Şimdi Ara

Barcın.com Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayramdan 2 gün önce adidas bot aldım 250 küsür tlden. Bayramda paramı işletip şimdi iptal ettiler. Ayakkabı yok iptal ediyoruz siparişi diyor. Şu an ne para var ortada ne ayakkabı müşteri hizmetleri numarası var ama kimse çıkmıyor 4 dakika bekledim biri çıktı siz kimsiniz dedi çıldırıcam

Düzenleme: uzun uğraşlar, müşteri hizmetlerinde 10 dakika beklemeler biri açsın diye beklemeler, kısa bir mail trafiği sonucu paramı aldım fakat mail atan şahıs suçu muhasebeye atıyordu. Ben i ban attıktan sonra bile paramı göndermediler tekrar mail atmam gerekti. Böyle rezil bir site barcın

Barcın ne kullanıcı dostu ne de güvenilir değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 21 Ekim 2016; 7:48:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hicbirsey yapamazsin onlarinda bir tedarik sureci olabilir normaldir ayrica bayramda hicbir firma calismaz sebebi kargo sirketlerinin kapali olmasindan ileri gelir ayrica paranida almissin daha ne istiyorsun ki ?

• Bankanı arıyorsun ürün elime geçmedi diyorsun refund.
  • quote:

Orijinalden alıntı: back2back

hicbirsey yapamazsin onlarinda bir tedarik sureci olabilir normaldir ayrica bayramda hicbir firma calismaz sebebi kargo sirketlerinin kapali olmasindan ileri gelir ayrica paranida almissin daha ne istiyorsun ki ?

Para fln yok ortada kimse de bakmıyor telefonlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 19 Eylül 2016; 13:41:04 >
  • Şaşırtmıyor artık..
  • quote:

hicbirsey yapamazsin onlarinda bir tedarik sureci olabilir normaldir ayrica bayramda hicbir firma calismaz sebebi kargo sirketlerinin kapali olmasindan ileri gelir ayrica paranida almissin daha ne istiyorsun ki ?

para fln yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayleid

Bankanı arıyorsun ürün elime geçmedi diyorsun refund.

denedim olmaz dedi ziraat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    ŞİKAYETVAR.COM'DA DONANIMHABER:)
    17 yıl önce açıldı
    İncehesap.com Rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • barcin.com ne abi. Şimdi bi girim bakim dedim adamların https i bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

barcin.com ne abi. Şimdi bi girim bakim dedim adamların https i bile yok

site izmirli magazaları varmıs güvendik
  • Para ayni gun yatmaz kardesim. Bunu bilmiyosan netten alisveris yapma bi daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

Para ayni gun yatmaz kardesim. Bunu bilmiyosan netten alisveris yapma bi daha

Up

Düzenleme: mesajını görmem için alıntılamam gerekti. 5 iş günü diyorlar internet adreslerinde ama 5 günü aştı. Kendi kendine çıkarım yapıp milleti akılsız yerine koyma.
    Ayrıca iyiki bloklamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 21 Ekim 2016; 7:45:49 >
  • Ben de online alışveriş için şöyle bir araştırdım ama;

sözlükler,sosyal medya ,forum ve şikayet sitelerini okuduktan sonra malesef online sitesinden alışverişten vazgeçtim .

Stokta olmayan ürünü varmış gibi göstermeler,kullanılmış ürün,yanlış ürün gönderme,iletişim sıkıntısı gibi sorunlar varmış.

Birde orjinal olmayan ürün sıkıntısı dillendirilmiş ki kafam allak bullak, o kadar parayı sahte ürüne vermek sıkıntı.

Oysa htiyacım olan ürün bu sitede ve sürekli online alışveriş yapan biri olarak keşke bu şüphelere cevap verseydi firma değişik sosyal medya ortamlarında.

Not: Amacım firmayı karalamak, viral değil.200-300 TL mizin hakkını almak.
  • 3 defa spor ayakkabı 4 defa eşofman aldım hatta ayakkabının birini başka numara ile değiştirdim hiçbir sorun yaşamadım
  • quote:

Mesajınızı birdaha okuyun

• Barçın ın stokta olmayan ürünü satma gibi bir adeti vardır.2 ay önce kendi sitesinden max air almıştık forumdaki konusundan görüp, denildiği gibi elimizde yok siparişinizi iptal ediyoruz diye aradılar.Tweeter etkinlği düzenledi arkadaşlar barçın konulu, bunun üzerine alan herkesi arayıp sitelerinden istedikleri marka model ayakkabıyı seçtiğimiz taktirde fiyat farkı olmadan göndereceklerini söylediler.O zaman avm de 336 tl etiketi olan nike ı 130 civarı bir fiyata aldım.

Süreç 20 günü buldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Barçın ın stokta olmayan ürünü satma gibi bir adeti vardır.2 ay önce kendi sitesinden max air almıştık forumdaki konusundan görüp, denildiği gibi elimizde yok siparişinizi iptal ediyoruz diye aradılar.Tweeter etkinlği düzenledi arkadaşlar barçın konulu, bunun üzerine alan herkesi arayıp sitelerinden istedikleri marka model ayakkabıyı seçtiğimiz taktirde fiyat farkı olmadan göndereceklerini söylediler.O zaman avm de 336 tl etiketi olan nike ı 130 civarı bir fiyata aldım.

Süreç 20 günü buldu.

Hocam bunu ilk mesaja eklesek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Barçın ın stokta olmayan ürünü satma gibi bir adeti vardır.2 ay önce kendi sitesinden max air almıştık forumdaki konusundan görüp, denildiği gibi elimizde yok siparişinizi iptal ediyoruz diye aradılar.Tweeter etkinlği düzenledi arkadaşlar barçın konulu, bunun üzerine alan herkesi arayıp sitelerinden istedikleri marka model ayakkabıyı seçtiğimiz taktirde fiyat farkı olmadan göndereceklerini söylediler.O zaman avm de 336 tl etiketi olan nike ı 130 civarı bir fiyata aldım.

Süreç 20 günü buldu.

Hocam tweeter daki eleştirilerin büyümesinden çekinmiş olabilirler, hepsiburada evolite çantalarda da aynısı olmuştu,tweeter da tepki dağ gibi olunca parayı iade edip çantayı ücretsiz gönderdiler..

Yani her siparişte bu kolaylığı gösterirler mi emin değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa duyuyorum böyle bir siteyi.
    Neden ne olduğu belirsiz sitelerden alışveriş yapıyorsunuz?
    Forumda çek satan kişilerden çek alıp Morhipo,Trendyol gibi güvenilir sitelerden indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

İlk defa duyuyorum böyle bir siteyi.
    Neden ne olduğu belirsiz sitelerden alışveriş yapıyorsunuz?
    Forumda çek satan kişilerden çek alıp Morhipo,Trendyol gibi güvenilir sitelerden indirimli alışveriş yapabilirsiniz.

Yok o sitede aradığım bot şu gün de yok o gün de yoktu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Süreç 20 günü buldu.

Hocam tweeter daki eleştirilerin büyümesinden çekinmiş olabilirler, hepsiburada evolite çantalarda da aynısı olmuştu,tweeter da tepki dağ gibi olunca parayı iade edip çantayı ücretsiz gönderdiler..

Yani her siparişte bu kolaylığı gösterirler mi emin değilim.

Aynen ondan değil beni uğraştırdılar zaten bisürü sana da olmayan mal satmışlar diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.