Şimdi Ara

BANKASYAS EFT ve TÜM ÖDEMELER BEDAVA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hesaplarımı tekrar kontrol ettim herhangi bir kesinti söz konusu değil.

edit: Platinyun müşteri felan da değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurbagaprens -- 15 Nisan 2010; 14:58:25 >
  • Aşağıdaki hesaplardan Hesap İşletim Ücreti alınmamaktadır;

* 18 yaşın altındaki çocuk hesaplarından,
    * Bireysel Finansman Desteği ödemeleri devam eden müşterilerden,
    * Son 3 ay içinde maaş ödemesi yapılan müşterilerden,
    * Okul taksit sisteminde yer alan müşterilerden,
    * Otomatik Fatura Ödeme talimatı bulunan ve 30 Eylül 2009 tarihinden sonra, en az bir kez otomatik fatura ödemesi gerçekleşmiş hesaplardan,
    * Emekli maaş ödemesini Bankamız aracılığıyla alan müşterilerden,
    * Kira Ödeme talimatı veren ve 30 Eylül 2009 tarihinden sonra, en az bir kez otomatik kira ödemesi gerçekleşmiş hesaplardan,
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimt

hangi eklentiler söyleyebilir misin

wmlbrowser ve user agent switcher

ilkinden wml bildir seçilecek ikincisinden de iPhone 3.0 seçilecek. Wap şubesni kullandıktan sonra default hallerine geri getirebilirsin.

Bu eklentileri kurarak wap şubesine girdim. Fakat wap şubesine girişte cep şifresi de gelmiyor malum. Sadece iki şifreye bakıyor ki cep şubesinde tıklayarak giriş de yok.

Bana pek güvenli gelmedi. Daha doğrusu eklentinin yazarına güvenemedim. Kullanırsam da hemen şifremi değiştiririm.
  • Bu Fırsat çok iyi oldu.. Garantiye havale çıkıp duruyordum her havaleye 5 lira alıyordu.. Ayrıca 6 aylık 30 lira hesap işletim ücreti var... Buna göre BankAsya süper fırsat ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.B.K

Bu eklentileri kurarak wap şubesine girdim. Fakat wap şubesine girişte cep şifresi de gelmiyor malum. Sadece iki şifreye bakıyor ki cep şubesinde tıklayarak giriş de yok.

Bana pek güvenli gelmedi. Daha doğrusu eklentinin yazarına güvenemedim. Kullanırsam da hemen şifremi değiştiririm.

Cep şubesine cepten girdiğinizde ne oluyorsa bilgisayarla girdiğinizde de o oluyor. Eklentileri binlerce insan kullanıyor ve az buçuk işten anlayanlar için ne işe yardıkları da belli, şifrenizle vs ilgileri yok. Güvenlik açığı eklentilerden dolayı değil de bilgisayarınızla ve web tarayıcınızla ilgili bir açık varsa önem kazanıyor bana göre...
  • quote:

quote:

ilkinden wml bildir seçilecek ikincisinden de iPhone 3.0 seçilecek. Wap şubesni kullandıktan sonra default hallerine geri getirebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

Wap değil webşubeden bahsediyoruz. :)

Ücretsiz yapılan işlemlerden bahsediyorsun, ben de aynı şeyden bahsediyorum, wap şubesini web şube gibi kullanmanın mümkün olduğunu da söylüyorum. Garantiyi mecburen kullananların işine yarar umarım...

dediklerini ni yaptım.
    iphone 3.0 en yukarı tasıdım hatta.
    ama hata veriyor;

Hata oluştu.
    Cep Şubesi'ne sadece cep telefonlarından erişebilirsiniz.

<<www.garanti.com.tr

• Hesap işletim ücreti alınması hakkındaki mesajım tamamen bilgilendirme amaçlıydı...Yoksa bu tür masraflardaki en avantajlı banka yine Bank Asya...Ama onunda gözü açıldı galiba...
  • Firefox menü çubuğunda :
    Araçlar > Default User Agent yazan yerden iphone 3.0 seçili olsun. İşiniz bitince tekrar default seçersiniz.
    Aynı hatayı ben de almıştım ve böyle yapınca olduğunu farkettim karıştırırken. Bu arada internet bankacılığı şifresiyle aynı şifreyi kabul ediyor

quote:

Orijinalden alıntı: kendirf
    quote:

quote:

quote:

Ücretsiz yapılan işlemlerden bahsediyorsun, ben de aynı şeyden bahsediyorum, wap şubesini web şube gibi kullanmanın mümkün olduğunu da söylüyorum. Garantiyi mecburen kullananların işine yarar umarım...

dediklerini ni yaptım.
    ama hata veriyor;
    Hata oluştu.
    <<www.garanti.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 15 Nisan 2010; 16:56:04 >

• ben mensubu olduğum ziraat bankasının internet şubesini kullanıyorum, havaleler ücretsiz, eft 0,21 lira(herkese). hesap işletim ücreti konusunda bir bilgim yok. yıllık 10 lira alındığını ancak mevduat varsa onun da alınmadığını hatırlar gibiyim. 0,21lira olan eft komisyonu da esasen merkez bankasının eft merkezinin aldığı komisyondur. bütün eftler merkez bankası üzerinden iletilir ve merkez bankası bunlarda 0,21 lira komisyon alır. geçen sene bu rakam 0,16 liraydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

ben mensubu olduğum ziraat bankasının internet şubesini kullanıyorum, havaleler ücretsiz, eft 0,21 lira(herkese). hesap işletim ücreti konusunda bir bilgim yok. yıllık 10 lira alındığını ancak mevduat varsa onun da alınmadığını hatırlar gibiyim. 0,21lira olan eft komisyonu da esasen merkez bankasının eft merkezinin aldığı komisyondur. bütün eftler merkez bankası üzerinden iletilir ve merkez bankası bunlarda 0,21 lira komisyon alır. geçen sene bu rakam 0,16 liraydı.

Haklısınız. Ziraat'te de transferler çok uygun. Hem de şartsız, herkese...
  • Bankasya'ya 5 tl hesap işletim ücreti için mail atın.
    tepki çok olursa geri adım atarlar.

benden de kesmişler, oysa 1 faturayı otomatik ödeme yapmıştım, aradım 5 tl'yi geri verdiler.
  • şikayet varda da bankasya hesap işletim ücreti şikayetlerde öncelik kazanmaya başlamış bende tepki olsun diye hesabımı kapatmak istedim fakat müşteri temsilcisi kız vadesiz mevduat hesabının kapatılması için kredi kartınızı da kapatmam gerekdiğini söyledi bir anlam veremedim ama hesapda para bulundurmayıp işlem yapmazsam hesap işletim ücreti almayacaklarını söylediler. umarım ilerde kredi kartındanda aidat almaya başlamazlar (müşterinin ayağını alıştırarak ) sonra bazı bankalar gibi o elinizdeki plastikten yapılma bir kart değil altyapısında bilmem ne teknolojiler barındırıyor diye yıllık 40 - 45 tl ücret almasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Firefox menü çubuğunda :
    Araçlar > Default User Agent yazan yerden iphone 3.0 seçili olsun. İşiniz bitince tekrar default seçersiniz.
    Aynı hatayı ben de almıştım ve böyle yapınca olduğunu farkettim karıştırırken. Bu arada internet bankacılığı şifresiyle aynı şifreyi kabul ediyor

quote:

Orijinalden alıntı: kendirf
    quote:

quote:

quote:

dediklerini ni yaptım.
    ama hata veriyor;
    Hata oluştu.
    <<www.garanti.com.tr

tsk.boyle yapınca oldu.
    cepmatik old icin sifreyi cepten urettinm.gayet guzel oldu bu

• T.HALKBANK bir cok konuda beleş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

hesap işletim ücreti cari hesaplardan alınmaya başlamış ancak katılım hesabı açarsanız alınmıyor. üstelik katılım hesabınızdan herhangi bir harcama yapabiliuyorsunuz ve bu yaptığınız harcama kar payı uygulamasına engel olmuyor, kar payınız kalan bakiye üzerinden hesaplanıyor. her türlü karlısınız:)
    her zaman sıcak bir fırsattır, sömürücü bankalar karşısında.
    teşekkürler bank asya ;)

5 yıldır müşterisiyim ,şu ana kadar 2 kere 5 TL kestiler daha da kesecekler, ayrıca 2 tanede katılım hesabım var
    katılım hesabı olanlar hakkındaki kaynak nedir?
  • Aynı şartlar Türkiye Finans için de geçerli.. Tüm bankacılık işlemlerimi yapıyorum, ne para transfer ücretleri, ne fatura ödemelerinden alınan işlem ücretleri, hiç birisi yok

quote:

Masraf Yok

Türkiye Finans, İnternet Şubesinden aldığınız hizmetlerden, yaptığınız para transferlerinden herhangi bir ücret talep etmemektedir.
    EFT 17:00'a Kadar, Hem de Ücretsiz...

İnternet Şubesinde yaptığınız EFT'lerden herhangi bir ücret alınmamaktadır. Artık Türkiye Finans müşterileri olarak EFT’lerinizi saat 17.00’a kadar yapabilirsiniz.

http://www.turkiyefinans.com.tr/tr/subesiz_bankacilik/internet_subesi/default.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: coldark

quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

hesap işletim ücreti cari hesaplardan alınmaya başlamış ancak katılım hesabı açarsanız alınmıyor. üstelik katılım hesabınızdan herhangi bir harcama yapabiliuyorsunuz ve bu yaptığınız harcama kar payı uygulamasına engel olmuyor, kar payınız kalan bakiye üzerinden hesaplanıyor. her türlü karlısınız:)
    her zaman sıcak bir fırsattır, sömürücü bankalar karşısında.
    teşekkürler bank asya ;)

5 yıldır müşterisiyim ,şu ana kadar 2 kere 5 TL kestiler daha da kesecekler, ayrıca 2 tanede katılım hesabım var
    katılım hesabı olanlar hakkındaki kaynak nedir?

benim bildiğim kadarıyla Bank Asya Kredi Kartı olan müşterilerinden yıllık hesap işletim ücreti kesilmiyor...
    benden bundan birkaç yıl evvel kesilince durumu sormuştum, kredi kartı olan müşterilerimizden hesap işletim ücreti almıyoruz demişlerdi...

• Akadaşlar sorulara açıklık getireyim. Öncelikle kredi kartı işletim ücreti ayrı hesap işletim ücreti ayrı şeylerdir. Kredi kartı ücretlerinden herhangi bir yıldat vs. alımıyor.
    Hesap işletim ücreti bu sene başlayan bir uygulama ve 3 ayda bir 5 tl toplamda 20 tl olmak üzere vadesiz hesaplardan alınan bir ücrettir.
    Hesap işletim ücreti katılım hesaplarından alınmıyor. Ama müşterinin katılım ve cari hesabı varsa carisinde para bulursa hesap işletim ücreti alıyor. Bunu ödememek için fatura ödeme talimatı vermeniz gerekmektedir. Çok itiraz eden olursa buna gerek kalmadan da ödeyeceklerini tahmin ediyorum.
    Hesapta sürekli paranız bulunuyorsa katılım hesabına çeviriseniz hem aylık belli bir kar almış olursunuz hem de hesap işletim ücreti vs. derdinden kurtulursunuz. Tüm işlemlerinizi yine aynı şekilde sıkıntısız bir şekilde yapmaya devam edersiniz.
    Son olarak bu ücret verdikleri hizmete göre yılda 20 liradır ki diğer bankaların yanında gayet düşük bir ücret. Eft havale vs. işlemlerden herhangi bir ücret alınmıyor. Varsın 5 lira helal hoş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

Akadaşlar sorulara açıklık getireyim. Öncelikle kredi kartı işletim ücreti ayrı hesap işletim ücreti ayrı şeylerdir. Kredi kartı ücretlerinden herhangi bir yıldat vs. alımıyor.
    Hesap işletim ücreti bu sene başlayan bir uygulama ve 3 ayda bir 5 tl toplamda 20 tl olmak üzere vadesiz hesaplardan alınan bir ücrettir.
    Hesap işletim ücreti katılım hesaplarından alınmıyor. Ama müşterinin katılım ve cari hesabı varsa carisinde para bulursa hesap işletim ücreti alıyor. Bunu ödememek için fatura ödeme talimatı vermeniz gerekmektedir. Çok itiraz eden olursa buna gerek kalmadan da ödeyeceklerini tahmin ediyorum.
    Hesapta sürekli paranız bulunuyorsa katılım hesabına çeviriseniz hem aylık belli bir kar almış olursunuz hem de hesap işletim ücreti vs. derdinden kurtulursunuz. Tüm işlemlerinizi yine aynı şekilde sıkıntısız bir şekilde yapmaya devam edersiniz.
    Son olarak bu ücret verdikleri hizmete göre yılda 20 liradır ki diğer bankaların yanında gayet düşük bir ücret. Eft havale vs. işlemlerden herhangi bir ücret alınmıyor. Varsın 5 lira helal hoş olsun.

Aidat kelimesindeki değiştirdiğiniz "ai" ay-aylık kökünden değil "ait olmak-aidiyet" anlamından gelen köktür. Dolayısıyla yanlış tanımlama yapmışınız. Kelimenin çarpık olarak yayılmasını önlemek amacıyla yazdım. Doğrusu aidattır ve üyelik ücreti anlamına gelmektedir. Yıllık olduğunu belirtmek için "yıllık aidat" demeniz gerekmektedir.

TDK :

aidat

1. Dernek, kuruluş, kulüp üyelerinin belli sürelerde, belli miktarlarda ödedikleri para, ödenti
    2. Bir hizmet karşılığı sürekli ve düzenli ödenen para
    3. Kesenek

• herkez felan beyenmek vs. zaten yeterince yanlış kullanım ve yazım var yıldat eksik kalsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.