Şimdi Ara

Ballı Yumurtalı Muhabbet Kuşu Krakeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün gittim aldım paketi bi açtım paketin dibinde ufak böcekler vardı sanırım balı yumurtayı görünce onlar da dayanamamış. Tarihi geçmemiş bu arada krakerlerin. Neyse aldım benim Reise taktım bir tane hemen yarısını yedi bile 4-5 saatte. Kuş bakan bir arkadaşım vitamin türü ya da bu tür ballı çubukların zararlı olduğunu söyledi en kalitelisinden yemi var zaten suyunu da musluktan değil hazır içme suyundan veriyorum. Görüşünüz nedir?

http://i.hizliresim.com/dkVREL.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: evanforgan

Bugün gittim aldım paketi bi açtım paketin dibinde ufak böcekler vardı sanırım balı yumurtayı görünce onlar da dayanamamış. Tarihi geçmemiş bu arada krakerlerin. Neyse aldım benim Reise taktım bir tane hemen yarısını yedi bile 4-5 saatte. Kuş bakan bir arkadaşım vitamin türü ya da bu tür ballı çubukların zararlı olduğunu söyledi en kalitelisinden yemi var zaten suyunu da musluktan değil hazır içme suyundan veriyorum. Görüşünüz nedir?

http://i.hizliresim.com/dkVREL.jpg

Döke saça yiyor namussuzlar o ballı krakerleri. Yüzde doksanı yere dökülüyor ama çok seviyorlar. Bende de muhabbet kuşu vardı çoğu zaman gider alırdım pet shoptan ama zararlı olduğunu söylemediler hiç bana.

• Bune abi
     Ballı Yumurtalı Muhabbet Kuşu Krakeri

• Petshoplarda satılanlarda kimyasal maddeler olduğundan zararlı olabiliyorlar. En temizi evde kendin yap. Youtubede aratırsan nasıl yapılabileceği hakkında videolar var.

• Direk attım çöpe. Su olarak musluk suyu ver dediler ancak aşırı klorlu resmen rakı gibi akıyor musluktan. Kıyamadım yavrucağa içme suyu veriyorum zararı olur mu?

• Bende koyuyorum ayda 1-2 defa ballı kraker , sıpa 1 saat aralıksız yiyor dal darıdan daha fazla seviyor :D ama ev mahvoluyo gagayı tak tak vurunca etafa saçılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 5 Şubat 2016; 23:14:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey olmaz zaten yemin içini yiyor ballı kabuk kısmını atıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAYDONOZ. KUŞU ÖLDÜRÜR
    11 yıl önce açıldı
    hamile balık yemek
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onlar zararlı diye biliyorum ben beslerken kendim yapardım sende öyle yapsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

onlar zararlı diye biliyorum ben beslerken kendim yapardım sende öyle yapsana

Ben de öyle yapıcam hocam. Suyunu musluktan mı veriyosunuz içme suyu mu

• quote:

quote:

kafanmı iyi kardeșim içme suyu verceksin tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: 0xide-

quote:

quote:

kafanmı iyi kardeșim içme suyu verceksin tabiki

petshoptaki eleman çeşme suyu ver dedi benim de garibime gitmişti
  • İçerisinde boyalı kimyasal olduğunu duymuştum ama kesin olarak emin değilim. Bizimki bayağı yaramazdı. Ballı kraker almayınca rahat durmuyordu. Kraker yerine marul, maydonoz verin epey oyalanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

İçerisinde boyalı kimyasal olduğunu duymuştum ama kesin olarak emin değilim. Bizimki bayağı yaramazdı. Ballı kraker almayınca rahat durmuyordu. Kraker yerine marul, maydonoz verin epey oyalanır.

hocam 1,5 aylık daha yeşillik vermek doğru mu

• Dal darı ile kalamar kemiği al daha çok faydaları olur.

• Reis nasıl alıştı mı ortama hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Reis nasıl alıştı mı ortama hocam

Reis artık çok mutlu hocam,sabahın köründe o tatlı ötüşüyle bizi ayağa dikiyor hemen taklalar,oyuncak halkasının içinden geçmeler falan başlıyor.
    Bugün ilk kez uçurttuk Allah'a şükür çarpmadı sağa sola. Şimdilik bir sıkıntımız yok yani ilginiz için teşekkür ettim hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

İçerisinde boyalı kimyasal olduğunu duymuştum ama kesin olarak emin değilim. Bizimki bayağı yaramazdı. Ballı kraker almayınca rahat durmuyordu. Kraker yerine marul, maydonoz verin epey oyalanır.

hocam 1,5 aylık daha yeşillik vermek doğru mu

Emin olamadım ben de. Benim beslediklerim daha büyüktü. Ama pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
  • hocam onun nedeni bayat ve nemli ortamda kalmis yemden oluyor. verme sakin kusuna. 10 liraya petshoplarda kaliteli yemlerden var onlarda al. kusa yazik etme. muhabbet kuslarinin hastaliklari berbat oluyor gormeye kiyamazsin o derece.
  • quote:

quote:

Hocam malesef 2 yıl önce öldü kuşlarım , o zamanlar ben musluktan veriyordum ama benim sehrimde ki musluk suyu guzeldi yani biz bile iciyorduk bazen

• quote:

quote:

quote:

Hocam malesef 2 yıl önce öldü kuşlarım , o zamanlar ben musluktan veriyordum ama benim sehrimde ki musluk suyu guzeldi yani biz bile iciyorduk bazen

başın sağolsun hocam çok üzüldüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.