Merhaba arkadaşlar ben şu an kilo verme aşamasındayım 25 gün önce düzenli beslenme ve spor a başladım 98 kiloydum başlangıçta şimdi ise 93 üm ve kilo verme izinde gidiyorum boyum 1.81 ve 75 80 arasına düşmeyi planlıyorum her gün düzenli olarak ;
1-20 dakika orta tempo hiç bir kere dahi durmadan koşuyorum 20 dakika boyunca(sırılsıklam oluyor her yerim)
2-30 civarı barfiks çekiyorum fakat bu barfiks konusunda size 2 sorum var şimdi barfiks i ben normal kendimi tutunup salıp sallanırken bir anda çekemiyorum fazlam olduğu için zıplayarak yani ayalarımı bir anda zıplatıp öyle çekiyorum 30 civarı yinede faydası olur mu ?
Birde barfiks hakkında 2.bir sorum ise şu barfiks çeksem vücudum büyürmü yani kilo verdiğim için bazıları barfiks vücut büyütür diyor fakat benim vücudum küçülsün istiyorum boyumu kast etmiyorum yani hayvan gibi olmuyayım şınav varfiks omuz göbeğin üst tarafını göğüs ü vs. büyütüyomuş doğrumu bunlar yoksa kilo tamamen verdikten sonramı çekeyim ?
Bir diğer sorum ise ben yürümeyi sevmiyorum açıkçası koşmak daha iyi geliyor kilo verme açısından günde 20 dakika orta tempo iyi olur mu arkadaşlar beslenmeme zaten dikkat ediyorum ?
Bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
cevap?
....
Hayır, barfiks vücut büyütmez. Aksine, sağlıklı beslenmeyle beraber kollarında ve göğüslerinde toparlanmaya yardımcı olacak, daha sıkı, ince bir görüntüye kavuşmanı sağlayacaktır. Barfiksin yanında diğer vücut ağırlığıyla yapılan (mekik, şınav, squat, plank) hareketleri uyguladığın takdirde kilo kaybıyla oluşabilecek kas kaybını önlemiş olacaksın.
Bol şans.
quote:
Orijinalden alıntı: risto01
Hayır, barfiks vücut büyütmez. Aksine, sağlıklı beslenmeyle beraber kollarında ve göğüslerinde toparlanmaya yardımcı olacak, daha sıkı, ince bir görüntüye kavuşmanı sağlayacaktır. Barfiksin yanında diğer vücut ağırlığıyla yapılan (mekik, şınav, squat, plank) hareketleri uyguladığın takdirde kilo kaybıyla oluşabilecek kas kaybını önlemiş olacaksın.
Bol şans.
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için kendimi asılı bırakarak çekemiyorum ağır olduğum için ama zıplayarakta olsa çekiyorum yılmıyorum çünkü biliyorumki böyle böyle ilerde çok nizami çekiceğimi sonunda bir yorum geldi allah razı olsun kardeşim :)