Şimdi Ara

Banliyö Trenleri Güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Banliyö Trenleri Güvenli mi?

(En Son Oy Tarihi: 9.8.2009)
Giriş
  • Bakırköy sirkeci hattında cinayet işlenmiş. Ben ne zamandır binmiyorum banliyö trenlerine. Çok tipsiz adam kaynıyodu son bindiğimde. Bence güvenli değil.

quote:

Türkiye'nin önde gelen hesap uzmanlarından Dr. Erdoğan Topalhocaoğlu, cep telefonunu çaldıklarını farkettiği kapkaççıları izlerken Cankurtaran İstasyonu'nda rayların üzerinde öldürüldü.

quote:

Bakırköy'den Sirkeci'ye gelirken kapkaççıların katlettiği Topalhacıoğlu, Maliye Bakanlığı Baş hesap uzmanlığı yapıyordu. Türkiye'nin önde gelen hesap uzmanlarından biri olan Dr. Erdoğan Topalhocaoğlu, Hesap Uzmanları Derneği Başkanlığı da yapmıştı.
    Georgetown University'de yüksek lisans, İstanbul Üniversitesi'nde doktorasını yapmış olan Dr. Topalhocaoğlu, Boğaziçi ve Işık Üniversitesi'nde ders veriyordu.

quote:

2004 yılında İstanbul'a gelmek için bindiği Adapazarı Ekspresi'nde, cep telefonunun kapkaççılar tarafından çalınmasına karşı koyması sırasında darp edilerek trenden aşağı atılan Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Ahmet Hakan Canıdemir hayatını kaybetmişti. 3 zanlı yakalanarak mahkum edilmişti. Cinayetin kamuoyunda büyük tepki doğurmasının ardından TCDD, güvenlik önlemlerini artırmış ve bu tür olayların bir daha yaşanmayacağına dair garanti vermişti. Ancak özellikle banliyöler halen kapkaç ve yankesicilerin cirit attığı mekanların başında geliyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9558252.asp?gid=229&sz=54271

• Değil...

Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum...
  • Ankara'da Sincan-Kayaş arası banliyö trenini oldukça sık kullanıyorum,açıkçası güvenli olduğuna inanmıyorum.
    Koca trene 2 tane güvenlik görevlisi veriyorlar,onların da kendine hayrı yok zaten.Yine bizim taraflar pek sorun değil,ama mamak tarafları it kopuk yuvası.Gece geç saatlerde binmeyi kimseye tavsiye etmem.
  • Bugün Bakırköy-Sirkeci hattındaki tren Bakırköy'den sonra gitmiyodu teller kopmuş trenler miladını fazlasıyla doldurmuş durumda yazın bütün kapılar ardına kadar açık gidiyor geçenlerde bizim burda maalsef bi çocuk altında kalmış diye duydum.Şehirler arasını bilmem ama Bakırköy-Sirkeci hiç de güvenli değil.
  • geçenlerde genç yaşta bir kızı herkesin gözleri önünde telefonu için bıçaklamışlardı,trendeki hiç kimse müdahale etmemişti olaya

özellikle k.çekmece ilçesinden (şahin tepesi-halkalı,kanarya...çekmece) binen bazı serseri tipler bu tarz olaylara giriyor

bikeresinde bıçaklı biri yapışmıştı,zor bela attım peşimden
  • bunları duyduktan sonra asla binmem
  • Zaten Küçük çekmece civarlarına ,avrupa yakası trenlerine hiç binmeyi düşünmem.. Hatta bırakın orada trenlere binmeyi halkalı vss gibi yerlere uğramam bile..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    barselona güvenli mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.