Baldur's Gate 3 - Patch #2 Now Live! - Steam News https://store.steampowered.com/news/app/1086940/view/3656414378543586471Yakında 3.güncelleme gelecekmiş. Karlach'a da daha iyi bir son eklemişler. Belki 3.bölümdeki sorunlar da biraz düzeltilir. Ekim'e kadar nadasa aldım oyunu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 17 Eylül 2023; 3:11:24 > |
Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (56. sayfa)

-
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Halsin adeta oyunun başrol oyuncularından bundan sonraki olaylarda orin halsini rehin tutuyor vs vs. Ama malesef buglar hala devam ediyor... Bir yan görevde görevi tamamlamama ragmen görev hala aktif gözüküyor canımı sıkıyor. Save'ide geri alamiyorum saatler öncesine dayaniyor.. Bir süre araverdim :D yakın zamanda devam edicem -
Oyunun başındaki mülteci kampının kapısını sarmasiklar sardı. Kampa giremez oldum. Görev vardı onu da yapamadım. Nasıl girerim içeri arkadaşlar tekrar ? Bir de hayvanlarla konuş yeteneğini açmıştım, ancak kaldırdım herhalde farkında olmadan. Onu tekrar nasıl ekleyebilirim, karakterim elf ranger
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karakter tuşundan büyülere tıklayın. Oradaki aradığınız büyüyü karakterinizin büyü sekmesine ekleyin. Bir de orada kilit olacak. Kiliti kitleyin ki büyü yaparken büyüler bir daha kalkmasın.
Mülteci kampına mağaralardan da girilebiliyordu. O sorun neden olur bilmiyorum ama o görevler ana görevlerden. Ethel teyzenin mağarası gibi mağaralardan mülteci kampına geçiş olabilir.
Böyle yazdım ama araştırınca gördüm ki Emerald Grove yani mültec, kampına çok geç girince druidler ayini yapıyormuş. Yani oyun kötü bir sona doğru ilerliyormuş. Bundan sonra içeriye girseniz bile pek çok görev yapılmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 17 Eylül 2023; 11:50:58 > -
O kadarını bilmiyordum. Ben 3.bölüme geçmedim. Açıkçası oyun yorucu gelmeye başladı artık. Bir süre oynamamak en iyisi benim için.
-
Mutlaka haritanın altını üstünü getirerek ve gördüğünüz her npc ile konuşarak oynanmalı bu oyun. Yorucu gelebilir ama 80 saat olmuş ve hiç sıkılmadım. Bu oyun bir anomali. Büyük iş başarmışlar. Hayatımda harcadığım en iyi 250 TL.
-
%100 katılıyorum 127 saatte bitirmişim çok nadiren yordu oyun beni çok keyif aldım bu kadar uzun süreli bir oyun deneyimi uzun zamandır yaşamamıştım nasıl sıkmadı şaşkınım, bittiği için üzgünüm boşluğa düştüm 34 yaşında şaka gibi 😅
Ben Karlach'ı da zort diye kesmiştim meğer bize katılabiliyormuş, normalde hep önce iletişime geçerim buna direk dalmışım sonradan forumda gezerken gördüm millet bununla ilerliyormuş 😂😂
Karlach benim yavuklum. Whyll ile Karlach'a iyi bir son planlıyorum.
-
bu durumu daha önce başka birisinden daha okumuştum sanırım halsini kurtarma görevini geciktirince druidler ayini yapıyor yetişemiyoruz yani oyunu detaylı bir şekilde oynamak isteyenler için kötü bir şey tabi şu an ben de halsini kurtarma görevini yapıyorum goblin kampına girdim ama bilmeden gizlice tapınağa girmiş oldum gecenin şarkısı mı ne onu arıyorum halsini bulamadım hala bulup direkt kampa dönmek gerekiyor galiba diğer şeylerle vakit kaybetmeden
-
act 3 gerçekten yorucu ve karmaşık olmuş.sanırım oyunun biraz düzelmesini yola girmesini bekleyeceğim.bu arada cyberpunk 2077 geçerim yeni paket gelmişken.
-
Aynısı bana olmuştu, yerini biliyorum diye kurtarmaya uğraşmadım yan görev harita keşfetmece falan takıldım. Dönüp artık gidip şu druidi kurtarayım dedim. Gittim mekana bir baktım bizim druidin ölüsünü buldum ben gidene kadar druidi öldürmüşler :D . Sonrasında zaten kamp komple kapanmıştı mağara çıkışları da kapalıydı. Sonra starfield çıktı bg3 kaldı :)
-
Ben kötü olarak oynuyorum
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Minthara ile koruya baskın düzenledim. Kim varsa kılıçtan geçirdim. Beraber güzel bir gece geçirdik, halsin aklıma geldi onuda öldüreyim dedim gittim baktım goblin kampına kaçmış nerde bilmiyorum. Minthara ile birlikte kulede buluştuk ancak bizdeki cihazı bulamadığı için onu suçluyorlardı hapse attılar, onu kurtardım şimdi Saltık düşmanı oldu takımıma aldım beraber takılıyoruz çok iyi, kendisi paladin bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mattmurdoock -- 18 Eylül 2023; 10:50:57 > -
beyler oyuna başladım ben
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.bu oyun başında 3 goblin liderini öldür diyor orayı bi türlü geçemiyorum öncesinde level mi kasmak lazım ne yapmam lazım oyunda bi türlü hızlı ilerleyemiyorum -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Rahibeyi zaten odaya çekip öldürebilirsin. Kaslı goblinide aşağı itip öldürüyorlar araştır Mintharayı da köprüden düşürebilirsin Gamerpillaryoutube
0:03 - Priestess Gut 3:51 - Minthara 6:29 - Ragzlin ---------------------------------------- Baldur's Gate 3: https://www.youtube.com/playlist?list=PL_l3PEDN9zYj3gFTU6ZJjbk49fx2FEzy0 ----------------------------------------- Played on ASUS ROG Strix G533ZX: Intel i9-12900H CPU @ 5.0 GHz GeForce RTX 30780 Ti 16GB -----------------------------------------https://www.youtube.com/watch?v=pdl8NrULd5c -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Arkadaşlar, Çelik döküm demirhanesine girdim ve kör Gond müridi sorgulanıyordu. Girip savaştık ve titan çelikkolcunu da öldürdük ama demirhaneyi patlatamıyorum. Bundan önce yeraltına gidip rehineleri kurtarmıştım onunla bir ilgisi var mı acaba? Demirhanenin girişine dönüp gond müridiyle konuşmaya çalışıyorum ama tepki vermiyor. Youtube'da izlediğim kişiler demirhaneye girdiğinde kör gond müridi içeride tek takılıyor ve konuşabiliyorlar kendisiyle. Anlamadım ne yapacağımı Ekleme: Can Sungur'u izledim. O da direkt savaşıp Zanner'le konuşuyor ve beraber gidiyorlar patlatma yerine. Benimle konuşmuyor eleman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 18 Eylül 2023; 15:44:10 >
-
Arkadaşlar bu druid halsinin ay doğumu kulelerine gitmek için önerdiği dağ geçidine nasıl gidiyoruz ya kafayı yiyecem
goblin kampına giderken 3 tane goblinin oturduğu yerden az ileride ve haritada ejderha ile duran githyankilerin oradaki köprüden geçebiliyorsun.
-
starfield TR yamasını ve cyberpunk dlc beklerken bu oyuna bi göz atmak istedim. bu tarz sıra tabanlı oyunları pek sevmem daha önce başka oyunlar denemiştim. ama bu oyun o kadar çok övüldü ki denememek ayıp olur diye düşündüm.
dün başladım akşam eve gitsem de oynasam diye bekliyorum. gerçekten her koşul için ayrı bir kurgu tasarlamışlar beni çeken o tarafı oldu.
forumda bu kadar az konuşulması ilginç. yani yeni çıkan diğer oyunların sayfaları 100leri geçmiş. bu oyunu 50lerde görünce şaşırdım açıkçası. neyse önemli bir şey değil tabi ki sadece dikkatimi çekti.
oyunda kafamıza göre istediğimiz yere gidersek yanlış yola sapma gibi bir durum söz konusu mu? ben genelde bana gösterilen yerin tersine gidiyorum meraktan :D şimdiye kadar pek bir zararını görmedim. öldüğüm oldu tabi ki ama kritik yerden tekrar load yapıp devam ediyorum.
ilk başka gardiyan diye ekstra bir karakter oluşturduk ama henüz karşıma çıkmadı o olayı da anlamadım. ayrıca karakterlerin sınıfları zorluk açısından fark ediyor mu? yani şu sınıfı al çok rahat düşmanları yenersin gibi bir durum var mıdır? saygılar.
-
Bende sizin gibi oynadım. Verilen görevleri yaparak ilerleseniz daha iyi olur. Denenmişi var, sonra pişmanlık duyabilirsiniz
Benim kadrom şu şekilde: Karlach, Lae’zel, Shadowhearts, Astarion ve Gale (yedek). Gameplay ve karakter analizi videosu izlemeden oynuyorum. Oynamaya başlamadan en azından karakter tercihleri için bir rehber video yardımı alsam olabilirmiş. 70 saat oynadım, muhtemelen 100-110 saatte oyunu bitirebileceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X