Şimdi Ara

Band Of Brothers (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    beyler dizinin bölümlerin de müstehcen,+18 sahneler falan var mıydı ona göre aile ortamında izleyeceğim de bizimkiler hoşlanır böyle 2.dünya savaşı film ve dizilerinden

    Var 1 tane hatta hiç beklenmedik zamanda ..rahatsiz edici olur aile ortamında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarıyla sadece Tom Hardy'nin sarışın bir hatunu (Alman veya Hollandalı idi sanırım) düdüklediği sahne var. Başka müstehcen sahne hatırlamıyorum.
  • https://www.youtube.com/watch?v=xviQSGoqJk8
    şu sahnedeki adam neyi hatırlıyor,çocukla ne ilişkisi var
    Acil yardım lazım
  • Faıthful kullanıcısına yanıt
    hocam ateş ettiği kısım, alman cephesine baskın yaparken en önde gidip ilk atışı yapıp ilk düşmanı öldürdüğü kısım. öldürdüğü alman da çocuk sayılır. ona takılıyor sanırım. hem savaş halini düşünüyor hem de metroda baktığı çocuk yaşında birini öldürdüğünü.
  • Gece gece aklima geldi Spofity ten açtım ana tema müziğini kalp çarpıntısı yaptı. Nasıl duygu yüklü parçadır böyle içimi mahvetti. Hard diskte duruyor en yüksek kaliteli 1080p Blu-ray sürümü. Şunun orijinal diskini bulabilsem keşke çoluk çocuğa miras bu dizi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Why We Fight bölümünde başlarda bir sevişme sahnesi var.

    Onun dışında bir şey yok.
  • Vay bee böyle bir dizinin sadece 5 sayfalık konusu mu var. 3 gün sürdü diziyi bitirmem. İntroyu neredeyse her dizide atlarken bu dizide ayıla bayıla seyrettim.

    Dizinin karakterleri o kadar sizi etkiliyor ki , başlarına bir şey gelmesin diye resmen dua ediyorsunuz.

    Pacific dizisini'n henüz 6. bölümündeyim ama o dizide eksik olan bir şey var gibi , BOB gibi sarmadı pek, sıkıla sıkıla izliyorum neredeyse. Bunun nedeni büyük ihtimal Japon askerlerini çok "salak" yapmaları olabilir.

    "Heh şimdi Japonlar saldıracak ve makinalı yüzünden hepsi patates gibi düşecek" olayından dolayı.

    BOB o kadar hayran bıraktı ki koleksiyon sürümünü Türkiyede 600₺ den fazla satan insanları görünce bir an arşive koyamayağız galiba derken , Rize'den bir arkadaş aracılığıyla hem Pacific hem de BOB'u sıfır şekilde 220 tl ye aldım ve koleksiyonun en başında yeri aldı BOB.




  • 1x5

    Dizi genel olarak ağır ilerleyen bir hava verdiğinde her yeni bölümü açmak zor olsa da (en azından benim açımdan) başladığında da su gibi akıyor ve nasıl bittiğini anlamıyorsunuz. İzlediğim filmlerde bile bu kadar harika savaş sahneleri izlemedim. Resmen izlemiyor yaşıyorum o çatışmaları.

    Buraya gelip yorum yapma isteği duymamın sebebi ise oyuncular aslında. Ya dizi bu adamları ünlü etti ya da bu dizi Ünlüler Geçit Töreni gibi. Kırk sene düşünsem şu dizide Jimmy Fallon'ı göreceğim aklıma gelmezdi...
  • İki haftadır bitirmeye çalışıyorum. Feci derecede sıkıcı bir dizi. Saving Private Ryan, The Thin Red Line, 1917 gibi yapımlara bayılmış birisi olarak söylüyorum bunu. Karakter çeşitliliği ve karakter gelişimi fazlasıyla doyurucu, savaş sahneleri harika ama bir bölüm izledikten sonra bir bölüm daha açmak için zerre kadar istek uyandırmıyor. Zaten iki bölüm üst üste izleyince baş ağrısı yapıyor. On sene önce izlediğimde de aynı şeyleri düşünmüştüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    İki haftadır bitirmeye çalışıyorum. Feci derecede sıkıcı bir dizi. Saving Private Ryan, The Thin Red Line, 1917 gibi yapımlara bayılmış birisi olarak söylüyorum bunu. Karakter çeşitliliği ve karakter gelişimi fazlasıyla doyurucu, savaş sahneleri harika ama bir bölüm izledikten sonra bir bölüm daha açmak için zerre kadar istek uyandırmıyor. Zaten iki bölüm üst üste izleyince baş ağrısı yapıyor. On sene önce izlediğimde de aynı şeyleri düşünmüştüm.
    5 yıl önce izlemeye başladığımda ilk bölüme bayılmıştım ancak devamı hayal kırıklığı oldu maalesef, dizi sürükleyicilikten kesinlikle yoksun bir kere, kurgu bütünlüğünün de iyi olduğunu düşünüyorum. İleride bir şans daha verebilirim.




  • Kendisii tüm zamanların en iyisidir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1x7

    10/10

    Bir şey söylememe gerek yok verdiğim puan konuşuyor zaten. Sadece bu bölüme değil genel anlamda şuana kadar izlediğim tüm bölümlere 10/10 veriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 30 Eylül 2020; 22:34:24 >
  • süper bir dizi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • izlediğim ilk dizi bi de herhalde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Havalar soğuduğunda bastogne soğunu hissetmek için her sene açar izlerim. Mükemmel ötesi.

  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Call of duty oyunu, Ardennes bölümü de iyidir.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blutv yede düşmüş.Torrentden indirdiğimiz günlerden , TRT ye geldiğinde duygulandığımız andan bugüne tekrar nostalji yapmak için bir fırsat. Herkese tavsiyedir. İyi seyirler.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.