Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TSK'dan Suriye'de yeni hava harekatı!
    Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, Cerablus/Kulliyah bölgesinde icra edilen hava harekatı sonucunda tespit ve teyit edilen terörist hedefler tam isabetle vuruldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

Teröristleri bombalamışız yine galiba. Kaynak ne derece doğru acaba.

Kaynak sıkıntılı, yalan haber olma ihtimali yüksek.

Yalnız yedi düvel bize karşı onu bilelim,
    BM Rusya elçisi biz Türklere SUriyeye girmeleri için yeşil
    ışık falan yakmadık şeklinde açıklama yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzayMekiğineKafaAtanKedi

Burası TSK nın sitesimi ne var bunda

Hayır bu ANAKONU muhabbeti beni delirtiyor. Herşeyde yapıyorlar. Sanki TSK demişki konu aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillDre

quote:

Orijinalden alıntı: UzayMekiğineKafaAtanKedi

Burası TSK nın sitesimi ne var bunda

Hayır bu ANAKONU muhabbeti beni delirtiyor. Herşeyde yapıyorlar. Sanki TSK demişki konu aç.

Forumun işleyişi böyle o zaman çıkıp gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım burası bilgilendirme amaçlı açılmış bir konu rahatsız olduysan başka konuya lütfen
  • Menbiçe girmezsek operasyonun bi anlamı olmaz. Girmeliyiz arkadaşlar kukla olmamamız lazım. Batıdan gelicek hertürlü zorluğa dayanmaya hazır bu millet asker yeterki girsin peşinden peşinden gelicez...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Abd durdurdu fazla tartismaya gerek yok.Bir cok teori var ama teorileri yikan cumhurbaskaninin cok net sekilde tamamen temizlenene kadar operasyonlar durmayacak demesi..Baska anlasma plan olsaydi ornegin once isid sonra pyd firatin bastisina gececek gibi cumhurbaskani da o laflari etmez temkinli konusurdu.Demekki baski geldi.Simdi buna gore ne strateji uygulayacagimiz onemli.Once isidle savasmaktan baska care gorunmuyor suan bu da uluslararasi kamuoyunda bizim suriyeye girmemizi mesrulastirir.Isidden sonra pydye girebiliriz.Ama bunda da amerikanin nihai amacinin ikinci israili yani pyd terorirst devletini kurmak oldugunu artik biliyoruz.O halde yapilacak sey baski varsa adim adim gitmek.Oyunu kitabina gore oynamak lazim.Kafami karistiran sey ise rusya.Rusyanin hangi egilimde oldugunu pyd konusunda bilmiyorum ben.Bu pyd mevzusuna nasil baktigini bilemiyorum.Bu amerikan projesi olduguna gore karsi cikmasini beklerdim ama oyle de yapmiyor tamamen sessiz.Bi destek alsak abd durduramaz o dakikadan sonra cunku hem rejim hem iran da desteklemis manasina gelecek bu.Tahminime gore onlarda hamlesini yapmadan once abd rusya gorusmelerinin sonucu bekleyecek.Uzerinde anlasamadiklari herneyse suriyenin gelecegine o karar verecek.Baktigimizda hem abdden hem israilden nefret eden rusyanin bize destek vermesi gerekirken sessiz kaliyorlar.Rejim bi ara pyd ile savasirken simdi bize karsi tavir almis durumda.Hatta yardim da etmis heralde.Yine alayi karsimizda kisacasi.Ya hepsine gider yapacaz ya boyun egecez.Bunu zaman gosterecek.

Rusya tamamen sessiz mi ?

Rusya savaş uçağını düşürdükten sonra Suriye hava sahasına giremeyen Türkiye Hava Kuvvetlerine kim izin verdi zannediyorsun Suriye'ye girmesine ? Işid ve PKK-PYD mevzilerinin vurulmasına sessiz kalan Rusya durumdan memnun olmasa bırak F-16'ları Türkiye Cumhuriyeti Suriye de RC oyuncak uçak bile uçuramaz.

Rusya ile Türkiye'nin öncelikli anlaşması ışid değil PKK - PYD koridorunun önlenmesidir.ışid ABD ve diğer ülkeler istediği zaman ipini çok rahat çekebileceği paravan bir oluşumdur.ışid'in tek rolü Suriye topraklarını parçalamak ardından ABD eliyle PYD eline verip Kürt koridoru yaparak Türkiye Cumhuriyetinin güneydoğu ve doğusunu, Irak'ı birleştirerek büyük bir Kürt ülkesi oluşturmak.Böylece israil korunacak,Rusya tamamen orta doğuda söz hakkını yitirecek, Rusyanın enerji sevkiyatı duracak vs vs.

Rusya kürt koridorunu istemiyor, işid umrunda bile değil.Türkiye Suriye'ye tek şartla sokuldu Kürt koridoruna izin vermeyeceksin ben de sana koyduğum bütün ambargoları kaldıracağım,Suriye de hava destekli operasyon için izin vereceğim dedi. ( bilmediğimiz başka tavizler de kesinlikle var )

Rusya suskun falan değil, Rusya en aktif rol oynayan ülke şu anda.Sadece içe kapanık bir ülke.Bizim ülkemizde ki gibi devletin sırlarını roman yazar gibi twitter da yazan da olmadığı için suskun görmeniz normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devon Jade

Menbiçe girmezsek operasyonun bi anlamı olmaz. Girmeliyiz arkadaşlar kukla olmamamız lazım. Batıdan gelicek hertürlü zorluğa dayanmaya hazır bu millet asker yeterki girsin peşinden peşinden gelicez...

İşte duruma göre görücez.
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    siz bildiğiniz kendi ülkemizin örgütünü kuralım diyorsunuz, onlar nasıl savaşıyorsa öyle savaşalım devlet de orduyu desteklediği gibi alttan alttan örgütü de deseklesin diyorsunuz anladım kadarıyla.

eğer gönüllüler varsa bence çok da iyi çok da güzel olur fakat bunu kime nasıl açıklıcaksın

fikir iyi ama oluru yok keşke olsa
  • Protest in Kobane against Turkish intervention in Syria.

kobani de protesto ediyorlar Türkiye'nin müdahalesini. Amerika baktı ki iş ciddi bölgedeki hakimiyetini kaybetmemek adına bu soysuzları mağdur göstererek ateşkese çağırıyor herhalde tarafları.

Girmeye girdik bu suriyeye. Hız kesmeden taş üstünde taş koymadan menbiçide temizleyip çıkmamız lazım olması gereken bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Smith -- 31 Ağustos 2016; 0:06:15 >
  • Menbiçe girersek ypg pyd nin işi bitecek girmek zorundayız ama abd bunu istemiyor ışid den alınması için ypg ye 400 milyon dolar yardım yaptığı söyleniyor bu yatırımları abd boşuna yapmadı abd li bi yetkilide türkiye olağanüstü rol oynamaya çalışıyor diyor eğer menbiçe girersek abd'yi karşımıza alıcaz bu bi gerçek bunu basarabilecekmiyiz? Yada sadece cerablusla sınırlımı kalıcak ? Sadece cerablusla sınırlı kalırsa sınır güvenliğimiz sağlanmış olacak mı ? Ypg ve pyd'nin cerablusa karşı saldırı ihtimali ortadan kalkacak mı ? Gercekten sınırda çok büyük problemlerle karşı karşıyayız allah devletimizin askerimizin milletimizin yardımcısı olsun

• Sanki internette bir yavaşlık var. Acaba temizlik mi yapılıyor?

Edit: Google DNS kaynaklı bir sorunmuş düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerDogan -- 31 Ağustos 2016; 0:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerDogan

Sanki internette bir yavaşlık var. Acaba temizlik mi yapılıyor?

Edit: Google DNS kaynaklı bir sorununa düzeldi.

bendede çok yavaş
  • Menbiçe girmeyeceğiz, hurda olan tankımızin ve şehidimizin intikamını almayacağız e biz o zaman ne diye Suriye ye girdik. Mal mal baksaydık daha iyiydi. Darbeden sonra ülkemiz beka savaşı verdi aynı darbeyi savuşturmak için 250 insan ölsün sonra darbe olmuş gibi Amerika'nın kucağına otur bu nasıl bir çelişkidir böyle ? Sinirim bozuldu ya resmen. Ben 30 ağustos şerefine bu milletin yüzünü güldürecekler diye beklerken ateşkes haberleri geliyor.

• Acik acik yaziyorum....

Ulkemiz eger membice girmez ve Abd denen saklabanin agzi ile geri cekilmek gibi bir eyleme girisilirse ki ;forumda cizgisi belli olan biriyim;

Acik acik yaziyorum boyle bir durumda PKK devleti icin bizi ebe olarak kullanmis olurlar ! Ne kadar aci degil mi!

Herkes aklini basina alsin memleketin hali hic iyi degil,su ortamda hicbir ulkeye guven olmaz!

İstiklal harbinde kac dostumuz vardi, donup bakarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz...

Ambargoysa ambargo ,mumbic ve onun gibi melanetlerin bulungudu tum yerler temizlenene kadar oradan cikilmamali!

Abd artik kartlarini acik oynuyor bunu goremeyecek kadar kor olamayiz...

Kucuk bir ongoru daha...

Ciddi manada o buyuk savas sanirim kapida cunku Cin'in de gelecegim demesi, gelirse neler olacagini siz dusunun....

Son not: Ab yavas yavas firat kalkani harekatina kazan kaldiriyor Hollande in konusmalari hic hayra alemet degil,polyannaci degil realistim Savasa HAZİRLANİN !
    ey ummet ve millet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 31 Ağustos 2016; 0:20:04 >

• aga TSK komuta kademesinde misiniz be yeter artık milleti yanıltıp durmayın yanlış bilgi verip onlarca topçusu, uçağı tankı olan bir ordu ve milleti kendi bekası için kıçı kırık bir örgütle savaşmayacak mı bunu mu diyorsunuz iha lar günlerdir uçuyor gördüklerini lazerle kitleyip bombayla vuruyorlar ateşkes felan yok açıklanan bir şey yok var mı haber sitelerinde ateş kes diye bir şey varsa haber paylaşın 2-3 fitnecinin lafına inanmayın bu adamlar amerikadan fetönün evinden bile yazıyor olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: akgokhan

Menbiçe girmeyeceğiz, hurda olan tankımızin ve şehidimizin intikamını almayacağız e biz o zaman ne diye Suriye ye girdik. Mal mal baksaydık daha iyiydi. Darbeden sonra ülkemiz beka savaşı verdi aynı darbeyi savuşturmak için 250 insan ölsün sonra darbe olmuş gibi Amerika'nın kucağına otur bu nasıl bir çelişkidir böyle ? Sinirim bozuldu ya resmen. Ben 30 ağustos şerefine bu milletin yüzünü güldürecekler diye beklerken ateşkes haberleri geliyor.

Bizim tarafımızdan doğrulanmadı. Sayın Cumhurbaşkanı sonuna kadar gideceğiz diyor.

Evet resmi olarak onaylanmadı ama benim tecrübeme göre bu fısıltılar hep doğru çıkıyor ki zaten de bugün bir ilerleme olmadı. Acilen açıklama yapmalılar ne diye bekliyoruz diye.

• Pazartesi akşamından beri haritada olduğumuz yerde duruyoruz acaba ateşkes söylentileri doğru mu ?
  • Eğer menbic e girilmesse türkiye bitmiştir.Devletin onuru falan kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluxion -- 31 Ağustos 2016; 0:28:09 >
  • İlker başbug halk TV de operasyonu konuşuyor.

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.