Şimdi Ara

Bana bir araba bulalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendim günlerdir haftalardır ilanlara bakıyorum daha içime sinen iyi bir araba bulamadım, elimdeki arabayı ya kafa kafaya takas edicem ya da trink sat mrink sat ile okutup gidip yeni bir araba alıcam.400 450 bin arasında benzinli veya dizel bir araba bakıyorum, otomatik vitesler masraflı olur diye güvenemiyorum manuel vites arıyorum.Benim için parçasını kolay bulacağım, ustası olan, az yakan, fazla sorun çıkarmayacak bir araba lazım.

Evime yakın Citroen reno ve Opel servisleri var o yüzden bu markaların araçlarına baktım daha çok Opel 1.3 astarlara baktım fakat ilanlarda baktığım arabaların çoğu ya komple boyalı ya da bedelsiz hasar kayıtlı temiz içime sinen bir tane bulamadım.

astralarda dpf yok diye biliyorum, yağ soğutucusu da iptal edilebiliyor o yüzden o markaya daha çok yoğunlaştım ama temiz araba yok gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A526A455 -- 4 Şubat 2024; 17:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olabildiği kadar yeni model symbol 1.2 benzin lpg

• dr0742 D kullanıcısına yanıt

Özellikle lpgsiz araba arıyorum, LPG’den bıktım usandım artık.

• 2013 ve sonrasında 450'ye temiz bulabiliyorsanız dizel de olabilir. Ama 400-450 öyle bir bütçe ki temiz arabaların abartılma, dolandırıcıların da arabayı allayıp pullayıp insanları avlama bütçesi. 96 gli corolla da 400, 2016 symbol da 400, çok dikkatli olun.

• 2010-2012 model 308 de bulabilirsiniz dizel motoru iyidir süspansiyon serttir ama iç mekan oldukça geniş kullanışlı

• Evinize yakın Citroen ve Opel servisleri yakınsa, bu paralara alacağın Citroen ve özellikle Opel, o servislerle seni kanka yapar, bol bol sanayii tecrüben olur özellikle Opel Astra G ve H kasa bu konu da muhteşem tecrübeler yaşatır. O paralara alınacak en mantıklı araçlar bence, Hyundai Accend Era, Fiat Linea gibi araçlar nispeten daha sorunsuz araçlardır.

• Punto al geç temiz bir tane

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Öyle yapıcam sanırım

• O para temiz araba var punto corsa 2010 model yıllarında denk gelir. Bravo da bakılabilir. Punto evo olursa tadından yenmez öyle diyim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sakin ol kardeşim, arabayı kaçıran yok. Özellikle ilk arabada araba alamama, bulamama, fiyat artışı korkusu olabilir. Genel bakıyorsun aanladığım kadarıyla.

1_ Golf 1.6 düz motor bak. 5 kasa olabilir bu fiyata.
    2_ Bora bak. 1.6 bak. Kesinlikle 2004 ve üstü olsun. Comfortline veya pasific paket bak. (Altı yere yakındır kasislere dikkat et ama geri kalanında bu araba gerçekten de canavar)
    3_ Corsa D bak. 1.4 düz motor bakabilirsin. Yolun çok değilse benzinli al geç, LPG'li opmasa da olur. Yalnız eco motor alacaksan sağlam bir yere baktır. Temiz bakılmış ecotech iyidir. Kronik arıza dedikleri hep bakımsızlıktan.
    4 Focus Ghia bak.
    5 ben konfor aramıyorum, düz olsun ama kafam rahat olsun dersen ve bulabilirsen Clio Symbol al. 1.5 dci olur, yada benzinli olur. Ancak ben olsam 8 valfli benzinlisini tercih etmem.16v iyidir.
    6_ Hyundai getz. 1.5 crdi olanın 4 silindirlisini tavsiye ederim. Yağ yakmasın, motoru düzgün çalışsın alınır. Sağlamdır bu araba.

Bu arabalardan sadece Focus Ghia kullanmadım. Arkadaşlarımda var ve sadece gözlemlerim ve duyduklarımla araştırmanı tavsiye ederim. Geri kalan bütün arabaları deneyimledim, gördüm, sanayiye götürdüm, uğraştım.

• kia rio 2010 civarlarına bakmanı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.