Şimdi Ara

Bakmakla Görmek Farklı Şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malaga ve Napoli maçını seyredenlerin önemli bir kısmı suçlunun savunma dörtlüsünü iddia ediyor. Özellikle savunmanın göbeğindeki tandemin araya atılan her topta sıkıntı yaşadığı görülüyor.

Fakat sorun stoperlerde değil bizzat defans ve orta saha arası köprüyü sağlayan kısımda. Burada da Melo faktörü ortaya çıkıyor. Melo'nun hazır olmadığı apaçık ortada olduğu için rakip hücumlarda defanstan önce karşılayacak futbolcu da olmuyor böylece stoperler ya da bekler öne çıkıp basmaya başlıyor ve arkada boşluklar bırakıyor.

Farkettiyseniz hem Dany hem Chedjou ileri çıkıp basmak durumunda kaldılar. Defans - orta saha arasındaki köprüyü kaybederseniz o alanda büyük bir boşluk oluşur ve rakip rahat gelmeye başlar. Selçuğun tek başına 2-3 kişilik oynayamıyacağına göre o alandan zaafiyet vermemiz çok doğaldı.

O yüzden futbolcularımızı hunharca eleştirmeden önce bir düşünün. Bu takıma form tutmuş bir Semih ve Melo dahil olduğunda takım savunması daha oturmuş olacak kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca Chedjou'ya balon diyenler sezonun ortalarına doğru alıntılanmaya başlarlar

• Melo ne kadar hazır değilse Selçuk'ta o kadar hazır değil...Dün ikiside berbat ötesiydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete_han1453

Melo ne kadar hazır değilse Selçuk'ta o kadar hazır değil...Dün ikiside berbat ötesiydi...

Aynen Selçuk da çok kötüydü.
  • Meloyu dün transfer ettiniz niye hemen ilk 11'e koyduki Terim acaba hazır falanmı sandı ?
  • quote:

Melo ne kadar hazır değilse Selçuk'ta o kadar hazır değil...Dün ikiside berbat ötesiydi...

İkisi birbirini tamamlayan oyuncular. Selçuğa orta sahada tek başına hem savunma hem hücum yükünü bindirirsen tabi sırıtır.
  • Hepsi her maç iyi olamaz. Amrabat iyiydi mesela .
  • benim o malum konuları unutun da öyle yorumuma dikkat edin, siz selçuk'u her olayda savunmaya devam edip, her durumda kayırırsanız daha çok böyle şeyler başımıza gelir.

melo kötü, o kötü, bu kötü, selçuk mu iyiydi? bu maç için demiyorum gs ne zaman kötü oynasa selçuk'a hiç laf gelmez. hata hep başkalarındadır. selçuk ne kadar emek veriyorsa melo'da veriyor, dany'de veriyor, hiçbir oyuncuyu birbirinden ayırarak yorum yapmam. yüzyıllardır söylüyorum, selçuk'un sorumluluk alması lazım, pas atmış olmak için pas atmaması lazım, birazcık topla oynaması lazım... 1 tane baskı görünce hemen faule yatmaması lazım, birazcık ikili mücadelelere girip top sürmesi lazım, korkarak oynamaması lazım...

melo'yu 3-5 maç sonra analiz ederiz.

bunun yanında takım düzelecektir, semih chedjou'yu bir görelim, takım tam otursun anlarız. fenerbahçe maçında zaten göreceğiz gs'yi ne yapıyor ne yapmıyor. yenilmesi önemli değil, iyi oynayıp yenilirse sıkıntı yok. böyle oynarsa sıkıntı var demektir anlarız ki geçici meseleler değil. kaldı ki gs'de değişen pek bir şey olmadı, yani iyi olacağımızı düşünüyorum, ben napoli maçında kim ne derse desin napoli'den daha iyi oynadığımızı düşünüyorum, anlık kontralar defans hataları bizleri yanıltmasın.

bizlerinki kötü oynamak değil başka bir şey var.

burak'ın bir an önce küçük dağları ben yarattım havasından kurtulması lazım. zamanında balon diye konu açarken burak 10 gol bile atamaz diye açmamıştım ben o başlığı. o saçma adamlarla karıştırdğınız için şimdi rezilliğinize yanın.

o başlık da dedim ki burak gol atıyor atar da, ama maç içinde yok... her neyse siz çok biliyorsunuz gençler.

---

gs'de sıkıntı yok, hazırlık maçları bitince kendimize geliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .19o7

Meloyu dün transfer ettiniz niye hemen ilk 11'e koyduki Terim acaba hazır falanmı sandı ?

Maç kondisyonu kazansın diye hocam. Diğer futbolcular gibi Melo'da oynaya oynaya form tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendimi bildim bileli hazirlik maclarinda pek iyi degiliz ama sezon acildiginda takim hep farkli oynuyor bSenede buyuk ihtimalle aynisi olacak

• Hocam sorun hiç biri değil bence sorun beklerimizin olmaması ve 2 defans oynamamız, Melo stoper gibi oynayınca 3-5-2 gibi oynuyorduk biz zaten ama dün Melo gerileri pek iplemeyince çok saçma oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

Hepsi her maç iyi olamaz. Amrabat iyiydi mesela .

İşlerine gelince biz profesyonel futbolcuyuz diyorlar ama. Eğer gerçekten öylelerse her maç iyi olmak zorundalar. Profesyonelliği sadece para almak sanıyo bizim topçular
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midlake

quote:

İşlerine gelince biz profesyonel futbolcuyuz diyorlar ama. Eğer gerçekten öylelerse her maç iyi olmak zorundalar. Profesyonelliği sadece para almak sanıyo bizim topçular

Zannatmiyorum. Adı üzerinde hazırlık maçı, takım bir ara verdi ve tekrar eski temposunu yakalamaya çalışıyor. Zaman alacaktır ama ligin birkaç maçından sonra o tempoya ulaşırız dye tahmin ediyorum .

Savunmadada Dany, Semihe çok alıştı şimdi Şedju'dan aynı performansı bekliyoruz, bu mümkün değil bence. 2 maçta bir takımın savunmasını yerden yere vurmakta doğru değil. Melo savunmamızın bir parçasıysa yine geç kaldı, daha önce transfer ediceklerde bu bir yönetim zaafı. Meloyuda takımıda askıya aldılar malesef. Şimdi Melonun toparlanmasını Semihin geri dönmesini beklemek zorundayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Midlake

quote:

Ne alaka ?
  • Rahat olun süper kupa finalinde takımımızla gurur duyacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak12398

Rahat olun süper kupa finalinde takımımızla gurur duyacağız.

e inşallah ne diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

İkisi birbirini tamamlayan oyuncular. Selçuğa orta sahada tek başına hem savunma hem hücum yükünü bindirirsen tabi sırıtır.

Yapma ya...İki yükte Selçuk'un sırtına bindi demek...Sneijder, Hamit, Melo da zaten armut topluyor sahada değilmi...Tek yük Selcuk'un omuzlarında...

Bırakın arkadaşım belli isimleri korumayı...Kİm kötüyse adam gibi söyleyin...Dün Drogba'da Burak'ta Melo'da Hamit'te Selcuk'ta kötüydü...Belli isimleri hedef alıyosunuz belli isimleri koruyosunuz...Bu nasıl bi anlayıştır...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Yapma ya...İki yükte Selçuk'un sırtına bindi demek...Sneijder, Hamit, Melo da zaten armut topluyor sahada değilmi...Tek yük Selcuk'un omuzlarında...

Bırakın arkadaşım belli isimleri korumayı...Kİm kötüyse adam gibi söyleyin...Dün Drogba'da Burak'ta Melo'da Hamit'te Selcuk'ta kötüydü...Belli isimleri hedef alıyosunuz belli isimleri koruyosunuz...Bu nasıl bi anlayıştır...

Pozisyon analiz etmeyi ogren oyle gel, bilmiyorsan da biliyorum ayagina yatma.

Wesley 10 numara pozisyonunda oynadigi icin sadece rakibe onde golge presi uygular.

Keza hamit de sag ic oynadigi icin sag bekin aciklarini kapamaya calisir, yapabiliyosa gobege de kayar.

Selcuk ise Melonun yoklugunda hem sol ic, hem geriye gelip oyun kurucu, hem ileriye cikmaya calisip pasor gorevi gormeye calisti. Umarim simdi anlayabilmissindir

• Melo çok önemli.Bizdeki Mehmet Topal gibi.Mehmet Topalın olmadığı 2.Benfica maçında her oyuncu topla bizim kaleye kadar gelebiliyordu.
  • Tüm stoperlerimiz hamle stoperi. Ujfalusi tarzı, arkayı toparlayacak kademe stoperi lazım bize. Chedjou da yaramıza ilaç olmayacak.
  • Sabredin arkadaşlar. İmparatorun düşündüğü bişey vardır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.