Şimdi Ara

Band Of Brothers (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hannibal dan sonra bunada bakıcam
  • Bugün bitirdim diziyi.Şu ana kadar izlediğim en başarılı 2. DS yapıtlarından biri.Gerçek kişiler ve olaylar olması da etkileyici.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

    Bugün bitirdim diziyi.Şu ana kadar izlediğim en başarılı 2. DS yapıtlarından biri.Gerçek kişiler ve olaylar olması da etkileyici.

    Kitabını da okumanı tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pembekedi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

    Bugün bitirdim diziyi.Şu ana kadar izlediğim en başarılı 2. DS yapıtlarından biri.Gerçek kişiler ve olaylar olması da etkileyici.

    Kitabını da okumanı tavsiye ederim

    Kitabı olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim
  • black mirror ve band of brothers'ı listeye aldım yorumlar çok olumlu başlayalım bakalım.mini diziler zaten.
  • Abartılan yorumlardan sonra hayal kırıklığına uğramadım değil. Bir er ryan etkisi yaratmadı. Pacific bile daha başarılıydı sanki.
  • Nerden baksan 5 kere bitirmişimdir.Hala izlesem aynı etkiyi yapıyor.
  • Homeland'ın yıldızı Damian Lewis, şu sıralar TWD adlı dizide Abraham rolünü canlandıran Michael Cudlitz, Dexter ve Fargo'da yer bulan Colin Hanks, OZ ve Fringe gibi birçok dizide yer almış Kirk Acevedo, Boarwalk Empire'ın Al Capone'si Stephen Graham, Talk Show sunucusu Jimmy Fallon, başarılı ingiliz aktör Simon Pegg ve Mark Wahlberg'in abisi Donnie Wahlberg gibi oyuncuların yer aldığı bir yapım Band of Brothers.
    Bu oyuncuların haricinde günümüzün starları olan Michael Fassbender, James McAvoy ve Tom Hardy gibi isimler de bu projede yer almış.

    Tom Hardy'i görünce tanıyamadım ilk önce, çelimsiz oğlanın tekiydi

     Band Of Brothers

     Band Of Brothers




  • Neden bu diziyi izleyen fazla kişi yok

    2. bölümü bitirdim, atmosferi çok iyi. 10 bölüm 125 milyon dolar ile yapılmış ve çok emek verilmiş.
  • Kesinlikle tavsiye ederim , çok güzel bir dizi fakat Spielberg olduğu için haddinden fazla şişirildiğini düşünüyorum. Puanına aldanıp beklentileri çok üst düzey tutmayın.
  • Puanına bakarak bu diziyi izlemeye başladım ve ilk 5 bölümünü izledim. Güzel, kaliteli bir dizi fakat hak ettiğinden fazla puan verilmiş.
  • II. Dünya Savaşı merkezli ilerleyen; mevcut paraşütçü birliğinin Fransa, Belçika, Hollanda, İngiltere gibi birçok hatta mücadelesini işleyen bir mini seri. 150 M$ bütçeyle inanılmaz bir prodüksiyona imza attıkları bir gerçek. Her bölüm, hayatta kalan askerlerin o günleri acı tatlı yâd etmesiyle başlıyor. Bu yaşlı adamların bir zamanların en büyük savaşına tanık olmuş olmaları gerçekten tüyler ürpertici. Herhangi birinin ruh halini tahmin etmek bile zor. Beş dakika önce muhabbet ettiği arkadaşları gözlerinin önünde yok olup gidiyor. Diziyi izlerken havan toplarının düştüğü yerde öyle manzaralar vardı ki, izleyiciyken bile yutkunmakta zorluk çektim. Savaş psikolojisi kadar kötü durumlarla karşılaşmak her insanın direnebileceği olaylar değil maalesef. Her bir bölüm ayrı kişiyi merkezine alarak gidiyor. Aslında bu açıdan bakılması diziye fazlasıyla dinamiklik kazandırmış. Doktor, keskin nişancı, subay ve erlerin gözünden tek tek bakılıyor. En iç geçirip küfrettiğim sahneler ise askerlerin yedeklere davranış biçimi maalesef. Tertipçilik zihniyetini sevmiyorum.

    James McAvoy, Tom Hardy, Michael Fassbender, Jimmy Fallon gibi yüzleri de görmek mutlu etti. İlginçtir ki dizideki tek sevişme sahnesini de Tom Hardy'nin içinde bulunduğu sahne oluşturuyor. O zamanlardan mesajı vermiş sanırım. Dizinin en etkileyici sahnesi ise askerlerin ormanda gezerken Nazilerin toplama kamplarına rastlamasıydı. Oradaki manzaralar askerleri öyle çok üzüyor ki, savaşta vermedikleri tepkileri burada ortaya koyuyorlar.

    İzlenmesi gereken bir mini dizi. 9 puan vermekle yetinip tam puanımdan mahrum bırakıyorum maalesef. Çünkü her şey Amerikalıların masum olduğunu gösterir nitelikte. Bir kere bile Japonya'ya atılan atom bombasından haberdar edilmiyoruz. Ancak dizinin sonunda Japon birliklerinin teslim oluşlarını ilan ediyorlar. Olaya kendi vatandaşından girmek yetmiyor maalesef. Birliğin tam olarak acılarını yansıtırken diğer yandan da her yönüyle antimilitarist ve objektif olmak gerekiyor.




  • Diziyi az önce bitirdim ve çok beğendim. Aldığı puanı sonuna kadar hakediyor. Forumda bu kadar az yorumun olması ilginç. Başta önyargılarım vardı ama kesinlikle izlediğime değdi.

    Aklımda en çok kalan karakterler Albert Blithe ve Eugene Roe oldu. (Ancak bildiğim kadarıyla Blithe yanlış anlatılmış)

    Genelde dizilerin opening kısımlarını geçerim ama bunda bir kere bile geçmedim uzun olmasına rağmen. o7 Winters baba.
  • dün bitirdim müthiş bir diziydi.
  • Beyler bi bölümde Albert Blithe çatışmadan sonra öldürdüğü askerin yakasından beyaz bi çiçek alıyo, o bölüm hangisiydi veya o çiçeğin ismini bilen var mı? :)
  •  Band Of Brothers

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havalar soğuduğuna göre tekrar izleme vakti gelmiştir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostrain

    en son karli bölümü izledim, hemsireli bölüm, çok güzeldi o atmosferi iyi vermisler, kursun sesleride çok gerçekci tv de kulaklikla izliyorum kursunlar sanki kafamin üstünden geçiyor.

    Aman hocam kolla kafayı
  • beyler dizinin bölümlerin de müstehcen,+18 sahneler falan var mıydı ona göre aile ortamında izleyeceğim de bizimkiler hoşlanır böyle 2.dünya savaşı film ve dizilerinden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    beyler dizinin bölümlerin de müstehcen,+18 sahneler falan var mıydı ona göre aile ortamında izleyeceğim de bizimkiler hoşlanır böyle 2.dünya savaşı film ve dizilerinden

    Izleyeli baya oldu ama yoktu sanki varsada bir kaç sahnede varmıştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.