Şimdi Ara

Bakkal Bakkal Gezerek Ürün Satmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kadar paraya imkansız heleki böyle tanınmamış birşey... paranızın boşuna gideceğinden emin olabilirsiniz.
  • 8 euro demişsin yaklaşık 25 lira onu o fiyata alacaksın getirtmesi dağıtım falan olacak üstüne birde kar koyunca kaca satmayı planliyonki 40 liraya falan satarsın sanada kutu başı 10 lira kalır türkiyede kim kahvaltıda ekmeğime bal tarzı bişi varmış onu sürecem diye 40lira büfeden gidip alacak(büfede buna kar koysa 45-50 oldu)

Genelde insanlar ücretsiz olan şeyleri severler bkz. google facebook falan kullanıcılar para yatırmıyor ama adamlar parayı kırıyor bu tarz şeylere odaklan

Yada cumhurbaşkanlığına adaylığını koy sonrada bana bağış yapın diye hesap numarası paylaş en iyisi bu galiba ama adaylık tarihi geçti galiba

Benimde 1-2hafta önce 1000liram vardı ama şimdi yok iş yapmaya çalışıp işi batırmadım ha yanlış anlama bende nereye gitti anlamadım en iyisi o parayı yemek ama gidip 1000liralık bir şey almayacaksın parça parça harcıyacaksın ama araya boşluk vermeden işte o zaman biraz eğlenebilirsin.

Edit: Fiyat 8 euro deilmiş 6.89 tl yazıyor o zaman olabilir ama kar bırakmaz yine bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2014ygslysşampiyonu -- 17 Temmuz 2014; 9:12:26 >

• Bana kalırsa, önce bir miktar getirip ikinci el bölümünde forum halkına sun ürünü.Yeniliğe açıktır buradaki arkadaşlar.Onlardan gelen tepkiye göre farklı yok haritaları çizebilirsin.
  • Süt reçeli denen şeyi mi kastediyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o getirteceğiniz ürünün ambalajında türkçe hiçbir şey yazmayacak. İnsanlar ambalaja baktığı zaman o ürünün çakma falan olduğunu düşünebilirler. Büyük güvenilir marketlerde görmedikleri sürece insanlar küçük bakkallardan ne olduğunu bilmediği bir gıda ürününü almazlar. Bence büyük risk.

• HoCam dediklerinizde haklısınız ama bir Zeki sen değilsin flan olmuyor , varsa aklına gelen yapsın ancak yapan yok işte . İlk paragraflarda kolay olmadığını söylemiştiniz ben bu kadar çetrefil olduğunu bilmiyordum mesela bu kadar şeyin altınada giremem , başkası yapmazsa da bu fikir uçar gider

• 2014ygslysşampiyonu kullanıcısına yanıt
    8 € demiştim ancak 6 liraya buldum hocam , bunun tadına bakan 10'da verir 20 de . Şuan pek yapacağımı sanmıyorum zaten ancak yapan olursa da çok üzülücem , yapan var mı onu da bilmyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pompeii Müftüsü -- 17 Temmuz 2014; 15:53:12 >
  • Pompeii Müftüsü kullanıcısına yanıt
    Hocam amacim kirmak degildi ama is boyle eskiden bir kahveye giderdin yarim saatte bir ben parayi kircam bak boyle bisi yaparsak cok tutar diyipde yapamayan milyon tane adam var bu konuda aynen oyle

• Tamam haklısınız hocam zaten büyük bir işe girmeden yapılacak şey değilmiş .

Türkiye'de 6 liraya satılan site , kargo 5 lira , kapıda ödeme +5 lira . 16 liraya gelir en fazla . Alın deneyin ben sipariş edicem
    http://www.tutyakala.com/sgushennoe-moloko-sut-receli-pmu106

• Hayattan korkma filmini bi izle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.