Şimdi Ara

Banyoda çok pis kaydım :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar banyo yaptım 1saat önce falan yerleri filanda sildim ama nolduysa sabunlu yer kalmış galiba yan düştüm sol kolumun üstüne kırıldımı burkuldumu nolduysa çok pis acıyo pek geçicek gibide durmuyo önerebileceğiniz bi merhem filan varmı acaba
    başlık sakat diycekler hiç gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 13 Ekim 2009; 10:58:21 >

• Buz koy sismesin zonklar biraz,yat uyu istersen biraz ağrısı dinsin hafif yorma kırılmamıstır zedelenmis olabilir
  • Senin merhemin doktor.
  • yok başlık sakat değilde yanlız DH de koluna sanal olarakak röntgen çekilebileceğni sanmıyorum kardeş onun için bence hemen bi doktora git !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: JemhoLie*

Buz koy sismesin zonklar biraz,yat uyu istersen biraz ağrısı dinsin hafif yorma kırılmamıstır zedelenmis olabilir

okula gidicektim gitmesemmi yarım saate çıkmamda lazım
  • Ya sağ kolunun üstüne düşseydin?
  • Doktora git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu iş dh ile olmaz...

Okula git. Geçmez ise kesinlikle röntgen çektir.

Ben teslim olmadan birgün önce top oynadım. Kolumu incittim. Neyse geçmeyince röntgen çektirdim. Meğerse çatlamış.

Bu nedenle devre kaybettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Right_

Senin merhemin doktor.

dişi doktor
  • sısme var ıse buz koy genelde zedelenme olur kırıldıysa zaten yazamadın..
  • doktora git arkadaşım sağlık bu ihmale gelmez.
  • git doktora ne işin var okulda rapor al bare 3-4 günlük iste yat xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Bu iş dh ile olmaz...

Okula git. Geçmez ise kesinlikle röntgen çektir.

Ben teslim olmadan birgün önce top oynadım. Kolumu incittim. Neyse geçmeyince röntgen çektirdim. Meğerse çatlamış.

Bu nedenle devre kaybettim..

• Vakit geçirmeden dr git merhem için eczaneciye söyle lasonil versin ama kırık çıkıksa merhem pek işe yaramaz gerçi çıkığa dr a bi şey yapamaz,
  • kırık olsa duramazdın
  • sağ kolununda üstüne düşersen düzelir
  • banyoda çok pis düştüm diyebilirdin başlıkta niye şikayet ediyorsunki o zaman? hayır bu şekilde baya bi erotizm çağruştırıyor ister istemez espiri yapma ihtiyacı hiisediyor insan sonra da şikayet edip sildirtiyorsunuz mesajlar enteresan işller bunnar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 13 Ekim 2009; 11:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

kırık olsa duramazdın

Böyle düşünmeyin benim bileğim kırıldı her yöne hareket ettiriyodum sadece şişlik ve morarıklık vardı yinede doktora gittim 2 yerden kırık çıktı doktora git bence sonra doktora şöyle de 'tenk yu daktır'
  • Geçmiş olsun vakit geçirmeden doktora git durumun nedir öğren kendi başına ilaç kullanma.
  • Adam okula gitti zaten.Yüksek ihtimal okula gitmemek için yapıyo çahal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.