Şimdi Ara

Banka şubelerinde veznede 10 bin TL minimum işlem sınırı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
11.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence mobil uygulama müşteri hizmetleri ve ATM den yapılabilen işlemleri vezne de yapmak isteyenleri direkt işlem yapmadan göndermeleri gerekiyor ya öyle boş işler için geliyorlar ki anlatamam işi olan insanların zamanlarını boşa harcıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CuteElephant C kullanıcısına yanıt

Maalesef yaşlıların çoğu akıllı telefon, internet, hatta bazen ATM bile kullanamıyor.

• Mave®ick kullanıcısına yanıt
    akbank çalışanlarının çoğu sıkıntılı nedense. bende bundan biraz fazla bir miktarı yatırmaya gitmiştim, gişedeki bayan sanki anasına sövmüşüm gibi öfleye pöfleye yaptı işlemi. o an acelem olmasa başka bankaya gidecektim ve eminim ki böyle bir çalışana denk gelmeyecektim. güzel kampanyaları olmasa çalışılacak bir banka değil zaten.

• "Bir milletin yaşlı vatandaşlarına karşı tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli göstergesidir."

Atatürk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramız o kadar değer kaybettiki cuvallarla gezecegiz artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nakitsizleştirmenin ön adımları ...

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt

İşte bu yüzden memleket düzelmiyor

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

O zamanki yaşlı olan kuşak ile x kuşağı farklı. (En başta babam) Allah'ım Sen konuyu biliyorsun. Tez vakitte.. Amin

• Sanki ATM'ler düzgün çalışıyorda vezneyi iptal ediyorlar. TL'nin değeri düştüğü için mevcut ATM'lerin haznesi kaldırmıyor. Toplu para koyunca ne para girişi düzgün çalışıyor ne de çıkışı.

ATM'lerin sorunsuz çalışabilmesi için 1000 lik ve 3000 lik banknot şart. 500 lük banknotta sorunu çözmez. En az 1000 lik banknot olmalı ki ATM'lerin başında sinir krizi geçirilmesin

• TL den sıfır atma vakti geldi de geçti de...

• Artık zaten çoğu işlem atmden mobil şubeden oluyor ki

• Yeni banknot basmamalarının sebebi nakit kullanımını bitirerek herkesi kartlara/bankalara yönlendirmek ve vergi kaybını azaltmak. Yoksa normal şartlarda 2 yıl önce yeni banknotların basılması gerekiyordu.

• mesela ziraat atm'si günlük en fazla 5000 veriyor. 7500 tl emekli maaşını nasıl alacak adam veya kadın?

Yapıkredide öyle peder iki günde çekiyor
    Acele etmesinler banka parayı kaçırmıyor yarısını bi gün kalanını da diğer gün çekebilirler :))

• 16 milyon emeklinin, hatırı sayılır kısmı ziraatte bence. 1 gece ekstradan bankada kalan para.

• nForcer N kullanıcısına yanıt
    kurucuları Türktür

• Şubeye senede bir uğruyorum onda da mahallenin yaşlıları sabahtan kapı önünde sıraya girmiş fatura yatırıyor

Bazı şubelerde güvenlik görevlileri bunlara yardım ediyor atm den yapsınlar diye ama adamlar öğrenmediği için öbür ay yine aynı oluyor durum.

Bir şubede bunun için görevli görmüştüm. Atm den işlem yapamayanlar için yardım görevlisi vardı.

En son yeni bir bankada hesap açmak için gidecektim sonra onu da telefondan hallettim. Ayda 80-100 k civarı işlem yapıyorum hepsi mobilden. Günlük limiti yükselt, yetmezse yarısını gece 12 den sonra yap. Şube rezillik.

Eskiden akşam 5 ten sonra atm ye giderdim kredi kartı borcu yatırmak için, para geç geldiği zaman sağdan soldan. Şimdi fast var ona da gerek kalmadı.

Fast muhteşem kolaylık oldu mobil bankacılık kullanan için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 3 Eylül 2023; 21:10:53 >

• Mave®ick kullanıcısına yanıt

Ben olsam 30 bini siz yatırın geri kalanını bankamatikten denerim derdim. Geri kırk mı kaldı? onu bankamatikten denerdim. Bankamatik ne kadarını alıyor bakardım ve burada yazardım. Sonra almadığı kısmını gece 12:00'ı geçince yatırırdım.

Sonuçta Akbank'ta hesabı olan ve bu parayı oraya koymaya çalışan biriysem bunları yapardım.

Yoksa başka seçeneklerim varsa atıyorum ismi avam HALK bankası gibi bir yer değil de gider ING banka falan yatırırırdım. Ama siz 70'i neden almıyorsunuz deyip banka değiştirdi iseniz sizin zaten başka seçenekleriniz varmış. Sonuna kadar durumu kullanmamışsınız bence.

Neyse son tahlilde sizin bu tecrübeniz bana da faydalı oldu. Akbank dandik bir banka imiş öyle kazındı tecrübeme. Tecrübe için sağolun.

• Yeşilmişik kullanıcısına yanıt

Dostum öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim. Şöyle ki; beni onların ayrıntısı alakadar etmez. Sıra almışım bankaya girmişim. Elimde olan 700m para değil ki zorluk çıkarılacak. 70bin lira. Alacaksın hesabıma yatıracaksın. Beni içeri neden yönlendiriyorsun? Seni engelleyen ne? İçeride 2 bankamatik var hızlı işlemler için. Yarı yarıya yatırıyorum sayıyor sayıyor geri veriyor. 2 sinde de denedim. Herhangi bir uyarı mesaj şöyle yapın böyle yapın vs yazmıyor. Sanki, buradan işlem yapmayına getiririyor makine olayı. Ona bir de ilgisizlikleri eklenince Akbank bitti tabi ki benim için. Ben neden kendi hesabıma para yatırmak için 40 takla atmak zorundayım.?

Sonuç itibariyle Garanti bankası gayet de paramı aldı insan gibi de muamele gördük. Demek ki oluyormuş. Burada esas sıkıntı Akbank denen bankanın içindeki operasyonel sıkıntılar. Ha bunlar beni alakadar etmez. Bana yapar 10 kişiye 100 kişiye yapar. Sonra başlar ing gibi bankamatikleri kapatmaya geri çekilmeye. Bir bakmışsınız ortada ne ak kalmış ne banka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mave®ick -- 5 Eylül 2023; 0:46:17 >

Bankamatik ten günlük para çekme limiti arttırılamıyor mu müşteri hizmetleri ile görüşerek

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.