Emileyt IPTV & M3U Player: Cebinizden Salonunuza, Tek Uygulamada Eksiksiz Bir İzleme Deneyimi!
Merhaba DonanımHaber üyeleri,
IPTV uygulamalarında yaşadığınız MAC adresi girme zorluklarından, kafa karıştırıcı harici sitelerden ve gizli aktivasyon ücretlerinden sıkıldınız mı? Bugün sizlere Emileyt IPTV & M3U Player'ı sunuyoruz. Kullanıcı deneyimini merkeze alan, hızlı, donmayan ve tamamen çoklu platform (multi-platform) destekli oynatıcımızla tanışın.
Rakiplerden Farkımız Ne?
- MAC Adresi veya Harici Site Yok: Cihaz MAC adresini bir web sitesine girme çilesi bitti. Listenizi doğrudan cihazdan ekleyin ya da telefonunuzdan QR kod ile saniyeler içinde televizyonunuza gönderin.
- Aktivasyon Ücreti Yok: Sürekli karşınıza çıkan 7 günlük deneme uyarıları veya cihaz başı sürpriz aktivasyon ücretleri yok.
- Tek Bir Deneyim: Telefon, PC ve Televizyon... Hepsinde aynı modern, hızlı ve Türkçe arayüz!
Hangi Platformlardayız? ✅ Aktif Yayında: Windows (Microsoft Store), macOS, iOS, Apple TV (AppStore), Android, Android TV (Google Play Store) ve Linux (AppImage) ⏳ Çok Yakında: Samsung Akıllı TV (Tizen), LG webOS, Amazon Firestick ve Huawei Harmony OS.
Kullanıcılarımız Neleri Çok Sevdi? (Google Play Yorumlarından Derlemeler)
"Sonunda donmayan bir oynatıcı! Kod çözücü (Decoder) ayarı hayat kurtardı, diğer uygulamalarda takılan yayınım Emileyt'te 'Yazılım' modunda yağ gibi akıyor." "Kategorilerin film, dizi ve canlı yayın olarak otomatik ayrılması muazzam. EPG (TV Rehberi) yüklemesi şimdiye kadar gördüğüm en hızlısı!" "TV'ye liste yüklemek hep eziyetti, QR kodla 2 saniyede telefondan televizyona gönderdim. Aile profilleri sayesinde eşim ve çocuklarımın listeleri de birbirine karışmıyor."
Öne Çıkan Özelliklerimiz (Güncel Sürüm 1.0.66) 🎬 Gelişmiş Oynatıcı (Player) Deneyimi:
- Donanım ve Yazılım Kod Çözücü: Sizin internetinize ve cihazınıza en uygun oynatma modunu anında seçerek takılmaları bitirin.
- Çoklu Ekran (Multi-View): Aynı anda 2 veya 4 yayını donmadan izleyin.
- Gelişmiş Tampon (Buffer): Zayıf bağlantılar için 32-256 MB ayarlanabilir arabellek ile yayınınız kesilmesin.
- İleri/Geri sarma (1x-4x), uyku zamanlayıcı, son ses seviyesini hatırlama, görüntüyü ekrana sığdırma ve uygulamanın hep favori kanalınızla açılması.
📚 Akıllı Kitaplık & 👨👩👧👦 Aile Profilleri:
- Kategorileri gizleyin, sıralayın veya taşıyın. Listede eksik olan afişler sistem tarafından otomatik tamamlanır.
- Her aile üyesine şifreli (4 haneli PIN) özel profiller ve bağımsız kitaplıklar oluşturun. Ayarlarınızı dışa aktarıp diğer cihazlara anında yükleyin.
📥 Çevrimdışı İzleme (Downloads):
- Film ve dizileri cihazınıza indirin. İnternetiniz kopsa bile indirme işlemi arka planda bekler ve bağlantı gelince otomatik olarak kaldığı yerden devam eder.
Not: Uygulamamız hiçbir içerik, kanal veya abonelik barındırmaz. Yalnızca kendi sağlayıcınızın listesiyle (M3U/Xtream) çalışan profesyonel bir araçtır.
Daha Fazla Bilgi ve İndirme İçin: 🌐 Resmi Web Sitemiz: emileyt.com/urunler/iptv-player
Doğrudan Mağaza Linkleri:
🔗 AppStore (iOS, macOS, Apple TV)
Branding için isim önerisi
Arkadaşlar merhaba,
En geç 3-4 aya başlamak istediğimiz dünya turu için Karavana dönüştüreceğim bir araç aldım.
Dünya Turuna Ben,Eşim ve Köpeğimiz ile çıkacağız.youtbe kanal adı henüz karar verilmedi çünkü hem alan adı hem de sosyal medya mecralarında boş olan bir isim argelemedik bu konuda tavsiyeleriniz varsa severek dikkate almak isterim.
A101'den Pizza aldım Çürük çıktı
Arkadaşlar 29.05.2021 tarihinde satın aldığım ve aynı akşam yemek istediğim 02.02.2021 imalat tarihli 02.02.2022 tavsiye edilen son tüketim tarihli pizza. Çürük çıktı https://twitter.com/teknolojice_com/status/1398704260032962561/video/1

Atmos Yerleşimi Hakkında
|
|
Türkiye 2000 öncesi daha güzeldi
|
Gearbest Para Toplama Paylaşımı
|
Evofone'a karşı kampanya (edit geldi)
|
|
|
| Referans Tutmuyordum Ta ki Kendim İlan Açasıya Kadar :) Aklıma Gelen Alış Veriş Yaptıklarım; @SworDLioN, @yusufcik82,@tarancı,@djemo31,@mj_pelit,@BuyBack,@yalnızkral,@Visor,@ufukdemirci35,@bugrascb,@pisimiyav,@hsyncn,@black.rain,@VforVendetta37 (probook prbt805 tablet bilgisayar ALINDI),@Pyotr Alekseyeviç (AOC 18.5" 931swl LCD Monitör ALINDI),@idasegen (Nvidia 9600 GT 2GB 256Bit ALINDI), |
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.547
İkinci El Bölümü Mesajları: 231
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 631)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 724 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
1