Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spongebozz

ateşkes yalanlandı, yabancı basın kaynakları süre verildi diye geçiyor.

Batinin alayinin ......!

Saflari sıklastirma zamani, bu adamlar ayni cozum sureci denen melanetlik gibi membice yiginak icin zaman kazanmaya calisiyor...

Abd nin bu saatten sonra hicbir sozune itimat edilmemelidir ! Yarim agiz geri cekil diyor ama alttan bize saldirilmasini emrediyor!

Kazan cok sicak devrildiginde birisi vok kotu yanacak insAllah o biz olmayacagiz.,.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 31 Ağustos 2016; 1:57:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Melbourne Bounce

quote:

Işid'in resmi haber ajansı Amaq Kuliye/Kunli'de SVBIED saldırısı ile 2 Türk tankı imha olduğunu iddia etti.

Sanirim aksam ustu olan saldiri bu. 3 asker yaralanmisti.

Hocam Tarihe bakarsak 31.8.2016 sallama falan değilse maalesef yeni olay gibi geliyor bu bana

Prim peşinde koşuyor olabilir. Sonuçta bir resim atacak hepsi o. Niye milleti sabaha kadar bekletiyor ki?

Yok hocam prim peşinde niye koşayım sonuçta mehmetçik söz konusu Amaq haber geçmiş çeşitli sosyal ağlarda gördüm bende bunu, bu cihatçıların enformasyon ağı baya derin ve güçlü.

Yok hocam, verilen Tweeter hesabı için dedim onu

Alan hesaplara da sordum shop felan değil direk amaq sitesinden aldık dediler, bakalım ne olacak enformasyon mu yoksa gerçekten intihar saldırısı yemiş miyiz

Edit intihar saldırısı değil güdümlü füze kullanıldığı yazıyor ingilizcenin azizliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 31 Ağustos 2016; 1:57:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: spongebozz

ateşkes yalanlandı, yabancı basın kaynakları süre verildi diye geçiyor.

48 saat daha verilmiş diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Melbourne Bounce

quote:

Işid'in resmi haber ajansı Amaq Kuliye/Kunli'de SVBIED saldırısı ile 2 Türk tankı imha olduğunu iddia etti.

Sanirim aksam ustu olan saldiri bu. 3 asker yaralanmisti.

Hocam Tarihe bakarsak 31.8.2016 sallama falan değilse maalesef yeni olay gibi geliyor bu bana

Prim peşinde koşuyor olabilir. Sonuçta bir resim atacak hepsi o. Niye milleti sabaha kadar bekletiyor ki?

Yok hocam prim peşinde niye koşayım sonuçta mehmetçik söz konusu Amaq haber geçmiş çeşitli sosyal ağlarda gördüm bende bunu, bu cihatçıların enformasyon ağı baya derin ve güçlü.

Yok hocam, verilen Tweeter hesabı için dedim onu

Alan hesaplara da sordum shop felan değil direk amaq sitesinden aldık dediler, bakalım ne olacak enformasyon mu yoksa gerçekten intihar saldırısı yemiş miyiz

Hocam şehit gelmesin de gerisi önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

İntihar saldırısını nasıl yiyoruz ya ? Şehrin ortasında değiliz ki savaşın içindeyiz. Görmüyor musun sana doğru gelen kişi veya araçları ? Daha doğru düzgün savaşmadan 5-6 tankımızı patlattılar,şehitler verdik.Nasıl olacak bu iş bilmiyorum

Kaynak?

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

İntihar saldırısını nasıl yiyoruz ya ? Şehrin ortasında değiliz ki savaşın içindeyiz. Görmüyor musun sana doğru gelen kişi veya araçları ? Daha doğru düzgün savaşmadan 5-6 tankımızı patlattılar,şehitler verdik.Nasıl olacak bu iş bilmiyorum

İntihar saldırısında zırhlı araç kullanılıyor yanlız saldırıda güdümlü füze kullanıldığı yazıyor yukarıdaki açıklamada

• Külliyah'a intihar saldırısı şimdi yayınlanan açıklama

• Beyler şu savaştaki gelişmeleri adam gibi alabileceğimiz bir twitter hesabı falan yok mu. bilenler bi yazabilir mi

• Kobanide ayaklanmıs hevaller
  • quote:

Orijinalden alıntı: orh01

Kobanide ayaklanmıs hevaller

Hadi ya isyan falan mı çıktı

• Büm de yokki yağmalasınlar

• quote:

quote:

Map of Syrian Civil War - Syria news and incidents today - syria.liveuamap.com
    Protest in Kobane against Turkish intervention in Syria - Map of Syrian Civil War - Syria news and incidents today - syria.liveuamap.com
    http://syria.liveuamap.com/en/2016/30-august-protest-in-kobane-against-turkish-intervention

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orh01 -- 31 Ağustos 2016; 2:28:37 >

• quote:

quote:

quote:

http://syria.liveuamap.com/en/2016/30-august-protest-in-kobane-against-turkish-intervention

Haa türk tankları ile zırhlı kepçeler hendek kazmak için ayn el arap yakınına gelince yazık bişey sanmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

Çoğu arkadaş savaş çıkar gibisinden laf etmiş. Böyle bir şey gerek olur mu? Gerek olursa 16 yaşındayım Vatan'a canım feda. .

Sen çok yaşa lakin bu tür şeylere canını sıkma.. Savaş vs bunlar basit şeyler değil. Artık savaşlar tank tüfekle değil daha farklı yollarla yapılıyor.. Sana tavsiyem bu tarz konularla hiç ilgilenip aklını bulandırma ;)
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Sen yanlis anlamissin,rusya ve iranin bilgisi ve oluru oldugunu herkes biliyor cunku operasyonlardan once ziyaretler vs oldu o konuda herkes hemfikir o yuzden fazla girmicem o konuya.Benim demek istedigim bugune kadar resmi agizdan rusyanin tavrini duymadik.Abd ile surekli toplanti yapiyolar ama toplantinin sonunda bazi konularda anlastik bazi konularda anlasamadiktan baska bisey dedikleri yok icerigini de aciklamiyolar.Orda ne kararlar aliniyor ne uzerinde anlasilmaya calisiliyor bilen yok.Cikip deseler turkiyenin operasyonlarini destekliyoruz diye bizde uluslararasi arenada yalniz hissetmezdik.Abd ve avrupa medyasindan surekli baski var operasyon basladigindan beri.Birde gozden kacan bisey var operasyonlardan once putin gelecekti simdi vazgecti,rus genelkurmay baskani gelecekti o da vazgecti.Esad rejiminin pydye kimyasal silah ve muhimmat verdigi bilgisi dolasiyor.Operasyon basladigindan beri bir tane destek veren yok hep karsi hamle var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: backend

Küçük Yatırımcı olarak Savaş veya Ticari ilişkileri tehlikeye sokacak durumları desteklemiyorum Borsa İstanbul zaten zor günler geçiriyor. iyice dibi bulur. Küçük Yatırımcının son kaynakları kurumuş olur. yapılacak en iyi adım Tüm ülkeler ile ilişkilerimizi artırıp sorunlu bölgelerde koalisyon güçleri ile birlikte ilerlemektir.

Şaka mı bu ? Şakaysa gerçekten komik değil. Ciddiyse de, başka bir ülkede yaşamanızı tavsiye ediyorum.

Biz de esnafız. İş hacmi anlamında zıpkın gibi bir yükselişe geçmişken, 15 Temmuz olayları patlak verdi ve işler bıçak gibi kesildi. Yaprak kımıldamıyor desem yeridir. Bırak 15 Temmuz öncesindeki gibi işler almayı, yaptığımız işlerin bile ödemesini alamıyoruz.
    Yarın sabah kredi çekip, kartları kapatacağım mesela. Bir de onun faizi girecek. Arabaların periyodik bakımı geldi, hiç birini servise veremiyoruz. Servisi bırak, yakıt koyamıyorum günlerdir. Ben dahil herkes işe tabanvayla geliyor. Annemin hastane masrafları birikti. Yattığı her gün 700 lira giriyor. Bekliyorum ne zaman ihtarnamesi gelecek diye. Haftaya ödemem gereken vergiler var ve onları nasıl ödeyeceğimi şu an sadece Allah biliyor. Yaz sonuna kadar almayı planladığım bir sürü şey yalan oldu. Önümdeki 1 yıllık plan komple yerle bir oldu. Bu ay tatile gidecektim gidemedim. 3 gün sonra nişanlımın doğum günü, muhtemelen bahçeden kopardığım çiçeği vereceğim.

Böyle bir durumda bile isyan etmiyorum. Hakkım yok çünkü. 250 insan hayatını kaybetmişken, benim tutup da ''batırdınız lan beni'' diye ağlama hakkım yok. Ne olursa olsun şükretmek zorundasın. O darbe başarılı olsa komple gidecekti çünkü her şey.
    Evet son derece sinirliyim, öfke yüklüyüm. Ama insanların öldüğü bir olayda, mali durumlardan ötürü ağlamak, şımarıklıktır-gamsızlıktır.

Şimdi bir de, bu operasyon üzerinden etkilenecek hayatlarımıza ve ülkenin durumuna bakalım.

Her gün şehit veriyoruz. 19-20 yaşında, benim için hala 'bebek' olan kardeşlerimiz şehit düşüyor. Terör belası, şehirlerin içlerine kadar dayandı. Kilis' in göbeğine her gün havan mermisi düşüyor.
    Yarın öbür gün bir yerde patlayacak bombanın, seni veya sevdiklerini öldürmeyeceğinin garantisi yok. Hani nasıl desem, 'bana dokunmayan yılan bin yaşasın' deme gibi bir şansın da yok. Terörün ne zaman nerede kimi vuracağı hiçbir zaman belli değildir.

Tarihi bir fırsat geçmiş eline. Seni her gün vuran terör örgütleri, sınır hattının dibinde konuşlanmış. Sana her gün acı yaşatanlar, sana her gün maddi ve manevi zarar verenler kucağına düşmüş. ''Aman ekonomi bozulmasın biz vurmayalım en iyisi'' deme şansın yok güzel kardeşim. Sen sıcacık yatağında rahat rahat uyuyasın diye, gencecik çocuklar Doğu' da şehit düşüyor. Bunu düşünmek, bunun vicdanını hissetmek zorundasın.

ÖNCE VATAN.

Eğer terörü bitirmek ekonominin bozulmasına zemin hazırlayacaksa; Sana yemin ediyorum ki, iflas etmeye hazırım ! Sokarım ekonomisine de, borsasına da. Şu mahlukatların kökünün kazındığını dünya gözüyle görmek, en büyük servettir benim için.

Ateşkese falan inanmıyorum ben. Yok öyle bir şey. Membiç' e kesinlikle girilecek. PYD çekilir ya da çekilmez o ayrı konu. Ama Membiç' e kesin olarak girilecek, bundan eminim. Oraya kadar ilerleyip de birlikleri geri çekmek çok net bir şekilde ihanet olur. Onun bunun baskısıyla da kimsenin canını bağışlayacak durumda değiliz. Ben inanmıyorum şahsen ABD' nin baskısıyla oradan çekileceğimize. Onlar PYD' ye 400 milyon dolar yatırım yaptıysa, biz de 50 binden fazla canla ödedik terörün diyetini.

• ateşkes yalanlanmış dış işleri bakanlığımız tarafından işte buna sevindim...
  • İntihar saldırısı biZe değil ösoya yapıldı arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.