Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (2073. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20712072207320742075
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arda ML

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence: Başkan Donald Trump, Erdoğan’dan Türkiye’nin Ayn el-Arab’a saldırmayacağına dair söz aldı.
    Bir yandan da Ayn El-Arap'ın karşısındaki Mürşitpınar sınır kapısı yakınlarindaki Mekanize Piyade Taburuna büyük sevkiyat var, operasyon olacağı haberleri geliyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Bu ülkeye verilecek en büyük zarar erken seçimdir. Bunu da abd reisin mal varlığını açıklayarak yapabilir.

Şu an yaptığı yaptırımlar az etki yapar. Lakin TL nin değer kaybı artık AB ye güvenlik ve ekonomik sonuçları oluyor. Bize gelince zaten küçülüyoruz. Ekonomi bitik. Trump böyle yaparak ülke insanını konsolide ediyor. Yani mevcut siyasi iktidara oynuyor. Trump, reis ve putin muhteşem 3 lü

Alıntıları Göster
    Tırt kararlar birşey olmaz.Ben ciddi birşey sanmıştım.

• quote:

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence: Başkan Donald Trump, Erdoğan’dan Türkiye’nin Ayn el-Arab’a saldırmayacağına dair söz aldı.
    Kobani yani sınırımızın dibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 15 Ekim 2019; 1:23:7 >
  • quote:

Dogrudan kara sinirimiz var bu bolgeyle bu amerikalilar hala harekatin nedenini anlayamadi sanirim. Bu teroristler vatandasimiza saldiriyor havan atisi yapiyor ne yapmamizi bekliyorlar anlamadim tabiki dumduz edecegiz. Fena kil kapmaya basladim butun aciklamalara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Mike Pence denen herif dezenformasyon yapmıyorsa ben de bir halt bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 15 Ekim 2019; 1:26:28 >
  • Arda ML kullanıcısına yanıt
    Yapiyor olmasi muhtemel. Kendisi bir numarali evanjelisttir. Dolayisiyla israil destekcisidir.

Ayrica Trump gorevden alinirsa kanunlara gore yerine atanacak kisidir baskan olarak.

• Millî Savunma Bakanlığı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı da yaptırım listesine alındı.

Adamlar kamu kurum ve kuruluşlarına yaptırım uyguluyor cidden inanılmaz.

• Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Evanjelistlerin abd de inanılmaz bir gücü var adamlar hristiyanmı yahuudimi belli değil katolikleri sevmezler vs sanki masonların bir alt geubu gibi tam tasfir edemedim ama tuaf bir organizasyon...ama inanılmaz güçler var abd de..

• quote:

Bu Mike Pence denen herif dezenformasyon yapmıyorsa ben de bir halt bilmiyorum.
    pompeo kısa bir zaman içinde görevden alınırsa şaşırmam
  • quote:

Millî Savunma Bakanlığı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı da yaptırım listesine alındı.

Adamlar kamu kurum ve kuruluşlarına yaptırım uyguluyor cidden inanılmaz.
    Yaptırımın içeriğini biliyormusunuz?.Doğu Akdenizde sismik araştırma gemilerimiz faaliyet gösteriyor.Umarım bu karardan sonra o bölgede aleyhimize birşey oluşmaz
  • Almanya, Manisa’da kurulacak olan Volkswagen Fabrikası sözleşmesini askıya aldı.

Sasiracak birsey yok silah ambargosu ve enerji(petrol-gaz).

Rusya ve irandan almaya devam edecegiz ancak onlara bir nebze daha bagimli duruma geldik.

Azerbaycan'da satiyor bize ambargo onlarida kapsayacak. Socar sirketini muhtemelen. Tabi satmaya devam ederse.

Savunma bakanligi da hepimizin bildigi silah vs cart curt istihbarat flan.

Bakalim eger bu secenekler kabul edilir ve isleme konulursa bizim cevabimiz ne olacak...

Senatodan gecmeyebilir. Gecebilir ama uygulanmasi otelenebilir vs bir suru secenek var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

Yaptırımın içeriğini biliyormusunuz?.Doğu Akdenizde sismik araştırma gemilerimiz faaliyet gösteriyor.Umarım bu karardan sonra o bölgede aleyhimize birşey oluşmaz

Alıntıları Göster
    Amerika’ya giremiyorlar, tüm Amerkan banka ve finansal kuruluşlarındaki mal varlıklarına tedbir konuyor, Amerikan topraklarında olmasa bile Amerikan sermayeli bankalardaki varlıklarına el konulabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

Sasiracak birsey yok silah ambargosu ve enerji(petrol-gaz).

Rusya ve irandan almaya devam edecegiz ancak onlara bir nebze daha bagimli duruma geldik.

Azerbaycan'da satiyor bize ambargo onlarida kapsayacak. Socar sirketini muhtemelen. Tabi satmaya devam ederse.

Savunma bakanligi da hepimizin bildigi silah vs cart curt istihbarat flan.

Bakalim eger bu secenekler kabul edilir ve isleme konulursa bizim cevabimiz ne olacak...

Senatodan gecmeyebilir. Gecebilir ama uygulanmasi otelenebilir vs bir suru secenek var.
    Adam kararnameyi imzaladı hocam.

• Aslinda insanin icinden gecmiyor degil soyle bir 10bin kadar multeciye Avrupa'ya dogru yol vermek.

Hangi kararname celik vergisi olan mi?

• quote:

Hangi kararname celik vergisi olan mi?
    Hem O hem de Bakan ve Bakanlıklara Yaptırım kararnamesi.

Trumpin ve grahamın tweetirlarinda birsey yok. Sadece bu celik vs var digerlerini goremedim. Turk basinina da yansimamis. Bilmiyorum.

Edit: bakanliklara olan yaptirimlari goremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 15 Ekim 2019; 2:5:36 >
  • quote:

Trumpin ve grahamın tweetirlarinda birsey yok. Sadece bu celik vs var digerlerini goremedim. Turk basinina da yansimamis. Bilmiyorum.

https://tr.sputniknews.com/abd/201910151040393859-abd-hazine-bakanligi-turkiyeye-yonelik-yaptirim-kararini-acikladi-/
  • quote:

• 
Sayfa: önceki 20712072207320742075
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.