Şimdi Ara

BANKASYAS EFT ve TÜM ÖDEMELER BEDAVA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • waptan para kesiyor mu garanti artık. :(((
  • Az önce Başka Banka Kredi Kartı Ödemesi yaptım (eft olarak geçiyor) ücret kesmedi. Belki geç eft ile alakalı bir durum olabilir...
  • Asya bir süre sonra eft havale ucret almaya baslayacak :(
  • Yarın hesap açtırmayı planlıyordum. Bu bilginin kaynağı sağlam mı acaba ?.

quote:

Orijinalden alıntı: cealy

Asya bir süre sonra eft havale ucret almaya baslayacak :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: completely

iki adet otomatik ödeme talimatı verilince hesap ücreti kesilmiyordu iki yıldan beri bu şekilde kullanıyordum fakat o uygulamayı yılbaşıdan itibaren iptal etmişler haberde vermediler ilk 6 aylık ücret 34 tl kesilmiş 3 gün önce bende hesabımdaki paramı eft yapıp kapattıracaktım 5 tl işlem ücreti diyor demekki bizden kesilen paralarla krizde kar açıklıyorlarmış devlette bişey yapmıyor olan bize oluyor en iyisi asyabanka geçmek...

yahu bi günde garanti ile ilgili 2 şok haber

evet şimdi baktım benden de almışlar 2 otomatik ödeme talimatım olmasına rağmen, işin ilginci hiç haberde vermediler,artık yeter bu hafta tüketici hakem heyetine başvuruyorum

ölüyü soyar bu garanti

bende de otomatik ödeme var ama kesmişler.
    sebepte şu eğer ki 6 aylık dönemde ( ocak haziran 9 1 faturanız bile otomatik ödenmediyse yıllık ücret yansıtıyorlarmış.
    düşünün hesabınızda para var ama 1 kuruş eksik kalıyor dolayısıyla fatura ödenmiyor ve garanti bun ufırsat bilip hesap işletim yansıtıyor..

bu konuyla ilgili olarak bloguma yazdım..

http://www.mhmt.net/ohaaa-garanti-bankasi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: sancez

Yarın hesap açtırmayı planlıyordum. Bu bilginin kaynağı sağlam mı acaba ?.

quote:

3 ayda bir 5 tl alacak. yıllık toplam 20 tl.
    ancak tek bir tane ( 1 adet ) otomatik ödeme talimatı verdiğinizde bu parada alınmıyor.
    hem de isterseniz 100 tane hesabınız olsun, dolar olsun, euro olsun, bilmem ne olsun hiçbirinden alınmıyor.

garantiye iki tane otomatik ödeme verdik, yine de 6 aylık 34 tl kesti.
    düşünün yıllık 68 tl eder.

• Evet sağlam :) Asya' ya genel olarak güvenebilirsiniz ama. Piyasada varolan bir uygulama bir süre yapılmayıp müşteri çekilmesi daha sonra da uygulanmaya başlaması yaygın bir yöntemdir bence. Arkadaşın da dediği gibi otomatik ödeme gibi yöntemlerle bu ücret de alınmayabilir. Ücret geleceğini biliyorum ama cüzi bir miktar olur 1-2 tl gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nero Bianco

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: completely

iki adet otomatik ödeme talimatı verilince hesap ücreti kesilmiyordu iki yıldan beri bu şekilde kullanıyordum fakat o uygulamayı yılbaşıdan itibaren iptal etmişler haberde vermediler ilk 6 aylık ücret 34 tl kesilmiş 3 gün önce bende hesabımdaki paramı eft yapıp kapattıracaktım 5 tl işlem ücreti diyor demekki bizden kesilen paralarla krizde kar açıklıyorlarmış devlette bişey yapmıyor olan bize oluyor en iyisi asyabanka geçmek...

yahu bi günde garanti ile ilgili 2 şok haber

evet şimdi baktım benden de almışlar 2 otomatik ödeme talimatım olmasına rağmen, işin ilginci hiç haberde vermediler,artık yeter bu hafta tüketici hakem heyetine başvuruyorum

ölüyü soyar bu garanti

bende de otomatik ödeme var ama kesmişler.
    sebepte şu eğer ki 6 aylık dönemde ( ocak haziran 9 1 faturanız bile otomatik ödenmediyse yıllık ücret yansıtıyorlarmış.
    düşünün hesabınızda para var ama 1 kuruş eksik kalıyor dolayısıyla fatura ödenmiyor ve garanti bun ufırsat bilip hesap işletim yansıtıyor..

bu konuyla ilgili olarak bloguma yazdım..

http://www.mhmt.net/ohaaa-garanti-bankasi.html

buda yeni bahaneleri demekki keza hesapta para olmasa bile avans hesp devreye giriyor ve oradan ödeniyor faturalar düzenli,ama bendende almışlar buna rağmen,bakalım bana ne mazaret uyduracaklar

bi tane düzgün yok çalışılacak

• quote:

Evet sağlam :) Asya' ya genel olarak güvenebilirsiniz ama. Piyasada varolan bir uygulama bir süre yapılmayıp müşteri çekilmesi daha sonra da uygulanmaya başlaması yaygın bir yöntemdir bence. Arkadaşın da dediği gibi otomatik ödeme gibi yöntemlerle bu ücret de alınmayabilir. Ücret geleceğini biliyorum ama cüzi bir miktar olur 1-2 tl gibi

1-2 tl dediğiniz ne eft nede, havale için cazip bir rakam olmaz ve kimsede bank asyada kalmaz bu durumda,kaldı ki şubesi olmayan,atm si bile tek tük olan bu bankaya insanlar kan emici diğer bankalardan kaçtıkları için geliyorlar yarın bank asyada ota-mota masrafa başlarsa,gelen müşteri geldiği gibi gidecektir.

benim asıl takıldığım,bu ülkede bankalar asıl alması gerekenden,firma sahiplerinden beş kuruş masraf alamıyor,varsa yoksa vur vatandaşa

• quote:

quote:

Evet sağlam :) Asya' ya genel olarak güvenebilirsiniz ama. Piyasada varolan bir uygulama bir süre yapılmayıp müşteri çekilmesi daha sonra da uygulanmaya başlaması yaygın bir yöntemdir bence. Arkadaşın da dediği gibi otomatik ödeme gibi yöntemlerle bu ücret de alınmayabilir. Ücret geleceğini biliyorum ama cüzi bir miktar olur 1-2 tl gibi

1-2 tl dediğiniz ne eft nede, havale için cazip bir rakam olmaz ve kimsede bank asyada kalmaz bu durumda,kaldı ki şubesi olmayan,atm si bile tek tük olan bu bankaya insanlar kan emici diğer bankalardan kaçtıkları için geliyorlar yarın bank asyada ota-mota masrafa başlarsa,gelen müşteri geldiği gibi gidecektir.

benim asıl takıldığım,bu ülkede bankalar asıl alması gerekenden,firma sahiplerinden beş kuruş masraf alamıyor,varsa yoksa vur vatandaşa

üstadım benim bildiğim şöyle.

bankasya artık hesap işletim ücreti alacak 3 ayda bir 5 tl olarak. eft ve havale hala ücretsiz. kredi kartı bedeli de yok sanırım.

eğer otomatik ödeme talimatı verirsen 2 tane, hiçbir şeye para ödemezsin bankasyada.

garanti bankası nişantaşı şubesinden hasanpaşa şubesine internetten HAVALE yapıyorum, 0.9 TL alıyor. var mı böyle rezalet komedi bir olay.

maalesef garanti vatandaşı sallamıyor. şirketleri bağlıyor, sen de çalışan olarak bağlanmış oluyorsun. ama kredi kartını kesinlikle kullanmamak lazım bu kan emicilerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWiST_oF_FaCe -- 13 Temmuz 2010; 9:52:11 >

• quote:

quote:

"şubesi olmayan,atm si bile tek tük olan" ifadesini düzeltmek isterim.
    Bank Asya, Aralık 2009 tarihi itibarıyla yurt çapında 160 şubesi ile faaliyetlerine devam etmektedir. (Bankasyanın kendi sitelerinden alıntıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 13 Temmuz 2010; 10:27:30 >

• bende akbank kullanıcısıydım onlarda aynı sekılde 35 tl hesap ısletım ucretı ve kredı kartı aidatı 45 tl alıyorlardı eft 2,5 tl yanlıs hatırlamıyorsam canıma tak ettı sonunda asya bank kesfettım 6 aydır kullanıyorum sımdıye kadar toplam 10 tl hesap ısletım ucretı aldılar onada ses cıkarmıyorum akbanka yıllardır bayıldıgım paralardan sonra o kadar olucak dıyıyorum ........
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderpek

quote:

quote:

"şubesi olmayan,atm si bile tek tük olan" ifadesini düzeltmek isterim.
    Bank Asya, Aralık 2009 tarihi itibarıyla yurt çapında 160 şubesi ile faaliyetlerine devam etmektedir. (Bankasyanın kendi sitelerinden alıntıdır)

bende koca başkent Ankarada bile toplam şube sayısının 12 olduğunu belirtmek isterim,yine belirtmek isterim ki bu şubelerdeki atm lerde oldukça eskidir yani para yatıramazsınız,para yatırmalı yeni atm ler ise çok daha azdır,bu bilgilerde kendi sitesinden alınmıştır sanırım bi başkentte sadece 12 şube konuşacak fazla bişey bırakmıyor geriye..

bu arada ptt den hesaba para yatıyor evet bu güzel bi özellik ama o yatan parada anında hesaba geçmiyor böyle oluncada hiçbir anlamı kalmıyor

bu arada garanti cep şubesinden masraf olayının tam olarak anlayan varmı,okuduğuma göre saat 16.00 dan sonraki eft ler için geçerliymiş masraf olayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 13 Temmuz 2010; 10:46:54 >

• Diğer bankaların 1000 şube sayısını zorlayıp geçtiği bir ülkede tabii ki şube sayıları yetersiz. Ama "şubesi olmayan" ifadesi biraz abartılı olmadı mı sizce?
    Bilinçli tüketici olarak biz doğru i,şler yapan ve müşterisini yolunacak kaz olarak görmeyen bankaları destekleyerek diğerlerininde hizaya gelmelerini sağlayabiliriz.
    Ben diğer bankalar kar ücret talep ettiklerinde Bankasya ücret talep etmiyor diyorum..umarım kendilerine gelip milletten para sömürmeyi bırakırlar..
  • yaklaşık nüfusu 5 milyon olan bi başkentte, 12 şube sayısı,şubesi olmayan cümlesinde bence hiçte abartı değildir,diğer söylediklerinize ise katılıyorum umarım bank asya diğerlerine uymaz bu gidişle...

bu arada garanti cep şubesini denedim hala tüm işlemler ücretsiz diyor bannerlerde cep şubesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 13 Temmuz 2010; 11:02:56 >
  • ya arkadaşlar bank asyada sanal kredi kartı oluştura biliyormuyuz vadesiz hesaba bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

ya arkadaşlar bank asyada sanal kredi kartı oluştura biliyormuyuz vadesiz hesaba bağlı

olmaz. gerçek kredi kartın olmalı ve ona bağlamalısın..
  • quote:

Lütfen bilmeden kafadan atmayalım. Ben çalışanım öyle birşey olsa önce benim haberim olur. bankasya hakkında sormak istediklerinize mümkün olduğunca elimden geldiğince cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

quote:

Lütfen bilmeden kafadan atmayalım. Ben çalışanım öyle birşey olsa önce benim haberim olur. bankasya hakkında sormak istediklerinize mümkün olduğunca elimden geldiğince cevaplarım.

döviz hesabı açtırıp internetten döviz alsak bunu şubeye gittigimizde çekebilirmiyiz elimizde yok falan diyerek tl mi verirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

quote:

ptt den yatan paralarin daha kisa surede hesaba geçmesi ile ilgili ufukta bi çalisma varmi acaba,cunku bu durum gercekten magdur ediyor.birde cari hesap yerine netten katilma hes.acilabilirmi ve bu hes.cari hesap gibi kullanilabilirmi?katilma hes.masraf alinmadigi icin soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.