Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (58. sayfa)

-
-
-
vay be valla çok iyi. belki başka senaryolar da vardır. çok enteresan.
-
görev akışında bir hata mı yaptım emin olamadım biraz kafam karıştı o yüzden sizlere sormak istiyorum
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.zümrüt koruyu kurtardım halsin bana ay doğumu kulelerine gitmemi söyledi bunun için ya dağ geçidinden geçmemi ya da karanlıkaltını kullanmamı söylemişti buraya kadar olan tüm ana görevleri yaptım sadece lae'zel'in githyanki yuvası bul görevini yapmamıştım son olarak en son bu göreve gittim o da dağ geçidinin oradaymış görevi tamamladım yuvayı bulmam için dağ geçindinden geçmemi söylüyor oyun fakat ben buradan geçersem halsin'in vermiş olduğu dağ geçidinden git görevi de etkinleşmiş olur mu? çünkü ben karanlıkaltından gitmek istiyorum normalde zaten oyun dağ geçinden geçmeye çalışırken uyarıyor bundan sonrası güçlü olacak git işlerini tamamla vs vs diye pek gözüm de kesmedi açıkçası emin de olamadım diğer görevi de aktifleştirir mi diye
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ekip seviyeniz 4 veya üstü ise karanlıkaltına giriş yapmanızda fayda var. Dağ geçitindeki köprüye gitmeden önce üstten giden yolda maymunla devin sevişme yeri var oraları temizlersiniz. Köprüye yakın bir noktada evin içinde düşmandan gizlenen insan size zar attırıp yer altına inen tünelin anahtarını veriyor o görevi yaparsınız. 2-3 kat aşağıya iniyorsunuz. Ressamı kurtar ve başka bir takım görevler var. Mantarların olduğu yere gidip gücünüzü ve seviyenizi arttıracak savaşlar yapabilirsiniz. Ayrıca goblin kampında sanırım su kuyusunun içinde 2-3 görev var onları tamamlamadıysanız onları da tamamlamanızı öneririm. Ben kafama göre gidiyorum lae'zel'in githyanki yuvası görevini hala yapmadım. Ay doğumu kulelerine gidip tüm kaleyi temizledim. üstte ketheric throne bekliyor gizlice masadan yüzük ve dökümanı çaldım ama onu nasıl imha edeceğimi bilemiyorum yenilmiyor adam. sanırım lae'zel'in githyanki yuvası görevini tamamlayıp oradan yardım almam gerekecek veya göreve gönderen ablamızdan destek alacağız kurcalayacağım biraz.
-
Patch 3 bugün geliyormuş, ona sevindim. İş güçten act 3'ü bir türlü ilerletemedim, meraktan delireceğim :)
Bu arada görünümü değiştirebilme özelliği eklenecekmiş. Tüm yama notları da yakında paylaşılır.
https://forums.larian.com/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=900945
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 22 Eylül 2023; 14:6:31 > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.anladım hocam gruptaki herkesin levelı 4 şu an hatta 5 olmak üzere karanlıkaltını bulmuştum goblin kampını bastığımda ama hiç oyalanmadan çıktım direkt dağ geçidinden geçmekle alakalı sıkıntım da yok aslında lae'zel'in görevini yapacağım diye diğer görevi de aktifleştirmek istemiyorum sadece bahsettiğiniz yerleri de baya temizledim sadece ethel teyze ve han görevleri kaldı bir de içerisi örümcek dolu olan kuyu :) sadece mantarları ve ressamı bul görevlerini bilmiyorum onlara da bakayım teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelNaja -- 22 Eylül 2023; 14:39:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baldurun kapısından atlayamadım
-
Büyük güncelleme gelmiş indiriyorum.
baldurun kapısı yandırdı bizi
-
güncelleme sonrası kampta birini beklettiğimde üzerindeki eşyaları otomatik olarak benim envanterime eklemeye başladı..
-
Act2 ye kaç levelde başladınız?
Bu kanala bir bakın dostlar türkiyede bg3 ile ilgili en iyi içerikler burada sanırım. Yeni başlayanlar özellikle rehberlerine baksın bu arkadaşımızın.
Duelloyoutube
00:00 Giriş 03:21 Başarı hikayesi 10:51 İncelemem 25:17 Diğer RPGler ile karşılaştırma 43:30 Özet ve Sonuç Kanal üyeliği: https://www.youtube.com/channel/UCpyAMqH8QMV-JJBN6FkjVBg/join Twitch: https://www.twitch.tv/duello_jx Discord: https://discord.gg/Qy3MzF8 Twitter: https://twitter.com/Jarlaxl39834671https://www.youtube.com/watch?si=IFKP-34csuLFpM6c&v=G7cfd0Haa3g&feature=youtu.be -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.şu goblinlerin olduğu köydeki su kuyusuna girip örümcekleri temizledim sonra mahzene girip bir tane büyülü kitap buldum kitabın içindeki büyüyü çözmem için bir anahtar bulmam gerekiyormuş sanırım ama neredeyse tüm köyü dolaştım anahtar falan yok acaba oyunun sonraki kısımlarında mı devam ediyor bu görev yoksa ben mi körüm bilen var mı -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.su kuyusunun karşısındaki harabe evde kiler var (oranın karşısındaki evde 2 dev var tam evi bulmanız için kolaylık olsun). Kilerin içindeki otları toplamanız gerekiyordu sanırım. kilerden aşağıya iniliyor orada da bir bakım şeyler topluyorsunuz. hatta duvar dibindeki kasa yığınlarının arkasına gizlenmiş gizli geçit açan kol var onu indirip oraları da kurcalayın. sizin aradığınız anahtar muhtemelen su kuyusunda temizlediğiniz örümceklerin ilerisinde bulunan ana örümcek ve asker örümcekler tarafından sıkı korunan bir noktadaydı. oraya gizlice saklanarak gidip çalmanız lazım. oradaki örümcekleri öldürmeniz çok zor çünkü. aynı zamanda o kuyuda ateşte silah eritme görevi var onu da yapabilirsiniz. giriş tarafında yanlış hatırlamıyorsam sağ tarafta üstte ocak var onu yakıp harlıyorsunuz. ocağın üstündeki bir bölmede bir sandığın içinde malzemeler vardı. birde o ocağı silah eritecek ısıya ulaştırmanız için ekstra tahta gerekliydi sanırım. mantar diyarından ve harabelerin oralarda bulunuyordu galiba tahta.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.onların hepsini yaptım hocam mahzene girdim tüm o bitkileri topladım hatta öncesinde su kuyusuna girip tüm örümcekleri öldürdüm oradaki taşı da aldım sonra mahzene geldim en alta indim orada buldum büyülü kitabı kitabın kapağına örümceklerin orada bulduğum taşı yerleştirip kitabı açtım da zaten baya büyülü bir kitap çıktı fakat devamında oyun bana büyüyü çözmem için veya serbest bırakmam için (tam hatırlamıyorum o detayı) bir anahtara ihtiyacım olduğunu söyledi o anahtarı bulamadım bir de istersem kitabı yok edebilirim de tehlikeli bir kitapmış sanırım oyun bu seçeneği de veriyor ama ben sihirbaz oynadığım için büyüyü çözmek istiyorum doğrusu diğer taraftaki kilerde o ateşi vs de buldum bu arada ama orada silah yapıldığını bilmiyordum ona da bir bakayım hocam mantar diyarını da ilk defa sizden duydum 26 saati devirdim daha act 1'de bilmediğimiz şeyler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelNaja -- 23 Eylül 2023; 17:49:20 >
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kitaptaki büyüyü gale almadı. Yani büyü alınabiliyor mu bilmiyorum hocam. O kitap imha edilmesi gerekiyor bende o görev açık ama imha edemedim. Uğraşmadım gale verdim kapma attım gale i de Mantar diyarı mı adı bilmiyorum da mantar kral vs var. Her taraf mantar dolu. Orada kral size görev verecek, işga edilen yerleri almanızı isteyecek o görevi yapıyorsunuz. Yardımcı olarak da başka bir kral mantar yanınızda geliyor. Savaşımda öldü gerçi yardıma gelen. Bu alana goblin kampındaki yarık duvarı patlatıp oradaki bulmacayı çözüp girebilirsiniz. 2.yol olarak da khilyaki yuvasına giden köprüye gelmeden saldırıya uğramış bir ev var orada korkmuş bir insan saklanıyor. Zar atarak güven sağlıyorsunuz size aşağıya açılan bir kapının anahtarını veriyor. Orada tekrar ticaret kervanı gibi bir kafile var onlarda kapıyı açmak için zar attırıyor güven kazanıyoraunuz sonra kapıyı açıyorlar ressamı kurtaracaksınız sonra lider kadın size ürünlerini kurtarma görevi verecek. Oraları takip edip mantar diyarına oradan da ulaşılıyordu sanırım. Hattan bir alt inişi karanlık diyara çıkıyor oranın. Kadının verdiği görev zümrüt korusuna yakın bir yerde sırtlanlar taragından çevrilmiş 2 adamı kurtararak sağlanıyor bu arada. Buraları geçeli çok oldu da aklımda kaldığı şekliyle anlatmaya çalıştım
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.az önce tam bu saydığınız görevleri yaptım hocam ben de sadece o gnollerin olduğu mağaradaki sevkiyatı daha önceden bulmuştum hatta bulduğum matarayı inceledim vs orada çok detay vermeyim daha sonra bu dediğiniz yere geldim kadına matarayı verdim açmışsın diye saldırdı bana orayı da altına üstüne getirdim az önce dediğiniz asansörü de buldum karanlıkaltına giden ama kullanmadım önce şu yan görevleri temizlemek istiyorum sanırım bu sizin dediğiniz mantar diyarı ve ethel teyze görevleri kaldı şu an sonra ana hikayeden devam edeceğim :)
Ben bayağı keşif yaparak biraz ağırdan oynadığım için 6 Level’de gittim Act 2’ye. Şu an 7.seviyedeyim. Daha hızlı ve erken giden oyuncular vardır elbette.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ben 2 muhafızı kurtarıp sevkiyatı almadan önce muhafızların biriyle bunları ikimiz paylaşalım diye kandırıp yolladım. Baldur geçitinde payını verecem demiştim. Görev o anlaşma sonucu tamamlandı dedi bende tekrar aynı yere dönmemiştim. O sevkiyatın yapılacağı yerden de mantarların olduğu yere gidiliyordu diye hatırlıyorum. Gidip bir noktada kayalarla yol bitiyor gibiydi üstünden atlayarak geçip mantarların yerine geçiliyordu. Mantar kralı orada 2 görev veriyor biri istilacılardan temizlemek diğeri de istilacıları temizlediğin yerden kayık gibi birşeyle gidip tutsak olan birinin kellesini almandı sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X