< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka şubelerinde veznede 10 bin TL minimum işlem sınırı (4. sayfa)

-
-
Amaçlar arasında bu varsa bu anca ikincil, üçüncül bir amaç olabilir. Banknot basılmamasının asıl sebebi ekonomideki algı. Yeni banknotu basılması demek elindeki paranın ne kadar değersizleştiğinin her an gözüne sokulması demek. Şimdi elinde yığınla banknot var. Reisçi kesim çıkıp adam emekliye, işçiye ne zamlar yaptılar beee, bak elinde yığınla para var halen daha nankörlük yapıyorsunuz kartını kullanabilir. Yine aynı reisçi kesim çıkıp bunca paranın yine de çok hızlı bir şekilde zamlar karşısında harcandığını gördüğünde bu sefer esnafı, market çalışanını, pazarcıyı va suçlayabilir, zaten yapamadıkları şey değil. Düşün ki bir asgari ücretli çalışansın bankamatikten paranı çekeceksin, 2000 TL'lik banknotlardan 5 tane çıkıyor 1 tane de 1000'lik banknot. Koca ay buna çalışmışsın.
Ama öteki türlü 200'lük olsa 55 adet kağıt parçası verecek. Üfff amma çok para. Para değersizleştikçe suçla marketi, suçla dış mihrakları. Nasılsa hesap soran yok, hesap sorabilecek konumda olan yok, hesap sorsa da bunun asıl muhattabına ulaştıklarında aslında destekledikleri kişiler olduğunu anlayıp ikiyüzlülükle sesini kesecek olan çok. Oradan hükümet de her gün şu kadar büyüdük, enflasyon şu kadar düştü diye yalanlarını sıralasın dursun. Ekonomi algılarla yürüyor bu ülkede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Eylül 2023; 15:2:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Icbc bursa şubesinde. böyle bir durum yok rahatlıkla her işlemi gişeden yapabiliyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teb de atm çekme limiti 10 bin TL.
İşatm de aynası zannettim acil çektim. Ertesi gün baktım bankam 98 ₺ sini çalmış. Limiti aşmışmışım. Limit 5000 ₺ imiş iş bank ta..
Asgari ücretin yarısından bile düşük limit koymuşlar..
Şikayetvar a yazdım dönmediler...
Bir de şubeye girerken güvenlik 10 bin TL altında ise atm ye yönlendiriyor. Diyor vezne bakmıyor. Dışarı çıkıp 10 bin TL çeksen banka 98 ₺ sini çalıyor.. Parayı geri yatırsan da vermiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 10 Eylül 2023; 20:55:57 >
Şube müdürüne gidip çatmadan kuzu gibi bekliyor musunuz?
Müdür toplantıdaymış. Dosyaları karıştırıyormuş..
Yazıya cevap istedim vermediler. Şikayetvar a yazdım. Aramadılar bile. Tüketici hakem heyetine başvuracağım. Paramı söke söke alacağım ve hesabımı kredi kartımı kapatacağım. Bu kadar vurdumduymüzlık haksızlık bana ağır geliyor. Sırf rahmetli annemin hatırına kullanıyordum zati...
Maaş müşterisi tek seferde ödeme alabilir size soruyor zaten ATM hepsini vereyim mi diye ücretsiz tek seferde veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zaman biz hayali bir dünyada yaşıyoruz. zira, "ancak şu kadar çekebilirsiniz" diye uyarı veriyor. demek ki adam seçiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuveyttuk atmleri iyi çalışıyor. 20bin TL veriyor içerdeki atmler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acilen 500-1000-2500TL banknot çıkarılmak zorundadır.
Mevcut paralarla eziyet çekiyor herkes.
Madeni 1-5-25-50 kuruşlar ve 1TL yok edilmelidir. Madeni olarak 5-10-20TL çıkarılmalı, 5-10-20TL kağıt paralar yok edilmelidir.
Bir paket sigara alınamayan kağıt paranın tedavülde işi yoktur. 1 ekmek alınamayan madeni paranın tedavülde işi yoktur.
-
Vergi kaçıracak olan yine kaçırırquote:
Orijinalden alıntı: EvMüdüresiii
Aslında tamamen dijitale geçmek gerek sözde vatansever ak esnaf biraz vergi ödemeye başlasın yeter. Bizim ödediklerimiz yetmemeye başladı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
saçma bir şey 10 tane banka var ben hepsinin kartını bile taşımıyorum bir şey oldu mu girip şubeden yapyorum işlemimi o da senede bir falan klasik bankacılık yani bankacılığın aslı içeride yapılır zaten bunu engelleyip atmye yönlendirmek sinir bozucu şubedekiler iş yapmamak için yapıyor
şubeye gitmiştim kadın bana atmde de para işlemi yapılıyo diyo biliyorum amk benim kartım yok sadece bankacılık müşterisiyim zaten sıramı beklemişim işlemimi yap
-
asıl amaçları, şube ve çalışan sayısını azaltmak. daha az insana maaş ödemek. böylece karlarını artırmak. hiç şaşırmayın, kapitalizmin dini imanı paradır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten 4-5 tane gişe oluyo en fazla 2 çalışan oluyor daha ne kadar azaltacaklar.
geçen yapı krediye gittim imza sirküleri ve hesap dökümü almaya sıra bekledim sonra sıram gelince imza yetkisi olan kişi yok şubede dedi başa şubeye yolladı böyle boktan şubeler var yılda milyarlar dönüyor bankada amaa şubede yetkili kişi bile yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 17 Eylül 2023; 17:5:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X