Şimdi Ara

ŞİKAYETVAR.COM'DA DONANIMHABER:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-8661-0-0.html

varsa sizinde şikayetiniz saldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 14 Ekim 2008; 22:27:09 >

• Türkiye'nin en büyük donanım paylaşım ve forum sitesi olarak bilinen Forum.donanimhaber.com'dan şikayetçiyim. Birkaç gün önce forumda bir konu açarak Sagopa Kajmer'in son albümünü nereden indirebileceğimi ve bilen varsa bana şarkılarını nereden indirebileceğimi PM (personal message-kişisel ileti) yoluyla iletmelerini rica ettim. Sitede ulu orta başka bir sitenin adresini vermek yasak çünkü verirsek bu forum üzerinden başka sitelerin reklamı yapılmış olunuyor.

Tamam buna ben de katılıyorum haklı bir sebeptir ama ben arkadaşlardan PM yoluyla iletmelerini rica ettim. Sonuçta bana gelen özel bir ileti ve o iletiyi benden başka kimse okuyamaz.

Hadi bu sebebi geçtim, bugün siteye giriş yapacağım, 3 gün daha banlısınız diyor. Sebebini öğrenmek için mail attım fakat biliyorum ki yine saçma sapan bir sebep öne sürecekler çünkü bundan önce yediğim cezadan sonra kurallara aykırı hiçbir davranışta bulunmadım. Hatta uyarı puanım bile yoktu. Kısacası Forum.donanimhaber.com'dan şikayetçiyim.

• Banada geçenlerde bunu forwleyin diye mail geldi ama ben kâle almadım.Fethullah gülen yapılaşması ve Atatürk konularının silinmesi adı altında hotmail üzerinden karalama maili dolaşıyordu.
    Neymiş efendim Donanım Haber Fethullah Gülen Cemaatinin üyeleri varmış ve çalışanlarıda bu cemaattenmiş...Tamam olabilir ama DH haber Sahipleri bu tarz dini örgütlenmeye taraf olamaz.Zaten olsa anında reklam vermez kimse.

Bir tarafımla güldüm buna...
  • İşin tuhafı acaba bu kişilermi yapıyor komplo teorisi kuralım bakalım
  • donanımhaber yönetımının dekı yöneticiler cokk ayırım yapıyo gercekten gecen ay galatasary ve fenerbahcenın maclarından sonra konular acılmıstı galasaray konusunu hemen kaldırmıslardı fakat fenrbahce konusu dolup tastıgı halde silinmemişti...

Ayrıca gene konu dısında baros mu guizamı tartısmasında baros a köpek gibi kosuyo dedım guıza yada gülizar dedım sonra 7 gün banlandım sebebı guızaya gülizar dememmiş yok artık yaa ohaaa yaniii

siz bizler sayesınde varsınız beylerr uyanın artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drifter_Soldier

donanımhaber yönetımının dekı yöneticiler cokk ayırım yapıyo gercekten gecen ay galatasary ve fenerbahcenın maclarından sonra konular acılmıstı galasaray konusunu hemen kaldırmıslardı fakat fenrbahce konusu dolup tastıgı halde silinmemişti...

Ayrıca gene konu dısında baros mu guizamı tartısmasında baros a köpek gibi kosuyo dedım guıza yada gülizar dedım sonra 7 gün banlandım sebebı guızaya gülizar dememmiş yok artık yaa ohaaa yaniii

siz bizler sayesınde varsınız beylerr uyanın artık..

153644

Forum.donanimhaber.com Haksız Cezalar Veriyor Arda Türkmen [02 Mart 2007, 09:00]
    Buradan Forum.donanimhaber.com sitesinin yöneticilerine sesleniyorum; siteniz bizler sayesinde var, bunu unutmayın, bizler olmasak donanım diye bir site de olmazdı. Olur olmaz yanlı cezalar veriyorsunuz. Zaten baştan beri yanlı olduğunuzu biliyorum, susayım diyorum ama yeter, bir yere kadar.

Donanımı donanım yapan biziz, üyeleri yani. O yüzden insan gibi sözler işitmek, forumunuzdan övgüyle bahsedilsin istiyorsanız insana insan gibi davranın, kimseyi kayırmayın, insan ayırt etmeyin.

Bir ceza verilecekse araştırın iyice, karşı tarafa da sorun. Kendinizi de darı ambarında görmekten vazgeçin! Bir sitenin yöneticilerisiniz, dünyanın değil!^^

yoksa bu senmisin

• site yönetiminden herhangi bir cevap verilmemiş sikayetvar.com'a

şaşırmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kreuzberg city şikayetinin sahibi benim şikayetimin de arkasındayım buna da çok güzel bir orneğim var

daha birkaç gün once bilmemnerenin sitesi ermeni soykırımı yoktur diye bi oylama yapıyomuş bi arkadaşda propaganda yaparak site adresi verip saldırın demiş benim bildiğim bu tarz şeylerin paylaşımı yasak en başta siyaset yasak zaten bu konuyu şikayet ettim fakat günler geçmesine ve konu dışı bolumunde onlarca konu banlanmasına rağmen bu konu kapatılmadı oysaki birkaç gün once ben ermeniyim bizde sizinle kardeşiz bizim de abilerimiz dağlarda bu vatanı koruyo diyip dostluk mesajları verdiğim ve aynı derecede güzel tepkiler aldığım konum sebepsiz kapatılmıştı dayanamayıp ermeni soykırımı konunun sonuna büyük puntolarla yazmıştım işte gorun dhnin yanlı yaklaşımını diye

kimse kalkıpta dh soyle boyle sevmiyosan terket demesin eğer bu bi şirket konumuna yükselmişse adam gibi hizmet verilmesi gerekir ve bu şirket adı altında bize bi hizmet sunuluyorsa da bizimde bunu eleştirmemiz vurdumduymaz tavırlar karşısında da şikayetimizi halka duyurmamız gerekir ama nerde işte bazıları sadece konu açıp aynen postalanıyo

• suana kdr ceza almadım ama yonetimle ilgili birtek iyi birşey duymadım kacsenedir.Tesadüf olmamalı artık
  • suan acık olan fb konusu var GFB VIDEOLARI dıye o konun yerı normalde futbol bölümü ama burda şikayet ettık bakalım ne olucak dıye 30 dakkadır kısme bişi yapmadı bende konu acmıstım hagımı alexmı muhabbetı hagı alıp basını gıdınce konu banlanmıstı ne garip dimi:??
  • 13 yıllık Hort   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.