Şimdi Ara

BANA YARDIM EDEBİLECEK VARMI (KIZ MESELESİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bikaç gündür bi kıza takılmaya başladım.tanıştık işte.Ama benim bi problemim var.Sürekli bilgisayar başında kaldığım için ben birisiyle konuşmayı pek beceremem.Kız veya erkek farketmez.Yani asosyal oldum çıktım.Kızla ne konuşacağımı bilmiyorum.Yanına gitmeye çekinmiyorum.Asla utanma , çekinme durumları yok.Ama ne konuşacağımı bilmiyorum.Bana yardım edebilecek varmı?

• UP!
  • Adamım kasma fazla..Rahat ol kızın yanında genelde onu dinle sen fazla konuşma..4-5 buluşma sonrasında rahatlarsın zaten ne yapacağını bilirsin..Ama mesela o bişeyler söylerse onun konusundan bişeyler açmaya bak..Arada suskunluk felan olduğu durumlarda sevip sevmediği şeylerle ilgili konular aç..Veya onu eğlendirecek bişeyler yapın beraber..Konuşulacak o kadar çok şey varki sen nasıl konuşamıyosun anlamadım..Eğer kız neden konuşmuyosun felan derse de susmak büyüklükdür dersinSonrada tek başına gezersin..

Adamım fazla takma kafana rahat ol..Genelde kızlar konuşur zaten..Sen dinlersin.

• dedi kodu yap kızlar dedi koduyu sever
  • quote:

Orjinalden alıntı: *METT*

Adamım kasma fazla..Rahat ol kızın yanında genelde onu dinle sen fazla konuşma..4-5 buluşma sonrasında rahatlarsın zaten ne yapacağını bilirsin..Ama mesela o bişeyler söylerse onun konusundan bişeyler açmaya bak..Arada suskunluk felan olduğu durumlarda sevip sevmediği şeylerle ilgili konular aç..Veya onu eğlendirecek bişeyler yapın beraber..Konuşulacak o kadar çok şey varki sen nasıl konuşamıyosun anlamadım..Eğer kız neden konuşmuyosun felan derse de susmak büyüklükdür dersinSonrada tek başına gezersin..

Adamım fazla takma kafana rahat ol..Genelde kızlar konuşur zaten..Sen dinlersin.

Dostum kız konuşmuyor ki.Geçen gün konuştuk işte tanışmak için utangaç birisi.Hiç konuşmaz kız.

• aklına gelen her konuda konuşabilirsin kendini kasma birde dinlemeyi bil. sonuç olarak ortak bişiler
    yakalayamazsanız kız senle ikinciye buluşmak istemiycektir. birde kendine güvenin olsun biraz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

aklına gelen her konuda konuşabilirsin kendini kasma birde dinlemeyi bil. sonuç olarak ortak bişiler
    yakalayamazsanız kız senle ikinciye buluşmak istemiycektir. birde kendine güvenin olsun biraz.

Yarın okulda konuşcam.Kafaya koydum.Sanki yanımda kız değilde arkadaşım varmış gibi denicem.İnş bi terslik çıkmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayrdan bahset :D yane aklına gelebilecek herseyden kendi hayatını aileni fln anlat bi gun boyunca neler yaparsın herseyi anlat :D arada salla (saka saka ) kendine guven dogruları söyle
  • oyunlardan>pcden > futboldan bahset

me sakın
  • Konuşurken genelde ona dokun..Abartmadan tabii..Ona sahip olduğunu ve ona yakın olduğunu hissettirmen lazım..Uzak durursan kız sıkılır..Ya aslında hiç kasma rahat ol espri yapma yeteneğin varsa yap ama salakça ve saçma olmasın..Kızı üstün göster ama senin onu bi anda yere indirebileceğinide bilsin tabi.Kişiliğini koy..Onun hakkında konuşurken dewamlı gözlerine bak çok önemli bu..Hayat vs.vs. hakkında konuşurken uzaklara doğru bak..Karakterini görsün..Gerisi gelir zaten çok yapılacak şey var işte..Kızda toparlasın artık gerisini..Ve şunu söyliyim sakın kendini fazla kaptırma heran ayrılma ihtimalin olabileceğini göz önünde bulundur..Sonra geceler yarin olur.. Saygılar kardeşim..

• quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

oyunlardan>pcden > futboldan bahset

me sakın

Futbol pek ilgimi çekmez dostum
  • daha iii cogu kız da futbolu sewmez :D
  • tamam tamam senin durum ciddi sanırım. .. yeni tanıştığı bir erkekle ne konuşmaktan hoşlanır bi kız...
    abartmadan yani fazla saçmalamadan espri yap ... biraz dünya görüşünden bahset.. bundan hoşlanacaktır ... kendini sevdirmek için birşey yapma başlangıçta ona bi dost gibi davran sevgili gibi değil..
    bi kız gözünden bunları yapmanı tavsiye ederim
  • Rahat OlKonuşacak Her Zaman Birşeyler Çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

tamam tamam senin durum ciddi sanırım. .. yeni tanıştığı bir erkekle ne konuşmaktan hoşlanır bi kız...
    abartmadan yani fazla saçmalamadan espri yap ... biraz dünya görüşünden bahset.. bundan hoşlanacaktır ... kendini sevdirmek için birşey yapma başlangıçta ona bi dost gibi davran sevgili gibi değil..
    bi kız gözünden bunları yapmanı tavsiye ederim

Saol abla
  • UP!!
  • UP!!!
  • o konuşmuyorsa sen konuşmalısın...sakın yanında bilgisayardan teknolojiden bahsetme...kitap okuyan bir tip ise okuduğu son kitap üzerinde konuş ona sorular sor...sorularına mecburen cwp vermek için konuşacak ve herşey yolunda giderse seninle daha çok konşmaya ve daha çok şey paylaşmaya başlayacak ve konuştukça yavaş yavaş sana karşı bir güven duygusu oluşmaya başlayacaktır ama burada çok dikkatli olmalısın çünkü atacağın en ufak bir yanlış adım onu biranda geri döndürebilir kabuğuna çekilmesine sebep olabilir..böyle bir duruma sebebiyet vermemenin en güzel yolu mümkün olduğunca doğal olman ve empati kurabilmen...konuşma sırasında ara sıra ona sana katılıyorum sana hak veriyorum gibi sözcüklerde söylemelisinki ona onun yanında olduğunu hissettir...aslında böyle şeyleri her yerde söylemem ama sana yardımcı olmak geldi içimden...kızları çok iyi tanıyan vede onların ruhunu okuyan bir don juan olarak sana tavsiyem herşeyden önce RAHAT AMA İLGİLİ YANİ DUYARLI olmalısın bir kıza karşı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.