Şimdi Ara

BALIK YAĞI HAPI KULLANANLAR VEYA KULLANMIŞ OLANLAR Bİ BAKARSA!!!!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
177.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet balık yağı... İştah açar,zihni kuvvetlendirir,yararlıdır balık yağı...
  • evet balık yağı... pek işe yaramıyor.
    onun yerine bıldırcın yumurtası, süt ve bal üçlüsünü tavsiye ederim.
  • Daha önceki kilo alma konularına da yazdım, balık yağı kilo aldırmaz. Diyet sebebiyle daha önce tanıdığım bir doçent doktora kilo aldırıp aldırmadığı konusunda da danıştım,
    kesinlikle kilo aldırmadığını söyledi. Balık yağı beyin faaliyetlerini artırmaya ve kalp/damar sağlığını korumaya yardımcı olarak kullanılır. Kilo aldırma konusu
    şehir efsanesidir. Aksine kan akışını artırarak kilo verdirdiği üzerine çalışmalar mevcuttur. Ben diyette olduğum halde günde 2 kapsül kullanıyorum ve kilo aldırma gibi bir etkisini gerçekten de görmedim.

Okumanızı tavsiye ederim:
    http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/380921.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

ben ameliyet olmuştum kafatası çatlamıştı bi kaza sonucu.. hap olarak değil şurup olarak almıştım bn portakal aromalı gerçekten çok güzel tadı vardı

ameliyattan mı yada balık yağından mı bilemem ama fark edilir bir şekilde boyum uzamıştı çok garip birşeydi. bak aklıma getirdiniz bidaha alıyım o şurup şeklinde olan ilaçtan. belki 1 cm atma olur boyumda.. çünkü en son 5 yıl önce içmiştim o ilaçtan boyum 182 ye gelmişti. ve 5 yıldır 1 cm uzamadı boyum. belki işe yarar

Hocam ilacın adı nedir?
  • Beyler omega 3 içerikli balik yagi kapsülleri ile kilo almak için alinan morin baligi karacigerinden alinan yagi karistiriyorsunuz.
    Omega 3 içerikli yaglar kandaki kolesterolu ve trigliseridi dûsurmek için kullanilir.Kanida inceltir bu yag.Eger kaninizda iyi kolestterol Hdl çoksa zarari bile olur.
    Sisede satilan ve Norveçten gelen morin karaciger yagi ise,içinde bolca vitamin vardir.Kilo alimina yardimci olur.Eskiden vereme karsi çok kullanilirdi.
    yani kilo almak için kapsül omega 3 yagi kullanmak tam bir bilgisizlik örnegidir!
    Almada nönce nette biraz arastirma yapsaniz anlarsiniz
  • balık yağı alırken suna dikkat edin .balık yaglarında cok civa bulunuyor.multı fıltrated yazanları alın
  • Carlson omega3 aldık bugün 50 kapsul 1000mg
    500 mg Epa & Dha yazıyor ön kısımda full yabancı dıl arkasında da acıklaması anlatımı var kapsullerde balık jelatını kullanılmıstr dıyor

Daha önce kullanan oldu mu Kapsüllerden siz ne dersınız ii midir eczacı önerdi bunu hiç bir zararı olmaz dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

Beyler omega 3 içerikli balik yagi kapsülleri ile kilo almak için alinan morin baligi karacigerinden alinan yagi karistiriyorsunuz.
    Omega 3 içerikli yaglar kandaki kolesterolu ve trigliseridi dûsurmek için kullanilir.Kanida inceltir bu yag.Eger kaninizda iyi kolestterol Hdl çoksa zarari bile olur.
    Sisede satilan ve Norveçten gelen morin karaciger yagi ise,içinde bolca vitamin vardir.Kilo alimina yardimci olur.Eskiden vereme karsi çok kullanilirdi.
    yani kilo almak için kapsül omega 3 yagi kullanmak tam bir bilgisizlik örnegidir!
    Almada nönce nette biraz arastirma yapsaniz anlarsiniz

Hocam kemiklerin kuvvetlenmesi için hangisini kullanmak lazım?

Tabiki sisede satilan baligin karacigerinden alinan yag.Içindeki çok miktardaki D ve A vitaminleri sayesinde kemiklerin kuvvetlenir.
    Acaba turkiyede bulmasimi zor?Zira bu açilan her balik yagi sorularinda bahsetmeye çalisiyorum ama su ana kadar bir anlayan olmadi
  • bende marincap kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır günde 1 kere alıyorum fakat kullanmaya başladığımdan beri sivilcelerim çok arttı bunun sebebi bu kullandığım balık yağı hapı olabilir mi acaba
  • 1 kutu kullandım (50adet) bi boka yaramadı açıkcası.
  • Özellikle Hamilelerde bebeğin gelişim ve hafızasına çok iyi geldiği için eşime doktr tavsiye etmişti. Şuanda oğlum 2 yaşında Çok zeki mi derseniz zeki ama itaatsiz bir çocuk oldu Kumandayı getir dersin söylene söylene getirir ve sana vermez karşıdan atar. bu durumlarda Balık yağının etkisi nedir bilemiyorum...

Geçen hafta eşime metabolizması güçlenmesi amacıyla 2 paket aldık, bir tanesinin fiyatı 27-TL idi bunun parasını ben verdim, içinde 60 tane var. aldıktan sonra içeriğine bakınca mezgit balığından elde edildiğini okudum. bildiğim kadarıyla Mezgit dip balığı ve içinde cıva oranı fazla olduğundan bir daha o markayı almayacağım.

Diğerini annem almış ve 85 tl fiyatı var 30 kapsül ve Amerikan malı Evegidince markalarını yazarım. Ben bir balık yağına 85 tl vermem doğrusu...
  • günde kaç tane içmek gerekiyor arkadaşlar ondan da bahseder misiniz? (marincap olanından)
  • her gün 1 tane içiyorum bir faydasını göremedim 1 senedir

BALIK YAĞI HAPI KULLANANLAR VEYA KULLANMIŞ OLANLAR Bİ BAKARSA!!!!!!
  • Geçen sene 2-3 ay kullanmıştım 1.5 sene hasta olmadım Bunun bağımlılık yapma gibi bir etkisi var mı mesela uzun sürelerce kullansam
  • hemen hemen 2 aydır kullanıyorum şu ana kadar bir etkisini göremedim
  • kaç para bunlar bende alıcamda!
  • morin baligi karacigerinden alinan yağı denmiş yukarıda. Bunu hangi marka'da bulabilirim. Kilo alamıyorum bir türlü. Acaba 20 yaşında boy uzaması durduğunda kilo alır mıyım ?
  • Ben bundan küçükken içiyordum kilo aldırmıyor fakat boy uzatıyor(bana göre) ve zihni açar 1.85im
  • Ben de atıyorum her sabah kahvaltıdan sonra Çok fazla faydasını gördüğümü söyleyemem. Ancak belli bir süre düzenli kullanmak lazım galiba. Bir nevi kür gibi yani
  • arkadaşlar bu balık haplarının bu kadar faydası varsa alsam ben bunu kullansam bu saatten sonra boy falan uzamazda en azından daha zinde olur muyum? bu kadar yararlıysa gerçekten alıp evdeki herkese içirmek lazım yatmadan 1 tane.. bu arada yaşım 24 sınava hazırlanıyorum ders çalışma açısından da yararı olur eğer bu söylenenler doğruysa..

cevap verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.