Şimdi Ara

BALIK YAĞI HAPI KULLANANLAR VEYA KULLANMIŞ OLANLAR Bİ BAKARSA!!!!!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
177.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _sphinx_34

quote:

Orjinalden alıntı: medeor

ben de kullanıyordum bi ara. karnının aç/tok olmasının farketceğini sanmıyorum sonuçta kimyasal bir ilaç değil bu. bence çok yararlı bir şey ama uzun vaadede etkisini gösterir. mesela ömür boyu kullanırsan yaşlandığında fazla kalp sorunun olmaz ve alzheimer olmazsın.

Kilo almak istiyorum,bi faydası olurmu bu hapı kullanırsam?

Aynen tavsiye ederim ben kullanmadım ama 6. sınıfda bizim sınıfa başka bir okuldan gelen arkadaşım vardı ozamanlar çok sıskaydı neredeyse suratının kemikleri sayılıyordu kafatası felan görülüyordu hiç et yokdu resmen balık yağı hapımıdır nedir ondan alıyodu daha geçenlerde gördüm yıllar geçti tabi ama bukadar gelişip kilo alacağını tahmin etmezdim bu hapların faydası oluyor sanırım.
  • Balık yağı hapı kilo falan aldırmaz. Kalp damar sağlığı içindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

Balık yağı hapı kilo falan aldırmaz. Kalp damar sağlığı içindir

Bal gibi de aldırır. İştah açar. Hayvan gibi yedirir insana. hapı almadan önce 57-58 kiloydum yediklerimden birşey almıyordum. 1 haftadır kullanıyorum hap. Yemeklerde 2 tabak götürüyorum bol ekmekle, bol su içiyorum. Şu an aç karnına 60,5 kiloyum.

Hapın adı Seven seas pulse Triomega.
  • Psikolojiktir emin ol ayrıca 1-2 kiloyu hesapmı ediyorsun bir insanın gün içerisindeki kilosu bile 3 kilo oynar farklı zamanlarda
  • dersler için etkili olur mu acaba?
  • balık yağı çok fena iştah açar ve dolayısıyla kilo aldırır.Tecrübe ile sabittir.
  • Douglas Opti Omega Q Plus 240 ml diye bi ürünü 70TL orta fiyatlarda bir şey, ki alt fiyatlar 20-40.00 TL arasında değişiyor. bir kaç markanınkini denedim midenizden balık tadı gelmeyen buydu. 150 TL çivarında olanlarda var ama onlar hakkında fikrim yok deneyen varsa yazsın. Ben bir kaç sayfaya baktım ürün satmayıp sadece karşılaştırma yapan şu sayfayı buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahkande -- 2 Aralık 2013; 21:45:01 >
  • Ucuz balık yağından hayır gelmez en az balık yağı 50 tl üzeri olur.

Not:Balık yağı kg aldırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 2 Aralık 2013; 21:46:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Daha önceki kilo alma konularına da yazdım, balık yağı kilo aldırmaz. Diyet sebebiyle daha önce tanıdığım bir doçent doktora kilo aldırıp aldırmadığı konusunda da danıştım,
    kesinlikle kilo aldırmadığını söyledi. Balık yağı beyin faaliyetlerini artırmaya ve kalp/damar sağlığını korumaya yardımcı olarak kullanılır. Kilo aldırma konusu
    şehir efsanesidir. Aksine kan akışını artırarak kilo verdirdiği üzerine çalışmalar mevcuttur. Ben diyette olduğum halde günde 2 kapsül kullanıyorum ve kilo aldırma gibi bir etkisini gerçekten de görmedim.

Okumanızı tavsiye ederim:
    http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/380921.asp

Balık yağının kilo aldırmadığına dair bilimsel çalışma buradan bakabilirsiniz DEHA insülin direncini azaltarak zayıflamayı sağladıkları kanıtlanmış.
  • 10 gündür içiyorum bi faydasını görmedim.
  • 10 gündür içiyorum bi faydasını görmedim.
  • Balen marka balık yağı nasıldır? Kullanan var mı?

• seven seas kullanıyordum yıllar önce. güzeldi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.