Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu arkadaş savaş çıkar gibisinden laf etmiş. Böyle bir şey gerek olur mu? Gerek olursa 16 yaşındayım Vatan'a canım feda. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işid ösoya intihar saldırı yapmış 2 tankı imha ettiğini söylüyor !!!

-----------------------

Euphrates shield: ISIS claims suicide attack against FSA west of Jarabulus and the destruction of two TSK tanks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUNNİNG_DEAD -- 31 Ağustos 2016; 1:07:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

quote:

Orijinalden alıntı: balık61

Hazır girmişiz oraya kadar , 30-40 bin askerini yığacaksın pyd yi sınır boyunca yerle bir edeceksin. Öldürmediğimiz yarıda bıraktığımız her terör örgütü sonralardan daha da kin besleyerek, öfkelenerek güçlenerek bizi daha zor durumlara düşerecekler. Yol yakınken yakıp yıkmamız lazım pyd'yi !!!

aslında şu açık kalan sınır çizgisi boyunca 6-7 birlik halinde içeri girip aşağıya doğru inmenin zamanı geldi de geçiyor..

biz hala özo ile bi halt yapmaya çalışalım.

alışmışız taşeronluğa anasını satayım savaşı bile taşeron yaptırmaya başladık...

artık kurtulalım bu işten..

pyd ortaya çıktığından beri şehir savaşları veriyoruz şehit veriyoruz ülkece huzurumuz güvenimiz kalmadı...

yetti artık pyd yani pkk yok edilmeli pyd ye geçit verdiğimiz an bitmişiz demektir.

Bu pazar günü Erdoğan Obamayla görüşecek, görüşme öncesi masada güçlü konum almak için yapılmış bir operasyon değildir.

AYRICA : Biz ne zaman bombardıman uçağı, ne zaman füze ne zaman uçak üretebilirsek o zaman bağımsız bir ülke konumuna geliriz..

Nükleer bomba üretebilen ülke de olmamız lazım geleceğimiz için... ama içimizdeki irlandalılar buna da laf atarlar!

Biz pyd'ye zamanında Türkiye'den geçmelerine izin verdiğimizde kendimizi bitirmeye başladık. Geçirdiğimiz o teröristler şuan bize vurmaya çalışıyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: StillDre

quote:

Orijinalden alıntı: UzayMekiğineKafaAtanKedi

Burası TSK nın sitesimi ne var bunda

Hayır bu ANAKONU muhabbeti beni delirtiyor. Herşeyde yapıyorlar. Sanki TSK demişki konu aç.

Sen official ile anakonu kavramlarını karıştırdın galiba

• Küçük Yatırımcı olarak Savaş veya Ticari ilişkileri tehlikeye sokacak durumları desteklemiyorum Borsa İstanbul zaten zor günler geçiriyor. iyice dibi bulur. Küçük Yatırımcının son kaynakları kurumuş olur. yapılacak en iyi adım Tüm ülkeler ile ilişkilerimizi artırıp sorunlu bölgelerde koalisyon güçleri ile birlikte ilerlemektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: backend

Küçük Yatırımcı olarak Savaş veya Ticari ilişkileri tehlikeye sokacak durumları desteklemiyorum Borsa İstanbul zaten zor günler geçiriyor. iyice dibi bulur. Küçük Yatırımcının son kaynakları kurumuş olur. yapılacak en iyi adım Tüm ülkeler ile ilişkilerimizi artırıp sorunlu bölgelerde koalisyon güçleri ile birlikte ilerlemektir.

Ekonomi ayagima humanizm kasan bir vatandas!

Yahu hala bahsedilen seye bak koalisyon diyor !
    Ne koalisyoju abd acik acik kartlari acmis ,bizi sopalamaya calisiyor sen napiyorsun!

Kucuk yatirimci!hey sana diyorum!Aklini basina al o pyd membictem cikmaz ise ;

Birak yatirimlarini 5-6 yil sonra yatabilecegin bir yatagin kalmayacak Hala! Hala! Koalisyon kasiyorsun ...

Parasi canindan tatli olanlar! neyse yazmayacagim. daha yoksa agzim bozulacak ....!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 31 Ağustos 2016; 1:26:39 >

• Rdiesel kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım kursun TSK 2 Km'lik Askeri bölge tüm sınır hattına ne içeri birini alsın ne dışarı birini çıkarsın bu şekilde TR'de sıkıntı kalmaz zaten illa YPG içeride ne yaparsa yapsın gelip TR'ye savaş mı açacak? açamazlar şehir savaşına benzemez cephe savaşı şuan önümüzde ki 10 Yıl içerisinde savunma sanayi yatırımları artırılıp Dış Ticaret açığını kapatmak için yerli üretim teşvikleri verilmeli 10 yıl sonra zaten TR kendine kendine yetebilen bir ülke olacak o zaman kimse ne savaş açabilir ne terör yaratabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TamBenlikKanka

quote:

Orijinalden alıntı: RUNNİNG_DEAD

quote:

Orijinalden alıntı: TamBenlikKanka

quote:

Orijinalden alıntı: RUNNİNG_DEAD

kürtleri ayrı, kucağına oturduğu süper gücü ayrı, zamanında onların ağababaları geçemedi en son teknolji gemileriyle boğazdan sen raad ol alayının anasını misafir ederiz gerekirse

Artık dışardan gelmez zaten içerde fetöcüsüne devleti karıştır tsk yı karıştır polisi karıştır pkk ya şehre in eskiden olduğu gibi sivil canlı bomba gönder der ışide her yerde patla der daha 10 larca örgütü var infazlar başlar abd destekleyen ülkeler vs abd bize ambargo koyar tüm avrupa vs ee biz ne yapıcaz kaosta demokrasi nöbetide olmaz

savaşı kazanacağına inancın kendine güvenin yoksa gemiyi terk edebilirsin seni zorla tutan yok geri kalanlar gereğini yapar

İnancım varda gerçeklerde acıdır. Dünyanın %40 ı bizimken 3-4 oyunla bak küçük bi toprak kaldı savaş olursa yine kaybederiz eskiden osmanlıda ırak suriye mısır libya vs mi vardı? Hepsi gitti bari kalanlar gitmesin

birincisi kurtuluş savaşı bu toprakta yapıldı dünyanın %40 senin değildi.

2. ise sadece balkanlarda her karış toprakta dönen oyunlar yapılan hatalar günümüzün aynısı fakat onu geçip gelip kurtuluş savaşını unutursan zaten güle güle.

Uzun uzun yazmicam dön bak tarihe türk nedir neymiş ne zorluklardan geçmiş ne parlak dönemler geçirmiş.

• quote:

Küçük Yatırımcı olarak Savaş veya Ticari ilişkileri tehlikeye sokacak durumları desteklemiyorum Borsa İstanbul zaten zor günler geçiriyor. iyice dibi bulur. Küçük Yatırımcının son kaynakları kurumuş olur. yapılacak en iyi adım Tüm ülkeler ile ilişkilerimizi artırıp sorunlu bölgelerde koalisyon güçleri ile birlikte ilerlemektir.

Endişe edeceğine inanmıyorum eminim yatırımlarına İsrail de devam edebilirsin forum imzandan da gördüğüm kadarı ile Türk toprağı olan fırat suyunun birilerine vaad edildiğine olan inancını açıkça ilan ettiğine göre sırtım yere gelmez diye düşündüğünü düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUNNİNG_DEAD -- 31 Ağustos 2016; 1:33:55 >
  • Işid'in resmi haber ajansı Amaq Kuliye/Kunli'de SVBIED saldırısı ile 2 Türk tankı imha olduğunu iddia etti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ney arkadaş her yerde konsey de konsey. Mantar gibi birşey herhalde bu. kurtlar vadisinde bile bu kadar konsey yoktu yav

İşin esprisi bir yana dursun bu konsey denilen yapılar pyd/ypg/pkk terör örgütünden türetilmişlerdir.

Bu alfabede harf bırakmayacak çokluktaki yapılar sadece kamuflaj ve sayıca fazla görünme taktiklerinden başka birşey değildir.

ABD bölgede maddi ve manevi çıkarlarını koşulsuz yerine getirebilecek gerek siyasi gerek askeri açıdan yeni fahişeler aramakta ve bunu da bir yönden tedarik etmiş görünüyor fakat ABD istediği kadar dersine çalışmış olsun bu topraklarda taşeronluğun hiçbir işe yaramayacağını ve medeniyetleşemeyen toplumların yok olmaya mahkum olduğunu görecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işler kötüye gidiyor bence

niye saldırmıyoruz. bu haberler neyin nesi. durdukça amerika zaman kazanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartPostal7 -- 31 Ağustos 2016; 1:42:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

quote:

Ne koalisyoju abd acik acik kartlari acmis ,bizi sopalamaya calisiyor sen napiyorsun!

Birak yatirimlarini 5-6 yil sonra yatabilecegin bir yatagin kalmayacak Hala! Hala! Koalisyon kasiyorsun ...

Parasi canindan tatli olanlar! neyse yazmayacagim. daha yoksa agzim bozulacak ....!

Kardeş ne halt olduğu belli olan birisine neyi anlatmaya çalışıyorsun
    Yav he he de geç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

Işid'in resmi haber ajansı Amaq Kuliye/Kunli'de SVBIED saldırısı ile 2 Türk tankı imha olduğunu iddia etti.

Sanirim aksam ustu olan saldiri bu. 3 asker yaralanmisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

quote:

Kardeş ne halt olduğu belli olan birisine neyi anlatmaya çalışıyorsun
    Yav he he de geç

Mobilden imzasini goremedim,profilini acinca gordum zaten ,akli sira burda algi yapiyor dal..malar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 31 Ağustos 2016; 1:50:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Melbourne Bounce

quote:

Işid'in resmi haber ajansı Amaq Kuliye/Kunli'de SVBIED saldırısı ile 2 Türk tankı imha olduğunu iddia etti.

Hocam Tarihe bakarsak 31.8.2016 sallama falan değilse maalesef yeni olay gibi geliyor bu bana

• quote:

quote:

quote:

Hocam Tarihe bakarsak 31.8.2016 sallama falan değilse maalesef yeni olay gibi geliyor bu bana

Malesef haber doğru hocam.

• quote:

quote:

quote:

Prim peşinde koşuyor olabilir. Sonuçta bir resim atacak hepsi o. Niye milleti sabaha kadar bekletiyor ki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Prim peşinde koşuyor olabilir. Sonuçta bir resim atacak hepsi o. Niye milleti sabaha kadar bekletiyor ki?

Yok hocam prim peşinde niye koşayım sonuçta mehmetçik söz konusu Amaq haber geçmiş çeşitli sosyal ağlarda gördüm bende bunu, bu cihatçıların enformasyon ağı baya derin ve güçlü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam prim peşinde niye koşayım sonuçta mehmetçik söz konusu Amaq haber geçmiş çeşitli sosyal ağlarda gördüm bende bunu, bu cihatçıların enformasyon ağı baya derin ve güçlü.

Yok hocam, verilen Tweeter hesabı için dedim onu

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.