Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 (v4.1.84.2021) Türkçe Yama ~%85 [ OpenAI GPT-3 Translate ] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
26
Favori
71.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • işallah çıkar öyle biri de herşeyin bir kurmaca olduğunu şu millete gösterirsiniz. tek buraya bağlı kalmayın mümkün mertebe her foruma konu açın illaki yardım eden çıkan, az biraz ingilizceniz var ise reddite yazın orda kesin yardım ederler.

  • Rdr2 için yardımcı olabilecek çıkar belki şansını dene istersen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işallah çıkar öyle biri de herşeyin bir kurmaca olduğunu şu millete gösterirsiniz. tek buraya bağlı kalmayın mümkün mertebe her foruma konu açın illaki yardım eden çıkan, az biraz ingilizceniz var ise reddite yazın orda kesin yardım ederler.

  • Steam'den ekleyeyim, kabul eder misiniz?

  • Bay Virgül kullanıcısına yanıt

    arka planda çeviriyorum Şaaaaaaak diye paylaşınca anlarlar şaka olmadığını. :)

  • İyi haberler bekliyoruz reis, kolay gelsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben kaçar görüşürüz yakında....

  • freeman1930 kullanıcısına yanıt

    kime diyon yalama diye?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yabqu22

    kime diyon yalama diye?

    Translate yamaları boklıyan insancıklara diyorum. Hani şu paralı grupların paralı askerleri varya forumda takılan onlara.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu asalak gerizekalı heriflerin yuvası oldu bu bölüm. Lan sindirim son halkası, defol git kafana silah mı dayadılar? Realde ezik, aşağılık kompleksli tipler burada gelip kendi başına birşeyler yapmaya çalışan insanlara salça oluyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adol125 kullanıcısına yanıt

    Sen sadece translate yamaları değil, her şeyi bokluyorsun. Boş konuşmaktan başka hiç bir işlevin yok. Ha pardon, bir önemli işlevin var... O da, paralı yama yapan grupların bir numaralı fanı olman.

  • Konu sahibi arkadaşın çeviriden paylaştığı oyun içi alıntılara baktım da cümleler gayet okunaklı ve akıcı görünüyor. Özellikle uzun ve karmaşık birleşik cümlelerde de anlam bütünlüğü bozulmadıysa harika bir iş çıkartmış arkadaş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 15 Ekim 2020; 0:54:42 >
  • Eğer RDR2 kırılsaydı, düşseydi ortamlara burada ölücü sadece yiyici tüketici torrençi tayfa yalvarırdı köle gibi bazı kesimlere çıkartın lütfen diye de, oyun kırılmadı. Denuvo kökünü kurutuyor az kaldı az, 2 3 yıla ordada kırılan oyun kalmayınca bu ölücü tayfayı göreceğiz.

  • keles71 kullanıcısına yanıt

    Ölücüsün oğlum ölücü, sadece korsan tüketip gram desteklemip yapımcıyı Türkçe çıkarın translateciler diye gelip ağlayıp zırlıyorsun. İnsan sana bakınca bile utanır birde küfür etmiş. Hayatınız bu oğlum, acizsiniz korsanı çekip ağlayacak kadar aciz. Size bu yamalar farz aslında, gram emeksiz makine çeviriler tıpkı sizin gibi, boş anlamsız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: akaGWYNBLEIDD

    Bu mesaj silindi.

    asıl sen kendini ne sanıyon lan ZUHAHAHA. bilgisayarındaki her parçayı orjinal kullanan insan, winrarından ccleanera kadar orjinal kullanıyorsun da ne oluyor. düzgün cümlelerle okuyunca nasıl bir haz alıyorsunda translate yamalara bok atıyorsun. daha şundan 15 sene önceye kadar elinde sözlükle oyun oynuyordun ne olduda burnun kalktı böyle. türk dil kurumuculuk oynamak istiyorsan git kitap çevirmenlerini gazete yazarlarını sözlük yazarlarına laf at. biz ingilizce bilmeyenler olarak anlayarak oyun oynuyoruz. bizim paramız kıymetlidir sen gibi baba parası yemiyoruz. sizinde işiniz kıyak hee, al anadan babadan para git yama al sonra gel burda "ölücüler" de. şimdi diyeceksin ki nerden biliyon anamdan babamdan para aldığımı dimi? evet öyle diyeceksin en büyük kozunuz, o kadar yazı içinden tek bir yere odaklanmak. peki sen nerden biliyon lan bizim torrentçi olduğumuzu. googleden moogleden millet basıyor oynayan oynuyor senin zoruna giden ne? illa para vereceksen git dc sunuculara aylık üyelikle ver 20 tl hepi topu 10 tane oyun yamasını döndür döndür oynaa. biz sana karışıyoz mu. karışmıyoz. öyleysee git kumda oyna hadi bakiiiim...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabqu22 -- 15 Ekim 2020; 0:59:25 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.