Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (2074. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    destabilizing the region xD

Bahsettiği yer de dünyanın g. deliği orta doğu xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yap su iphone 11 lere 100% vergi almasin kimse bak gorsun nasil oluyormus yaptirim yeni cikti cikicak iyi gol olur biizm millette uysturucu bagimlisi gibi zirt pirt telefon yenilemesin telefonla hava atma devri bittii

• Sinirotesihaber.com yerli bir site haritayı buradan takip edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu 3-4 günde anladım ki bu ülkenin cahili bile bir lütuf. Avrupanın amerikanın cahili yanında bizimkiler bilim adamı gibi kalır. Adamlar, en büyük cezası soğuk silivriye göndermek olan rteyi milyonlarca insanı kasten ve işkenceyle öldüren hitlerle bir tutuyor

• Dünya Türklere nefretini kusmak için bugünü bekliyormuş. Bir yandana iyi oldu ne olacaksa olsun artık. Daha fazla uzatmanın alemi yoktu. Adım adım savaşa sürükleniyoruz gibi geliyor. Allah 2. bir Çanakkale göstermesin. Gösterecekse de galip eylesin bizi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abicim davar mısınız?
    Şuraya her twitter da gördüğünüz yalan yanlış bilgileri yazmayın, uzun uzadıya yorum ve alıntı yapmayın. Komplo teorilerinizi kendinize saklayın.

Arda ML kullanıcının yazdığı son dakikalar hariç hicbir yorumu okumuyorum. Konuyu usulüne uygun kullanın.

• Joey Saladinoyoutube
    ABC FAKE NEWS on SYRIA EXPOSED - KNOB CREEK GUN RANGE FOOTAGE
    https://www.youtube.com/watch?v=cD1z4r4xzdk&feature=youtu.be

Amerikan abc kanalında yapılan yalan haberler. Türklerin sözde Suriye katliamı haberi. Fake news diye boşuna demiyor sarı reyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 15 Ekim 2019; 5:49:24 >

• ABD Başkanı Donald Trump, Barış Pınarı Harekatı'nı hedef alarak, Türkiye'deki bazı kurum ve kişilere yaptırım öngören başkanlık kararnamesini imzaladı.

ABD Hazine Bakanlığı,

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,
    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,
    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in yanı sıra Milli Savunma Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının yaptırım listesine alındığı açıkladı.

Mynet Haber
    ABD'den skandal Türkiye kararı! 3 bakan yaptırım listesine alındı!
    https://www.mynet.com/abd-den-skandal-turkiye-karari-3-bakan-yaptirim-listesine-alindi-110106001822

• Bence 10 15 sene önce yapılabilirdi. Şu an yapılmasında başka çıkarlar seziyorum

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Konuyu bozmaktan baska bir seye yaramiyorsun. Bilerek mi yapiyorsun

• Leş sayısı 595 olmuş.

• Allah devamini getirsin, cehenneme kadar yollari var..

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

Allah devamini getirsin, cehenneme kadar yollari var..
    Ben daha fazla olduğunu düşünüyorum. Çok tepki gelmesin diye az gösteriyorlar gibi geliyor bana. İlk 2 günde Amerika daki Siyonistler ne oluyoruz yavvv Diyordu. O kadar yatırım yaptılar daha terör koridoru yapacaklardı. Sonra ver elini büyük İsrail

• musty578 kullanıcısına yanıt
    Şu anda zaten %82 vergi yükü var cep telefonlarında, alan alıyor. Yüzde 18 daha eklesen ne olacak ki, KDV eklemiş gibi olursun ancak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa, almanya niye bize karşı? Açıklayacak varmı, komplo teorileri olmadan.
  • Osmanlı gibi bir devletln hortluyacağını düşünüyorlar. Türkiye kendi istedikleri gibi ezik bir vasfı olmayan kendi verdikleriyle sınırlı seviyeye yükselecek bir Türkiye istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Fransa, almanya niye bize karşı? Açıklayacak varmı, komplo teorileri olmadan.
    Görünür sebebi muhtemelen sivilleri katlettiğimizi düşünmelerinden. Sosyal medyada basında görüyoruz hep yalan yanlış provokatör haberler yapıyorlar.

Ama bunlar bahane tabi bence. Adamların Türk düşmanlığı yüzyıllardır var zaten şimdi oluşmadı ki. Bu durum şaşılacak bir şey değil bir gün bunların içindekilerini dışlarına vuracakları tahmin etmesi zor bir şey değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Fransa, almanya niye bize karşı? Açıklayacak varmı, komplo teorileri olmadan.
    İstikrarsızlık tekrar İşid tehlikesi.

Pyd'nin seküler olması. İşid ile kadın erkek savaşması.

Ne yazık ki öso'nun video paylaşımları bazı yaptığı işler.

Adamlar savaş suçu olan görüntüleri tweet atıyor gururla. Türkiye'de haberi yapılması imkansız ama dünyada haber oluyor.

Üstüne Pyd'nin yıllardır yaptığı pr ile 1'e 10 katıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 15 Ekim 2019; 9:5:36 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hiccc alakasi yok, onlar pyd nin de ne mal oldugunu isidinde ne mal oldugunu gayet iyi bilirler.. Pyd nin kadininida erkeginide…… aralarinda savas falan olmadi doldur bosalt yaptilar gayet acik.. İsid giriyor pyd nin kadin erkek savascilari sozde onlari yenip hakimeyet kuruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1981pls -- 15 Ekim 2019; 9:8:55 >
  • 
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.