Şimdi Ara

BANKASYAS EFT ve TÜM ÖDEMELER BEDAVA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki bu eft den ücret alınmaması sıcak fırsat mı?
  • İşbank-içcep'te de eft ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

Peki bu eft den ücret alınmaması sıcak fırsat mı?

tabı sıcak fırsat neden derseniz garantı bankası
    bir eftden 2,5 lira alıyor her seferınde
    hesap işletimde yılda 34 x2 68 lira

tablo acık

Banka: Hesap işletim: Eft: Kredi kartı aidatı:
    garanti 34X2 = 68 tl 2,5 tl Var
    bankasya 5x4 = 20 tl 0 tl Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

Peki bu eft den ücret alınmaması sıcak fırsat mı?

Benim gibi ayda en az 15-20 eft yaparsan nasıl önemli bir fırsat olduğunu anlarsın..
  • Allah razı olsun dostum bunu öğrendiğim çok iyi oldu

quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Firefox menü çubuğunda :
    Araçlar > Default User Agent yazan yerden iphone 3.0 seçili olsun. İşiniz bitince tekrar default seçersiniz.
    Aynı hatayı ben de almıştım ve böyle yapınca olduğunu farkettim karıştırırken. Bu arada internet bankacılığı şifresiyle aynı şifreyi kabul ediyor

quote:

Orijinalden alıntı: kendirf
    quote:

Orijinalden alıntı: simyaci
    quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimt
    hangi eklentiler söyleyebilir misin

wmlbrowser ve user agent switcher
    ilkinden wml bildir seçilecek ikincisinden de iPhone 3.0 seçilecek. Wap şubesni kullandıktan sonra default hallerine geri getirebilirsin.
    quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens
    Wap değil webşubeden bahsediyoruz. :)

Ücretsiz yapılan işlemlerden bahsediyorsun, ben de aynı şeyden bahsediyorum, wap şubesini web şube gibi kullanmanın mümkün olduğunu da söylüyorum. Garantiyi mecburen kullananların işine yarar umarım...

dediklerini ni yaptım.
    iphone 3.0 en yukarı tasıdım hatta.
    ama hata veriyor;
    Hata oluştu.
    Cep Şubesi'ne sadece cep telefonlarından erişebilirsiniz.
    <<www.garanti.com.tr

• Bankasya kullanıyordum 5 liralık hesap işletim ücreti yüzünden paramı iade alıp hesabımı kapadım. Şimdi kuveyttürkde hesabım var. Hesap işletim ücreti eft havale ücreti hiç bir şey yok. Şubeleri boş telefon bankacılığı çok hızlı yanıt veriyor. Ben gayet memnunum.
  • bende firefox eklentilerini kurdum ama aynı hata mesajlarını aldım.
  • @kendirf
    @h@ydut
    Rica ederim, ayrıca ben de @simyacı 'ya teşekkür ederim

@azazel_666
    Dediğim şekild eyaptınız mı ?
  • Garanti cep banka pek heveslenmeyin çünkü bir eft yapacaksanız öncelikle internet şubesinden o hesaba daha önceden eft yapmış olup bu hesabıda hızlı eft bölümüne kaydetmiş olmanız gerek. yani eğer sürekli aktarım yaptığınız hesaplara eft ücretsiz. cepbankta webbankta hızlı eft ye kayıtlı olmayan bir hesaba eft yapmak mümkün değil. eğer bir hesaba bir defa eft yapacaksanız hiç hesaplı değil. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

Garanti cep banka pek heveslenmeyin çünkü bir eft yapacaksanız öncelikle internet şubesinden o hesaba daha önceden eft yapmış olup bu hesabıda hızlı eft bölümüne kaydetmiş olmanız gerek. yani eğer sürekli aktarım yaptığınız hesaplara eft ücretsiz. cepbankta webbankta hızlı eft ye kayıtlı olmayan bir hesaba eft yapmak mümkün değil. eğer bir hesaba bir defa eft yapacaksanız hiç hesaplı değil. saygılar.

Her şeyin bir kolaylığı var, bahsettiğiniz sorunun da çözümü mevcut, izah edeyim;

Belirttiğiniz gibi cepbank ile havale-eft kısmında daha önce tanımlanmış bir hesaba işlem gerçekleştiriliyor. Daha önce işlem yapmadığınız hesaba havale/eft gönderecekseniz bunun için izlemeniz gereken adımlar şunlardır; garanti web şubesine girip havale/eft adımından ileri tarihli bir havale/eft oluşturun, yani işlemin gerçekleştirileceği tarihi örneğin 1 ay sonrası olarak belirleyin, tabi bu işlemi yaparken hızlı havale/eft tanımlamasını da yapmış olacaksınız. Şimdi eklentilerinizi aktif hale getirip cep şubesine girin ve az önce ileri tarihli olarak yaptığınız işlem artık tanımlı bir işlem olduğundan EFT/havale işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İşlemi gerçekleştirdikten sonra web tekrar şubesinden emirlerim kısmına gelip daha önce verdiğiniz ileri tarihli emri iptal edebilirsiniz.

Uzun bir işlem gibi görünüyor, uğraşmamayı düşünenler olabilecektir ancak benim gibi bankaların insanların alın teriyle binbir zorlukla kazandığı paranın 1 kuruşunu dahi sömürmesine tahammülü olmayanlar uğraşmayı tercih edebilir.

• Bir ince ayrıntıdan daha bahsedeyim. Son ödeme tarihinden bir gün sonra da borcunuzu yatırsanız size faiz-karpayı işletmiyorlar. Yani diğer bankalardan ayrı olarak 1 gün opsiyon tanıyorlar ve karpayı işletmeye de bir gün sonra başlıyorlar. Diğer bankalarda sanırım hesap kesim tarihinden itibaren faiz işlemeye başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

Garanti cep banka pek heveslenmeyin çünkü bir eft yapacaksanız öncelikle internet şubesinden o hesaba daha önceden eft yapmış olup bu hesabıda hızlı eft bölümüne kaydetmiş olmanız gerek. yani eğer sürekli aktarım yaptığınız hesaplara eft ücretsiz. cepbankta webbankta hızlı eft ye kayıtlı olmayan bir hesaba eft yapmak mümkün değil. eğer bir hesaba bir defa eft yapacaksanız hiç hesaplı değil. saygılar.

buda garantinin bir başka işgüzarlığı bi işi düzgün yapsalar yalan olur,10.yıl şerefine köprüleri bedava yaptılar İstanbulda,bütün Türkiye deki müşterilerinden çıkaracaklar 1 milyon dolar masrafı

cep şubeyle oynaya oynaya rezil ettiler,yazılım departmanları dünyadan bi haber,çoğu telefonla cep şifrematiğin uyumu yok hala,kaç kere yazdık,hala sonuç yok arkadaş yok...

cep şubeden bir eft yapacaksınız,önce git bi daha internet şubesine eft yapacağın kişiyi tanımla ondan sonra çık ordan tekrar cep şubesine gir öyle yap eft yi,sırf masraf ödememek için bunca çile...

ondan sonrada her yıl,Avrupanın internet şubeleri bir numaralı bankası seçilir

• artık garanti bankası cepden eft yapmak istediğinizde de ücret kesiyor..Lütfen İşlem Ücretinin tahsil edilmesi için uygun bir hesap seçiniz. İşlem ücreti: 5,00 TL bu nedir belli eft saati mi var acaba...
  • garanti kasına

bonus plus' ım var. artık hiç bonus vermiyor. 1000' de 1 ancak lütfediyorlar. 350liraya oto koltuğu aldım, 0,4 bonus vermiş yaw komedi...
  • garanti kadar soyguncu banka görmedim. maaş hesabında bile eft ücretliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: completely

artık garanti bankası cepden eft yapmak istediğinizde de ücret kesiyor..Lütfen İşlem Ücretinin tahsil edilmesi için uygun bir hesap seçiniz. İşlem ücreti: 5,00 TL bu nedir belli eft saati mi var acaba...

yuh bu gerçekmicepten masraf almıyolardı onadamı başladılar

bende 15 gündür bonus kartımı iptal etmeye çalışıyorum,yeni yalanları dahada beter, gece biz uykudayken ve cep telefonu kapalıyken ulaşmışlar bana bonus iptalinden vazgeçtiğim bilgisini almışlar,hayır diyorumki uykudayken ve cep kapalıyken nasıl konuştunuz, bizim sistemlerimiz otomatik diyor müşteri hizmetlerindeki iq zengini bayan

dünde gazetelere boy boy ilan vermişler benden her ay sabit kestikleri 3,5 tl avans hesap haracıyla,güya bunların müşteri hizmetleri Avrupanın en iyisi seçilmiş..

zaten bunların internet şubesi,müşteri hizmetleri en iyisi seçilir hep,bunları bu seçimleri veren Avrupyada,bunlara,bunları sebep olanada,.....
    bunlara ne desen azdır,ama neyse

böyle güzide bankayı dünyada arasanız bulamassınız kıymetini bilin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 12 Temmuz 2010; 17:15:30 >

• iki adet otomatik ödeme talimatı verilince hesap ücreti kesilmiyordu iki yıldan beri bu şekilde kullanıyordum fakat o uygulamayı yılbaşıdan itibaren iptal etmişler haberde vermediler ilk 6 aylık ücret 34 tl kesilmiş 3 gün önce bende hesabımdaki paramı eft yapıp kapattıracaktım 5 tl işlem ücreti diyor demekki bizden kesilen paralarla krizde kar açıklıyorlarmış devlette bişey yapmıyor olan bize oluyor en iyisi asyabanka geçmek...
  • Bankasya kullanıyorum , rahatım , huzurluyum .. Garanti kullanıyordum , internet bankacılığında neredeyse her düğmeye basışta para kesiyorlar bıktım , kapattım !!!

Şifrematikle sorunsuz giriyorum, herkese öneririm..
  • ben ykb ile eft havaleyi geçtim..başka atm lerden 3 kat para çekmeye bile para ödemiyorum..sağolsunlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: completely

iki adet otomatik ödeme talimatı verilince hesap ücreti kesilmiyordu iki yıldan beri bu şekilde kullanıyordum fakat o uygulamayı yılbaşıdan itibaren iptal etmişler haberde vermediler ilk 6 aylık ücret 34 tl kesilmiş 3 gün önce bende hesabımdaki paramı eft yapıp kapattıracaktım 5 tl işlem ücreti diyor demekki bizden kesilen paralarla krizde kar açıklıyorlarmış devlette bişey yapmıyor olan bize oluyor en iyisi asyabanka geçmek...

yahu bi günde garanti ile ilgili 2 şok haber

evet şimdi baktım benden de almışlar 2 otomatik ödeme talimatım olmasına rağmen, işin ilginci hiç haberde vermediler,artık yeter bu hafta tüketici hakem heyetine başvuruyorum

ölüyü soyar bu garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 12 Temmuz 2010; 21:36:43 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.