Şimdi Ara

​Bank’O Card Axess’ten %10 chip-para! (ŞUBAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
15
Favori
5.605
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    28 Şubat tarihine kadar alışverişinizi Bank’O Card Axess ile yapın; 100 TL ve üzeri her alışverişinizde %10, toplamda 50 TL chip para kazanın! Kampanyaya katılmak için ilk harcamanızdan önce “ŞUBAT” yazın, 8444’e gönderin.
    Kampanya Detayları:
    Kampanya 28 Şubat 2017 tarihine kadar geçerlidir.
    Kampanyaya katılmak için ŞUBAT yazarak, 8444’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS göndermeyen müşteriler kampanyaya dahil olmayacaklardır.
    Sadece SMS ile kayıt olduktan sonra yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
    Kampanya kapsamında sektör bağımsız yapılan her 100 TL ve üzeri alışverişe %10 chip para hediye edilecektir.
    Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 50 TL chip para kazanabilir.
    Kampanya dahilinde kazanılacak chip-para tutarları 6 Mart 2017 tarihinde yüklenecek olup, 19 Mart 2017 tarihine kadar kullanılmayan chip-paralar 20 Mart 2017 tarihinde geri alınacaktır.
    Kampanyadan sadece asıl kartlar yararlanabilir. Ek ve sanal kartlarla yapılan işlemler kampanya kapsamında değildir.
    Kampanya kapsamında kazanılan chip-para tutarlarının yüklenebilmesi için, puan yükleme tarihinde mutlaka kartın açık olması gerekmektedir.
    Yalnızca alışveriş işlemleri kampanya kapsamında olup, nakit avans ve fatura ödeme işlemleri kampanyaya dâhil değildir. (Mail order, telephone order işlemler de dâhildir.)
    Kampanyaya Bank’O Atlas ve ücretsiz Bank’O Card’lar dahil değildir.
    Kredi kartı ile yapılan alışveriş, iade veya iptal edildiğinde, ilgili işlem için kazanılan chip-paralar geri alınacaktır.
    Odeabank kampanyayı durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

http://m.bankocard.com.tr/tr-tr/Kampanyalar/Sayfalar/banko-card-axessten-10-chip-para-1450.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkurler, sektor bagımsız olması guzel.

• güzel tebrik ediyoruz.
  • Biri odeayı durdursun

• Odeabank araliktan bu yana aynı kampanyayi devam ettiriyor. Pos sarti yok sektör kısıtı yok. Süper

• Adamsın odeabank. Haber için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler haber için..bunu bekliyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim, birde Maximum 100₺ olsa tadından yenmez.

• iyi oldu iyi...
    100 tl altı da dahil tüm harcamalarımı odea banka çevirdim.

Şu tarihi buraya not alayım :)

Kampanya dahilinde kazanılacak chip-para tutarları 6 Mart 2017 tarihinde yüklenecek olup, 19 Mart 2017 tarihine kadar kullanılmayan chip-paralar 20 Mart 2017 tarihinde geri alınacaktır.
  • Seviyorum ben bu bankayı.

• Bütün harcamaları mı bu karta kaydıracağım artık. Bizim de teşekkürümüz olsun bir nevi.

• Kesinlikle gayet iyi.
  • Hem kampanya güzel hem de Sektör Bağımsız olması çok iyi
  • Sinema kampanyasıyla birleşmesi süper oldu :) ayda 500 TL alışverişi zaten yapiyorum.

• bank'o atlas alanlara geçmiş olsun...

Kampanyaya Bank’O Atlas ve ücretsiz Bank’O Card’lar dahil değildir.
  • adamsın adam...
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    100 TL ve üzeri her alışverişinizde %10
  • Banko axess aidatı var mı yada gelince iade ediyorlar mı

• Bankamatik kartından da oluyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: MutluPmyo

Sinema kampanyasıyla birleşmesi süper oldu :) ayda 500 TL alışverişi zaten yapiyorum.

Sinema kampanyası?
    https://forum.donanimhaber.com/banko-card-ile-sevgililer-gunu-ne-ozel-subat-ayinda-yapacaginiz-ilk-tiyatro-veya-sinema-harcamaniz-bizden--123701674

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 1 Şubat 2017; 11:4:27 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.