Şimdi Ara

​Bank’O Card Axess’ten %10 chip-para! (ŞUBAT) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
15
Favori
5.605
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bulunduğum yerde ne şubesi var nede atm si bugün biraz para yatırayım dedim diğer atm lerden böyle bir kart yok numaranızı kontrol edin dedi bu kartın hesap kesimi 10u olması lâzım acaba günü gelmediği için mi böyle oldu ayrıca başka bir kredikartim,dan mobil odemeden hesabımda para yoksa dâhi direkt başka kredikartim,dan odeyebilirmiyim veya diğer ödeme kanalları nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 181501 kullanıcısına yanıt
    Atm olarak sadece akbank atm den odeyebilirsiniz fakat islem basina 2-3 tl ucret aliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Atm olarak sadece akbank atm den odeyebilirsiniz fakat islem basina 2-3 tl ucret aliyor.

İlk akbanktan denedim olmadı başka ödeme kanalları varmı.

En para cepteteb nuvo falan hesaplarından eft yaparak borç öde ben öyle yapıyorum bunlardan kredi çekmiştim ptt şunelerinden masrafsız ödeyebiliyordum belki orası olur bak sitesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 4 Şubat 2017; 18:3:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 181501

quote:

İlk akbanktan denedim olmadı başka ödeme kanalları varmı.

Ben direkt enparanın kredi kartı ödeme bölümünden yapıyorum. Kartın üzerinde ki 4x4 rakamı giriyorsunuz işlem tamam.

Bu arada ocak kampanyası puanları yatmış güle güle harcayın

• Ooo halen şube soran insanlar var 😅

Hocam bıde ptt subelerınden odenebılır bugun ve yarın haftasonu oldugu ıcın ptt subelerınden odenmez eger acılse tek cozum akbank atmleri.

• Direk karta eft yapın

• Bank'o Axess puanlarım N11de görünmüyor benzer problem yaşayan var mı?

• mumkunsuz M kullanıcısına yanıt
    Banko axess puanlarınızı online olarak harcamak mumkun degıl, fızıksel pos cıhazlarında akbank uye ısyerlerınde harcayabılırsınız market ıhtıyacınız varsa carrefour ya da sok marketlerde kullanabılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 5 Şubat 2017; 11:32:24 >
  • quote:

Banko axess puanlarınızı online olarak harcamak mumkun degıl, fızıksel pos cıhazlarında akbank uye ısyerlerınde harcayabılırsınız market ıhtıyacınız varsa carrefour ya da sok marketlerde kullanabılırsınız.

iki gün önce n11 de alışveriş yaptım puan sorugula kısmında sorgulattım 0 tl görünüyordu puan kullanılmaz gibi birşey çıkmadı ama puan olsa kullanır mıydı çünkü daha önce bu ekranla karşılaşmıyordum...
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    Hocam normal akbank axesste sorun yok fakat banko axesste onlıne olarak kullanılmıyor son zamanlarda kullanmaya ızın verıyorsa bılmıyorum fakat sımdıye kadar banko axesste onlıne puan kullanımı kapalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

iki gün önce n11 de alışveriş yaptım puan sorugula kısmında sorgulattım 0 tl görünüyordu puan kullanılmaz gibi birşey çıkmadı ama puan olsa kullanır mıydı çünkü daha önce bu ekranla karşılaşmıyordum...

N11 de banko axessimde puan varken de 0 tl chip gosteriyordu,gecen ay boyleydi.malesef internet puan kullanimina kapali hocam bu kart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam normal akbank axesste sorun yok fakat banko axesste onlıne olarak kullanılmıyor son zamanlarda kullanmaya ızın verıyorsa bılmıyorum fakat sımdıye kadar banko axesste onlıne puan kullanımı kapalıydı.

HOCAM peki normal fiziki posta sıkıntı olmuyor değil mi kullanım? bende 50 chip puan var ama n11de hızlıalda sıfır gözüküyor. ben de şaşırdım. Kuyumcu fiziki posunda gözükür değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

quote:

HOCAM peki normal fiziki posta sıkıntı olmuyor değil mi kullanım? bende 50 chip puan var ama n11de hızlıalda sıfır gözüküyor. ben de şaşırdım. Kuyumcu fiziki posunda gözükür değil mi?

Bi kere kuyumcuda demedim olmadı peşinden Mopas ta denedim oldu Bi kaç gün sonra yine denicem bakalım ne olacak

• screamtoronto kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun olmaz olursada karttan 1 tl harcama yapın chıp para anında gozukur ve rahatlıkla harcarsınız.

• Bende kartımı yeni adlım, ilk Çhip-Para kazancım ile N11 'den birşeyler satın alayım derken 0 Chip-Para gözüküyor. Odea Bank müşteri hizmetlerini aradığımda Online sitelerde Chip-Parayı kullanamazsınız dedi. Böyle kısıtlanması saçma olmuş bence. Bırakın nerede harcayıp harcamayacağımıza biz karar verelim.
  • Arkadaşlar cep faturası ödeyen var mı geçerli olur mu? Olmuyor diyor ama belli olmaz bunların işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

quote:

Gros marketlerde, Çağdaş market de ve Shell de denedim sorunsuz kullandım. Sadece şifre ile ilgili sıkıntı oldu

• acces özellikli pos cihazinda sorun olmuyor kullanılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.