Yüzdelik dilimler neredeyse geçen senekilerle aynı.Demek ki kolay kolay değişmiyormuş
evet gerekiyordu sağol
DEmek ki öğrenciler yine çalışmamışlar....
Zaten yüzdelik dilimler pek değişmez puanlar değişir genelde
öff yaa çoğunluk aynı kaldığı halde turgutlu fen değişti geçen senenin %lik dilimine göre girebildiğim okulu kazanamadım
2.tercihlere kaldık
şimdi baktım 2dk. ya takılmışken, benim puanım 554.9 lu bişy, okul 457.022 ile almış inanamıyorum yaa 1 tane sosyal sorusu lanet olsun
quote:
Orjinalden alıntı: izmirindelisi
öff yaa çoğunluk aynı kaldığı halde turgutlu fen değişti geçen senenin %lik dilimine göre girebildiğim okulu kazanamadım
2.tercihlere kaldık
şimdi baktım 2dk. ya takılmışken, benim puanım 554.9 lu bişy, okul 457.022 ile almış inanamıyorum yaa 1 tane sosyal sorusu lanet olsun
Fazla üzme kendini, 2. tercihten garanti girersin zaten
öyle de... insan bi kötü hissediyo... asıl okula giremicem diye değil zaten, i-mate jam alıcaktım, çok uygun fiyata bulmuştum izmirde... şimdi bizimkilere söyleyemiyorum
öyle de... insan bi kötü hissediyo... asıl okula giremicem diye değil zaten, i-mate jam alıcaktım, çok uygun fiyata bulmuştum izmirde... şimdi bizimkilere söyleyemiyorum
Ben aldırcaklarımın hepsini sınavdan önce aldırdım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme