partiyi direk kurultaya götürmeleri gerekiyor.Buna kalırsa kurultay 1,1-5 sene sonra yapılacak.O sürede hem CHP'nin yükselişi durdurulmuş olacak hem İmamoğlu unutturulacak hem de CHP içindeki ÖÖ ve İmamoğlu tarafları tasfiye edilecek.
Kısacası CHP tamamen kontrollü bir muhalefet partisine dönüştürülecek.
Daha düne kadar 'SGK'yı batırdı' diyerek yerden yere vuranların KK hakkında 'montaj videolar' servis edenlerin bugün kendisine dört elle sarılmaları kendileri açısından ne kadar çaresiz durumda olduklarının bir göstergesi.
-
La adam git evine otur ya.
-
6 okumdan asla vageçmem sülalemin partisi dededen toruna dna aktarım, ben muz kabuğu bile başında olsa oy veririm.
yeni kurulacak parti ölüdür,atamın partisi değil bir kere 6 okuda yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2025; 23:21:30 > -
Aaaaa ne demek yeni parti, CHP'liyiz biz, başka parti bilmeyiz. Ekrem başka parti kurarsa Hayindir (Hain) şimdi birlik olmalıyız, bu son seçim, saraya giden CHP'li, 1-bölen, dans etmiş, youtube da anlatıyorlar bilmem ne...
Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ettiğinizi bulma vakti geldi dostlarım, 2023'te 300 milyon defa dedik o zamanlar Dersimli Kemal ve Çetesi yüzünden CHP'yi içten değiştiremediği için ayrılıp parti kuran Muharrem'i linç ettiniz Hain diyerek!.
Nasılmış? Sizin kafalar anca 2 sene sonra işliyor galiba, yalansa yüzüme tükürebilirsiniz...
O zaman Dersimli Kemal yanlış yapıyor dediği için hain dediğiniz İnce kurtarırsa kurtaracak işte CHP'yi. AKP artıklarını CHP'lilerin oylarıyla meclise taşıttırıyor bu Kemal dediğinde sus saraya giden CHP'li diyordunuz! Şimdi herkes aa bizim oyumuzla Dersimli Kemal 40 AKP li vekili meclise soktu demeye başladınız!
Delikanlı olun 2 dakka itiraf edin hiçbirinizin en ufak bir analiz yeteneği, stratejisi, risk belirleme özelli yok yok yok!,
Vatana hizmet etmek yanlışı önceden görüp önlemekle olur! Yanlış olup bittikten sonra pişmanlıkla vatana hizmet yapılmaz!
Bu saatten sonra gelin güçlerimizi birleştirip ülkeyi kurtaralım ama delikanlı olarak kurtaralım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 25 Haziran 2025; 23:27:35 >
-
KK'nin Özgür Özel'in özelllikle Boykot listesine koyduğu ve her fırsatta eleştirdiği TGRT'ye demeç vermeside ilginç :D Ben CHP genel başkanınıda boykotunuda takmam gibi bir şey bu hareket.
Not: Açıkçası Özgür Özel ve ekibi tasviye edilir ve yeni parti kurarsalar bu enerji ile sinerji ile bir şeyler olabilir diyecem ama Vizyonsuz sığ hareket ederseler tek söylem İmamoğlu plan program proje umut yok siyaset yapmak yok şeklinde giderseler 3 yıl sonraki seçime kadar barajı bile geçemiyecek parti halinede gelebilirler. Ve partiden tasviye edilmeden işi inada bindirip mücadele etmeden kaçıp parti kurarsalar başarılı olmıyacaklarını düşünüyorum. Parasızlık taman oluşturma zorluğu atadan dededen CHP'liyim ben partimi satmamcılar ile flan Muharrem İnce gibi olurlar.
Gidip EK-İM partisi kurarsalar ( Ekrem İmamoığlunun baş harfleri ile ve İmamoğlu içerde suçları aleni şekilde kanıtlanır ve ceza alırsa yada diploması iptal edilirse nasıl olacak bu iş ? Dışarda maddi bir kaynağı olmayan Cumhurbaşkanı adayı olmayan bir oluşum. Bakalım onlarla Milletvekilleri veya belediye başkanları gidecek mi ? CHP'den seçilen isimler neden başka partiye gittsin. Hadi gitti diyelim belediye meclis üyeleri gelecek mi bakalım iş iyice yereldede inatlaşmaya ve ayrışmaya giderse Hizmer nasıl üretecek belediyeler !!! Hep bir kavga hep bir kargaşaya neden olur. Ve halk bu CHP daha kendini yönetemiyor bizi mi yönetecek Ülkeyi mi yönetecek algısına kapılır hemen.
Not2: Açıkçası seçim 3-5 ay sonra olsa yeni bir parti bir bir sinerji yeni bir enerji umut flan bir şeyler olabilir denilebilir. Ama 3 yıll sonraki bir sçeime yeni kurulan bir parti güç çevre nasıl toplayacak Diğer ufak partiler CHP'ye gider gene 3-5 vekillik ve bakanlık koparırım diye kimse EK-İM partisine gitmez ki. Ve kavgalı eve kız verilmez hesabı birbiri ile mücadele eden ve rakip olan 2 CHP iktidar flanda olamaz.
-
sen ampülden devam ediyorsun zaten. senlik bir şey yok.
-
Valla chpli seçmenler kusura bakmasın ama sizin kk'ye olan tavrınız kk'nin bir kalp işareti yapmasıyla sona erer. Yelkenleri hemen suya indirirsiniz. Yeni parti marti boş uğraşlar. Chp'nin başına kim geçerse geçsin aynı oyu alır.
-
Bunlar harbi harbi tüm umutlarını KK'ya bağlamışlar.
Daha geçen seçimlerde KK'ya 'montaj' video hazırlamamış,'SGK'yı batırdı' şeklinde yerden yere vurmamışlar gibi şimdi KK'yı övmeye başlamışlar;
Alıntı
metni:AKP'li Furkan Bölükbaşı: "Kılıçdaroğlu CHP'ye dönerse hiçbir seçim AK Parti için kolay olmayacaktır. Çünkü Kılıçdaroğlu kendini Kemalist kodların içine sıkıştırmayacağını daha önce gösterdi. Böylece seçmen tabanını da genişletti. Tekrar başaramayacağını kimse söyleyemez."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 26 Haziran 2025; 0:47:24 >
-
Adam kendini dayatıp büyük farkla yenilmesi gereken Erdoğan'ı ipten aldı sen hala boş boş konuşuyorsun.
Erdoğan'ın son kozu Kılıçdar'ı Kılıçdar bir yerlerini yırtarak aday olup seçimi kaybetmesi gereken Erdoğan'ı tekrar koltuğa taşıdıktan sonra CHP bu dersim tayfasını bir şekilde başında in attı. O saniyeden sonra artık seçim kazanamayacağını, kuklası In gittiğini gören Erdoğan her tuşa basmaya milli iradeyi takmamaya ve demokrasiyi terketmeye başladı.
Şu an kayyum atanması Kılıçdaroğlu'nun atamasında binkat daha iyi nitekim kayyum demek 1.5 ay sonra yine kurultay ve yine aynı sonucun çıkması ve Erdoğan'ın yenilmesi demek.
Bu yüzden bu Kılıçdar denen satılmışı tekrar sahneye koydular. Bu herif ve dersim çetesinin Erdoğanla beraber hareket ettiğinin en büyük kanıtı şu an oynanan göstermelik mahkemelerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 26 Haziran 2025; 0:50:7 >
Kim itibar eder dersimli aşırı solcu aşırı mezhepçi birinin partisine ?
Seçmenlerin %70-80'ni bu durumda Ekim partiye yönelir.
Zamanında refahdan ayrılan rte ve ekibi gibi yeni kurulan partide açık ara farkla iktidara gelir hemde bu sayede kirlenmiş chp isminden kurtulmuş olurlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 26 Haziran 2025; 0:53:11 >
Baykal'a akp'nin adamı dediniz! İnce'ye dediniz, pirom'u da akp'nin adamı yaptınız!
sırada kim var:D
quote:
Orijinalden alıntı: PeriahAdam kendini dayatıp büyük farkla yenilmesi gereken Erdoğan'ı ipten aldı sen hala boş boş konuşuyorsun.
Erdoğan'ın son kozu Kılıçdar'ı Kılıçdar bir yerlerini yırtarak aday olup seçimi kaybetmesi gereken Erdoğan'ı tekrar koltuğa taşıdıktan sonra CHP bu dersim tayfasını bir şekilde başında in attı. O saniyeden sonra artık seçim kazanamayacağını, kuklası In gittiğini gören Erdoğan her tuşa basmaya milli iradeyi takmamaya ve demokrasiyi terketmeye başladı.
Şu an kayyum atanması Kılıçdaroğlu'nun atamasında binkat daha iyi nitekim kayyum demek 1.5 ay sonra yine kurultay ve yine aynı sonucun çıkması ve Erdoğan'ın yenilmesi demek.
Bu yüzden bu Kılıçdar denen satılmışı tekrar sahneye koydular. Bu herif ve dersim çetesinin Erdoğanla beraber hareket ettiğinin en büyük kanıtı şu an oynanan göstermelik mahkemelerdir.
Kayyum atanması bunun gelmesinden daha iyi zira kayyum geldiği takdirde hem ana muhalefet partisini dizayn etmeye çalıştıkları iyice gün yüzüne çıkmış olacak hem de kayyum kanunen CHP'yi 45 gün içinde kurultaya götürmek zorunda kalacak.Böyle bir durumda ÖÖ'nün,İmamoğlu'nun ve CHP'nin mağduriyeti daha da güçlenecek,katlanarak artacak.Birilerinin takındığı 'demokratlık' maskesi düşmüş olacak.
Fakat KK 'butlan' kararı sonucunda geri dönerse ÖÖ'nün seçildiği kurultay 'hiç' yapılmamış sayılacak ve KK ile ekibi olduğu gibi CHP'nin başına geçecek.Kayyum gibi partiyi hemen kurultaya götürmek gibi bir zorunluluğuda olmayacak ki daha şimdiden yandaş gazeteciler vasıtasıyla 1,1-5 yıl sonrasına kurultay yapacağını duyurmaya başlamış.Bu 1-1,5 yılda İmamoğlu içeride 'kaderine' terk edilecek,CHP'nin tüm İmamoğlu mitingleri durdurulacak kısacası İmamoğlunun üzerine 'sünger' çekilecek.Muhtemelen bu süreçte ÖÖ ve İmamoğlu taraftarları ile geride kalan tüm Türk milliyetçisi üyelerde partiden atılacak.Parti tamamen Dersim çetesine verilecek.
Daha da vahimi ÖÖ ile açılım sürecinde merkezi rol üstlenmeyen CHP açılım sürecinde merkeze konumlandırılacak.Kim bilir belki milliyetçi geçinen partinin başkanı gibi Apo'ya 'kurucu önder' bile dedirtirler.Böylece CHP'de tam anlamıyla açılım sürecine eklemlenecek.Yeni anayasa çalışmalarında da KK öyle hiç tutuklanan İmamoğlu ile diğer kayyum atanan CHP belediyelerini dert edeceğini düşünmüyorum.Direk yeni anayasa çalışmalarına tam destek verecektir.
Ve son olarak malum yapının CHP'yi dizayn etmeye çalıştığı gerçeği KK vasıtasıyla 'perdelenecek'...
Bu süreçte tek memuniyet verici durum bunun ne tür bir kişilik olduğunun artık en koyu CHP'linin bile görüyor olması...İnanılmaz bir antipati topladı.
-
Baykala akpnin adamı diyenler genelde dersimci pirocu aşırı solcu kesimdi biz değil.
Bu senaryo korkunç gerçekleşirse ülke biter
Bildiğim kadarıyla üyeler aralarında imza toplayarak partiyi hemen 45 gün içerisinde kurultaya götürebilir fakat KK bu süreci tanımayıp üyelerle mahkemelik olursa mahkeme birkaç yıl sürer.Bu da KK'nın işine gelir.Bu sürede delegeleri istediği gibi dizayn edecektir ki niyeti açıkça bu.
KK'nın CHP'nin başına geçirilmek istenmesinin nedeni CHP'nin ciddi ciddi iktidara yürüyor olması.KK'nın başa geçirilmesiyle beraber CHP içerden çökertilecek.Seçmen dağıtılacak.KK ve ekibi için zaten iktidar olmak gibi bir amaç yok.Yıllar önce İnce'nin söylediği gibi CHP ve belli başlı belediye makamları onlara yetiyorda artıyor bile.Tek dertleri statükolarını korumak.
İmamoğlu öyle ya da böyle CHP'nin 'resmi' olmayan genelbaşkanı konumuna geldi.Onun kuracağı yeni bir partiye ciddi ölçüde CHP seçmeni ve her partiden seçmen yönelebilir fakat bu iktidar olmak için yeterli olmayabilir.Zaten malum kesimin derdi bu.Seçmen bloğunu bölmek,parçalamak... Kendileri oy kaybediyorsa karşısındaki CHP'nin de oylarının dağılması derdindeler.
-
Erdoğan'ı ipten aldı flan diyonda ALDIRMASAYDILAR ABİ... Biz buralarda KK kazanamaz yapmayın dedikçe saldıranlar utanmadan Pirom demokrat dedem ülkeyi KK kurtarır aman oyları bölmeyin sakın başka parti anlamyın diyenler kimdi ?
Ben ilk günden beri diyorum KK normal hayatında iyi hoş adamdır belki iyi dededir belki akçeli işi yoktur flan ama KK İYİ SİYASETÇİ DEĞİL bana göre ... En önemliside Sinsi siyasetçi benim en sevmediğim tarz. Aaa ben istemem ki deyip yan cebine isteyen tipte siyasetçi sevmiyorum. Aaa ben genel başakn olmak istemedim ki parti aday gösterdi yok ben CUmhurbaşaknı olmak istemedim ki altılı masa istedi yok ben onu yapamyacaktım parti meclisi istedi hep zorla yaptırılmış gibi siyaset yapmasını beğenmediğim birisi. Yarın öbürgün mahkeme lehine çıkarsa abii ben istemedim ki ne yapaym CHP için geldim diyecek bak dedi dersiniz. Ama gitmeyecek aylarca yıllarca.
Lakin şuan ki CHP yönetimide bu işi çözemiyorsa buda bir sorun. Yaa bir genel başkan olarak gerekirse git KK'nin ofisine vur kapıyı gir içeri konuş budur budur diye. nasıl yapacaz ne çözüm bulacaz diye otur konuş. Neden bu korkaklık çekingenlik. Yaa zaten bana kalsa KK'yi ilk aylarda daha bu ofis açacağı haberleri gelince partiden İHRAÇ ETMELERİ GEREKİRDİ. Onun başa bela olacağı belliydi. Ama yok o küser bu darılır diye diye CHP içi dersim çetesini küstürürüz diye bu hallere geldiler.
Vee gördüğüm KK hiç geri adım atmıyor. Ve o kadar saldırıya linçe hatta Muhalif kanallarda hakarete varan saldırılara rağmen ben Mahkeme kararı çıkarsa partinin başına gelirim diyor baksanıza. Yetmezmiş gibi seçimleri mahalle delegelerinden başlatırım en baştan diyormuş buda nerden baksan 1.5 yıl sürer diyorlar :) Tamam seçim kararını 1-2 ay sonra lır ama seçimlerin sıfırdan en alttan başlaması çok ama çok uzun sürecek ve o sürede başta kalacaktır.
Vee bu süreçte kendisini hançerleyenleri tasviye eder ve İmamoğlu ile bağıda keserse artık güç kendinde iken yönetemeyenler düşünsün işi ben mi düşünecem. KK kendisine yakın isimlerin güçlenerek geri gelmesi için çalışacaktır büyük ihtimal.
Not: Bilmem hatırlarmısınız Abdullah Gül'ün bir ara çatı aday olarak muhalefetin Cumhurbaşaknı adayı olma işi vardı. Bir sabah evinin bahçesine helikopter indi. Ve Hulisi Akar ve yanındaki bazı isimler GÜl ile görüştü. Yarın Gül çıktı ben ADAY OLMUYORUM Dedi. Muhalefet bu hamleyi yapamıyor işte. KK asıyor kesiyor ve Muhalefet boynu bükük bakıyor gibi... Aman ağam aman paşam mahçubiyeti ile...
-
Kılıçdaroğlu kendini dayattı Erdoğan'ı ipten aldı diyosun da, ekremde Mansur'da yardımcıları olarak seçime girmedi mi!
Sonuçta Erdoğan alayını yenmedimi:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sanırım oylar %20'ye falan düştü, o yüzden tek umutları Kılıçdaroğlu
|
Adam kendini dayatıp büyük farkla yenilmesi gereken Erdoğan'ı ipten aldı sen hala boş boş konuşuyorsun. Erdoğan'ın son kozu Kılıçdar'ı Kılıçdar bir yerlerini yırtarak aday olup seçimi kaybetmesi gereken Erdoğan'ı tekrar koltuğa taşıdıktan sonra CHP bu dersim tayfasını bir şekilde başında in attı. O saniyeden sonra artık seçim kazanamayacağını, kuklası In gittiğini gören Erdoğan her tuşa basmaya milli iradeyi takmamaya ve demokrasiyi terketmeye başladı. Şu an kayyum atanması Kılıçdaroğlu'nun atamasında binkat daha iyi nitekim kayyum demek 1.5 ay sonra yine kurultay ve yine aynı sonucun çıkması ve Erdoğan'ın yenilmesi demek. Bu yüzden bu Kılıçdar denen satılmışı tekrar sahneye koydular. Bu herif ve dersim çetesinin Erdoğanla beraber hareket ettiğinin en büyük kanıtı şu an oynanan göstermelik mahkemelerdir. |
sen ampülden devam ediyorsun zaten. senlik bir şey yok. |
La adam git evine otur ya. |
Yine tekrarlıyorum ve her yerde söylemeye devam edeceğim.
Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyeti'nin gördüğü en sinsi ve en tehlikeli isimlerden birisi. Kendisi ve dersim çetesi Türkiye Cumhuriyeti için çok büyük bir tehdit. Kılıçdaroğlu gündemi ortaya çıktığından beri etnikçi, mezhepçi ve CHP li rolü yapan demli tayfanin sesi soluğu kesildi. Buna da dikkat etmek gerekir. Yeni bir süreç hazırlığı yapılıyor. |
Kayyum atanması bunun gelmesinden daha iyi zira kayyum geldiği takdirde hem ana muhalefet partisini dizayn etmeye çalıştıkları iyice gün yüzüne çıkmış olacak hem de kayyum kanunen CHP'yi 45 gün içinde kurultaya götürmek zorunda kalacak.Böyle bir durumda ÖÖ'nün,İmamoğlu'nun ve CHP'nin mağduriyeti daha da güçlenecek,katlanarak artacak.Birilerinin takındığı 'demokratlık' maskesi düşmüş olacak. Fakat KK 'butlan' kararı sonucunda geri dönerse ÖÖ'nün seçildiği kurultay 'hiç' yapılmamış sayılacak ve KK ile ekibi olduğu gibi CHP'nin başına geçecek.Kayyum gibi partiyi hemen kurultaya götürmek gibi bir zorunluluğuda olmayacak ki daha şimdiden yandaş gazeteciler vasıtasıyla 1,1-5 yıl sonrasına kurultay yapacağını duyurmaya başlamış.Bu 1-1,5 yılda İmamoğlu içeride 'kaderine' terk edilecek,CHP'nin tüm İmamoğlu mitingleri durdurulacak kısacası İmamoğlunun üzerine 'sünger' çekilecek.Muhtemelen bu süreçte ÖÖ ve İmamoğlu taraftarları ile geride kalan tüm Türk milliyetçisi üyelerde partiden atılacak.Parti tamamen Dersim çetesine verilecek. Daha da vahimi ÖÖ ile açılım sürecinde merkezi rol üstlenmeyen CHP açılım sürecinde merkeze konumlandırılacak.Kim bilir belki milliyetçi geçinen partinin başkanı gibi Apo'ya 'kurucu önder' bile dedirtirler.Böylece CHP'de tam anlamıyla açılım sürecine eklemlenecek.Yeni anayasa çalışmalarında da KK öyle hiç tutuklanan İmamoğlu ile diğer kayyum atanan CHP belediyelerini dert edeceğini düşünmüyorum.Direk yeni anayasa çalışmalarına tam destek verecektir. Ve son olarak malum yapının CHP'yi dizayn etmeye çalıştığı gerçeği KK vasıtasıyla 'perdelenecek'... Bu süreçte tek memuniyet verici durum bunun ne tür bir kişilik olduğunun artık en koyu CHP'linin bile görüyor olması...İnanılmaz bir antipati topladı. |
Aaaaa ne demek yeni parti, CHP'liyiz biz, başka parti bilmeyiz. Ekrem başka parti kurarsa Hayindir (Hain) şimdi birlik olmalıyız, bu son seçim, saraya giden CHP'li, 1-bölen, dans etmiş, youtube da anlatıyorlar bilmem ne... Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ettiğinizi bulma vakti geldi dostlarım, 2023'te 300 milyon defa dedik o zamanlar Dersimli Kemal ve Çetesi yüzünden CHP'yi içten değiştiremediği için ayrılıp parti kuran Muharrem'i linç ettiniz Hain diyerek!. Nasılmış? Sizin kafalar anca 2 sene sonra işliyor galiba, yalansa yüzüme tükürebilirsiniz... O zaman Dersimli Kemal yanlış yapıyor dediği için hain dediğiniz İnce kurtarırsa kurtaracak işte CHP'yi. AKP artıklarını CHP'lilerin oylarıyla meclise taşıttırıyor bu Kemal dediğinde sus saraya giden CHP'li diyordunuz! Şimdi herkes aa bizim oyumuzla Dersimli Kemal 40 AKP li vekili meclise soktu demeye başladınız! Delikanlı olun 2 dakka itiraf edin hiçbirinizin en ufak bir analiz yeteneği, stratejisi, risk belirleme özelli yok yok yok!, Vatana hizmet etmek yanlışı önceden görüp önlemekle olur! Yanlış olup bittikten sonra pişmanlıkla vatana hizmet yapılmaz! Bu saatten sonra gelin güçlerimizi birleştirip ülkeyi kurtaralım ama delikanlı olarak kurtaralım. |
Neyim alayını yendi? Yavaş aday yapılsa 60a 40 fark yiyordu Erdoğan. İmamoğlu aday yapılsa 55e 45 yiyordu. Bu vasıfsızın Erdoğan'ın adamı oldugu kaybedecek Türkiye üzerindeki tek kişi olmasına rağmen aday olmak için kendinimparcslamasından belliydi. Bu kripto Chp'den spatula ile kazıyıp atıldıktan sonra Erdoğan demokrasiyi rafa kaldıracak işlere girişti. Ümit Özdağ tutuklandı siyasi yasak getirildi, İmamoğlu tutuklandı Chpye kayyum atamaya bile korkuyor Erdoğan an nitekim Kılıçdaroğlu dışında kendisini ipten akacak başka kimse kalmadığını biliyor. Günümüzde sandıktan korkan nşr Erdoğan var, milli iradeden kaçan bir Erdoğan var. Tek umudu Dersimli Kemal olan bir Erdoğan var. |
Söylediklerine katılıyorum fakat işte bunları KK eliyle yaparak ilüzyon ortamı yaratacaklar.Şuan bile İmamoğlu davasında 'CHP'liler birbirlerini ihbar ediyor.Bizim bu davayla alakamız yok' modundalar fakat ÖÖ ve CHP yönetimi İmamoğlu'nun arkasında durdukları için bu ilüzyonu millete yutturamıyorlar.KK ise gönderdiği mesajlarda İmamoğlu'nu 'resmen' kaderine terk edeceği imalarında bulunuyor.Daha sonra bunlar çıkıp 'Bakın genelbaşkanı bile bunun için miting düzenlemiyor,yargı kararını bekliyor' diyecekler.Yani yapmak istedikleri her şeyi KK vasıtasıyla topluma 'yedirmeye' çalışacaklar. İlüzyonda tam olarak bu. ÖÖ ve İmamoğlu ise bu ilüzyonu ortadan kaldırdığı için tasfiye etmeye çalışıyorlar.Yarın bu KK başa getirsinler ne İBB konuşulur ne CHP belediyelerine atanan kayyumlar...Hepsini KK vasıtasıyla bir güzel örtmeye çalışacaklar.CHP içindeki mücadeleyi de 'CHP'liler birbirlerini yiyor' diyerek lanse edip 20 yıldır 'Yav yeğenim başka parti yok.Bunlara mı oy vereceğiz?Daha kendileri içerde anlaşamıyorlar' masallarını ortalığa saçacaklar. Yaşanılanlar sanki CHP'nin iç meselesiymiş gibi millete sunacaklar.20 yıldır zaten bunu yapıyorlardı.KK gidince bu ilüzyon ortadan kalktığı için zora girdiler.Hatta aylardır ÖÖ'ye 'Yeni KK sen ol,İmamoğlunu geride bırak,CHP genelbaşkanlığında otur' mesajı gönderip duruyorlar ama ÖÖ buna yönelmeyince koltuğunu 'zorla' KK'ya verme derdindeler.. |
Benzer içerikler
- türev integral kalktı mı
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- dost koleji hangi cemaat'in
- mesut özil milletvekili mi
- ömer aktaşöz
- mta diri fay haritası
- türkiye çip üretimi
- honor 400 pro inceleme
- stanley geri çağırma
- tesla long range
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X