Şimdi Ara

balık yağları hakkında ne biliyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar allah bağışlarsa 2.5 yaşında bir kızım var.biraz prematüre doğdu.gelişimi biraz geri gibi.çizelgeye göre tam sınırda.ek besinler araştırıyorum.balık yağını bayağı metettiler.piyasayı araştırdım türkiyede çok pahalı ve açıklama yok.diğer amerika ve avrupa sitelerinde türkiyenin 5te 1 fiatına
    sizden isteğim
    1-hangi marka neden
    2-en ucuz nerde
    3-amerika veya avrupa siteleinden sorunsuz nerden alabiliriz
    4-başka hangi tür besin takviyelerini tavsiye edersiniz
    şimdiden teşekkürler

• öncelikle allah bağışlasın :))

benim kuzenim de bu sıkıntıyı yaşadı. aşırı derece de zayıftı 2-3 yaşına kadar sonra balık yağı içirdiler ama şu an kilo problemi yaşıyor 13 yaşında henüz ama çok fazla kiloları var. ne kadar belli etmemeye çalışsa da kafasına çok takıyor

tabi daha iyisini bilenler vardır ama bence işi bilen bi uzmanlardan yardım almanız en doğrusu olur aksi taktirde kızınız ilerde sıkıntı çekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesia -- 11 Nisan 2008; 15:11:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .::nUr::.

öncelikle allan bağışlasın :))

benim kuzenim de bu sıkıntıyı yaşadı. aşırı derece de zayıftı 2-3 yaşına kadar sonra balık yağı içirdiler ama şu an kilo problemi yaşıyor 13 yaşında henüz ama çok fazla kiloları var. ne kadar belli etmemeye çalışsa da kafasına çok takıyor

tabi daha iyisini bilenler vardır ama bence işi bilen bi uzmanlardan yardım almanız en doğrusu olur aksi taktirde kızınız ilerde sıkıntı çekebilir.

Anneme de çocukluğunda çok balık yağı içirmişler ancak 50 yaşına kadar hiç kilo problemi olmadı. Yani kuzeninizin kilo probleminin balık yağı ile alakalı olduğunu sanmıyorum.

Uzman konusunda arkadaşa katılıyorum.

Allah analı babalı büyütsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytac_1973

arkadaşlar allah bağışlarsa 2.5 yaşında bir kızım var.biraz prematüre doğdu.gelişimi biraz geri gibi.çizelgeye göre tam sınırda.ek besinler araştırıyorum.balık yağını bayağı metettiler.piyasayı araştırdım türkiyede çok pahalı ve açıklama yok.diğer amerika ve avrupa sitelerinde türkiyenin 5te 1 fiatına
    sizden isteğim
    1-hangi marka neden
    2-en ucuz nerde
    3-amerika veya avrupa siteleinden sorunsuz nerden alabiliriz
    4-başka hangi tür besin takviyelerini tavsiye edersiniz
    şimdiden teşekkürler

biz emmediği için sürekli hazır mama yedirmiştik ...milupa...tavsiye ederim

quote:

biraz dikkat lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 11 Nisan 2008; 14:56:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Old_Town
    quote:

biraz dikkat lütfen

teşekkür ederim farketmemiştim düzelttim

• bilemiyorum belki ölçüsünde yapmadılar. ama doktorların söylediği de balık yağının sebep olduğu.
    ölçüsüyle yapılırsa dediğiniz gibi sorun olmayabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Anneme de çocukluğunda çok balık yağı içirmişler ancak 50 yaşına kadar hiç kilo problemi olmadı. Yani kuzeninizin kilo probleminin balık yağı ile alakalı olduğunu sanmıyorum.

Uzman konusunda arkadaşa katılıyorum.

Allah analı babalı büyütsün.
  • cümlemize amin
    doktorla görüştük onlara kalsa devamlı ilaç ve vitamin veriyorlar.balık yağıda verebilirsin dediler.ben daha doğal olsun diye düşünüyorum.
    önemli olan yerinden ve sağlıklı olanını almak.bazı amerika ve alaska sitelerinde çok uygun fiata hatta free şhippingle ürün gönderiliyor.
    ama tam manasıyla ingilazca bilmediğim için güvenemiyorum.
    bu sitelerden alışveriş yapan varsa hangi isteleri tavsiye edersiniz.
    ilginize teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu aylarda hangi balık yenir¿?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah bağışlasın, İnşaallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur.

Belki de balık yağını ayrı olarak vermek yerine doğrudan balık yedirmek daha faydalı ve pratik olabilir. Ayrıca, Keçiboynuzu pekmezini tavsiye edebilirim. Zayıflık çekenlere bire birdir. Ayırca, çocuklarda zeka ve kemik gelişimini destekler. Bazen ishal yapabilir. Böyle durumlarda miktarı azaltabilirsiniz.

Keçiboynuzu ve Keçiboynuzunun Faydaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilinmiyor -- 12 Nisan 2008; 5:57:57 >
  • Balık yağı vücüdunun sağlıklı gelişimi açıından faydalı olur. Örneğin kandaki yağ dengesini korunması, betin gelişiminin sağlanması, vücut bağışıklık sisteminin güçlenmesi gibi olumlu etkileri görülecektir. Benim tavsiyem yurt dışından ne olduğu belirsiz ürünleri sırf ucuz diye almaman ve çocuğun çok aşırı zayıf değilse bu durumu çok da kafana takmaman.
    Balık yağlarının pahallı olduğu bi gerçek. Fiyat / içerik olarak şu anda marincap cap. uygun. Tabii yaş olarak şu anda kapül yutamayacaktır. O zaman diğer markalardan farklı olarak çinko içeren ve çilek aromalı olan zincomega yı öneririm. Fiyatı 25 YL. Bunu bir tatlı kaşığı verseniz bu yaşta yeterli olur.
  • Kullanın mutlaka faydasını görursunuz bariz belli oluyor .kapsul ve yağ seklinde satılanlar var. bu arada ALLAH analı babalı buyutsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.