Şimdi Ara

​Bank’O Card Axess’ten %10 chip-para! (ŞUBAT) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
15
Favori
5.605
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyle kampanya yaptikca, odea axess ile her ay zaten en az 500 kusur harcama yapiyoruz..

Sevdim bu karti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KART AİDATINI İADE EDİYOR MU BU BANKA..
  • Orasını bende bilmiyorum, daha bir yılı doldurmadım. Bazı bankalar gibi hemen kart ücreti dayamıyor, orası güzel. Ayrıca yeni kart alanlara 100 liraya kadar chippara kampanyası devam ediyor. Almadıysanız alın derim, birşey kaybetmezsiniz.

http://www.bankocard.com.tr/tr-tr/Kampanyalar/Sayfalar/ilk-alisverisiniz-bizden-1449.aspx
  • storm kullanıcısına yanıt
    şimdi şikayetvar.com sitesine baktım..böyle bir uygulamalarının olmadığını söylüyorlarmış.. iade etmediklerini yazmışlar.. 109 tl aidatı varmış..
  • İade etmemekte inatlaşırlarsa kartı iptal ederiz olur biter. İlk ay verilen 100TL chip para kart aidat ücretini karşıladı zaten. Benim bahsettiğim denizbank gibi bazı bankalar kart ücretini ilk ay ilk ekstre ile alıyor, Odea'da ise bu ücret yıl dolduktan sonra yansıtılıyor.
  • yılı dolmak üzere aidat kitlemesinler diye tam kapatmak için niyetleniyorum adamlar kampanya yapıyor bu ayda kullanalım. haber verene teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Banko axess aidatı var mı yada gelince iade ediyorlar mı

hocam aidat var, 16 ocak'tan sonra başvuru yaptıysanız karta sahip olduğunuzun 3. ayında aidat alacaklar.. 16 ocak öncesinde başvuranlar için ilk yılmış ama 3. aya çekmişler..
    ben şansıma 17 ocakta başvurmuştum, kart gelince mh'yi arayıp konuyu teyit ettim ve kartı iptal ettirdim..
  • Kapatmayin arkadaslar.

Aidat li olsun her ay +dasininiz

2 3 ay haric minimum 30 tl puan yukleniyor.

240tl puan yapar.

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu.

• doğalgaz faturası ödemeye de veriyor mu % 10???
    edit: değilmiş,kampanya şartlarında yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk75 -- 1 Şubat 2017; 16:50:14 >
  • her ay böyle yapsa aidat ta verilmez değil
  • Eskiden daha güzeldi alt limitde yoktu o yüzden 100 limşt koymalarını beğenmedim

• kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız. Birde bu kartın adı neden Axess hiçbir Axess kampanyasına dahil olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • storm kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle chip paraları axess üye iş yerlerinde harcayabilmek için yoksa napardık kullanamadığımız puanları

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk75

doğalgaz faturası ödemeye de veriyor mu % 10???
    edit: değilmiş,kampanya şartlarında yazıyor

Şirketin kendi sitesinden öderseniz dahil olur, normal internet alışverişi olarak algılar. Odeabank internet şubeden yapılan fatura ödemeleri dahil değildir.
  • Bu ay %10 indirim fırsatı biraz gerilerde kalacak gibi, neredeyse diğer tüm bankaların %10 u geldi ayrıca sevgililer günü için kombo fırsatları filan da geliyor indirim oranları %15-20 ye ulaşıyor. Bu konuya acilen bir kombo fırsatı lazım böyle yavan yavan çekilmez.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün şoka gittim geçen aydan kazandığım 11 tl chip para yüklendi ancak chip para gözükmedi kasiyer karttan 1 tl çekti sonra chip para gözüktü sizinkidemi böyle oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Hocam bugün şoka gittim geçen aydan kazandığım 11 tl chip para yüklendi ancak chip para gözükmedi kasiyer karttan 1 tl çekti sonra chip para gözüktü sizinkidemi böyle oldu

puanların görünmeme olayı bonusta hep başıma geliyordu siz çekmeyi deneyin dediğimde izin veriyordu sizde görünmesede puanları çekmesini söyleyin
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde bu sorun sok marketlerde yasaniyor ve 1 tl islem yapilinca hesaptaki chip paralar gozukuyor, ben hep carrefourda harciyorum ve chip puan aninda gozukuyor.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.