Şimdi Ara

Bardakta Mısırlar zararlı mıdır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün akşamüzeri 1 bardak mısır tüketiyorum , tadı çok güzel geliyor hele soğuk havalarda iç ısıtıyor.

Ama tadının bu kadar güzel olmasından dolayı zararlı olup olamacağı geldi aklıma. Ne de olsa her güzel şey zararlıdır.

Bu mısırların normal silindir biçimindeki elle tutulup , ağızla yenilen mısırlardan farkı nedir ? Zararlı mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zararlı hocam çoğu gdo lu.Onları koskocaman bi pakette alıyorlar buzluğa atıyorlar.Hatta bazılarını yediğin gibi aynen mıçıyosun sindirime uğramıyor.
  • Marka mısırları kendiniz alıp yapabilirsiniz.

Mesela ben alıyorum 1 poşet eve, bir de karton bardak alıyorum 50 tane oluyor. Tere yağını da üstüne verip hazırlıyorum. Sonra üzerine mayonez tamamdır.
  • Zararli yediklerin normal misir degil cunku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim burda biryer gözümüzün önünde yapıp bardağa koyup veriyor, tamamen doğal ve hayatımda yediğim en güzel mısır. Normalde mısırdan iğrenirim yemem ama buna dayanamıyorum. Bol tereyağlı hemde, ooh mis.
  • Severek yiyiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Zararlı hocam çoğu gdo lu.Onları koskocaman bi pakette alıyorlar buzluğa atıyorlar.Hatta bazılarını yediğin gibi aynen mıçıyosun sindirime uğramıyor.

GDO'lu olması durumunda mutlak zararlı mıdır yoksa sadece yararlı değil midir ? Yani kanser yaparmı ki ilerde :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımda yemedim yemem de.Benim bildiğim mısır pazardan alınır tencerede kaynatılır üzerine tuz atılır yenir.Öyle tane tane pakette olmaz.
  • O mısır değil gdo ürünü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

Her gün akşamüzeri 1 bardak mısır tüketiyorum , tadı çok güzel geliyor hele soğuk havalarda iç ısıtıyor.

Ama tadının bu kadar güzel olmasından dolayı zararlı olup olamacağı geldi aklıma. Ne de olsa her güzel şey zararlıdır.

Bu mısırların normal silindir biçimindeki elle tutulup , ağızla yenilen mısırlardan farkı nedir ? Zararlı mıdır ?

konservede al besin değerleri süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

quote:

Zararlı hocam çoğu gdo lu.Onları koskocaman bi pakette alıyorlar buzluğa atıyorlar.Hatta bazılarını yediğin gibi aynen mıçıyosun sindirime uğramıyor.

GDO'lu olması durumunda mutlak zararlı mıdır yoksa sadece yararlı değil midir ? Yani kanser yaparmı ki ilerde :(

kanser bilmiyorum ama kısır olma ihtimali çok yüksek gdolu ürünlerde bkz. deccal tabakta kitabı

• Elle tutulup ağızla yenen başka nerenle yiyecektin ..
  • quote:

Bu yazdığın aynısı bana oluyo yedikten 5 dakıka sonra vucudu terkediyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Hayatımda yemedim yemem de.Benim bildiğim mısır pazardan alınır tencerede kaynatılır üzerine tuz atılır yenir.Öyle tane tane pakette olmaz.

Ben birkaç kez yedim de normal mısırdan daha tatlı oluyor sanki içine şeker enjekte etmişler gibi. Aynen dediğiniz gibi en iyisi pazardan alıp evde kaynatıp tuzlayıp yemek canım çekti şimdi
  • Haşlama koçan mısırın yerini hiçbiri alamaz bence. Ama bardakta mısırın tadı da bir ayrı

• Ben olsam yemezdim. Bu isin yapan firmalarkn devlete para yedirdigini dusunuyorum.Hazir alirim.Tayland'tan falan geliyor zaten

• iki hafta once urfa'daydim, misir tarlasinda cali cirpi toplayip kozledim. o arada halam yarim torba toplayip arabaya koymus. yiyemeden de urfa'dan ayrilmistim. onu hatirladim simdi.
  • Bardakta mısır yemenizi tavsiye etmem.En iyisi közde pişirilmiş mısır.Onun gibisi yok.
  • Bu acayip şeyleri yiyerek yeni nesil kaç yıl yaşayacak acaba.Ne kadar hile hurda gıda varsa yeni nesile denk geldi.30 yaşında kanserden ölenler görürsem şaşırmam.
  • istanbulda bulmak zor ama köy mısırı yiyenler normal ziraattan alınıp yapılan mısırı bile yemez.
    ama bardakta mısırın normal mısır tadı yok.kokusu bile farklı.
    gerçek mısır budur

bu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 10 Ekim 2013; 3:00:27 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.