Dun capacity nin karsi sokaginda xbox ve ps oyunlari satan bir yere girdim adinada bakmadim kuru yemiscinin yaninda idi cokta dikkat etmedim.her neyse elimde olan ps3 icin mw3 oyunun xbox versiyinu ile takas olup olamayacagini sordum.olur dedi ilgili kisi.ne kadar dedim 25 versen yeter dedi.
O an gozum dondu ya arkadas 10 dersin eyw. Hadi bilemedin 15 ulan hayvan herif 25 ne ya??
Sanki farkli bir oyun kategorisinden degisim yapiyorum.ayni oyun ve hatta daha fazla satma potansiyeli yuksek ps3 versiyonunu veriyorim.adam 25 diyot.yaziklar olsun.ses cikarmadan dukkandan ciktim.inanilmaz sinirlendim musteri degil iceri giren sanki koyun onlar icin.
Adam gibi fyatlandirma yalsa idi belkide elimde olan 10 oyunuda takas yapacaktim.20 degil 200 kazanacakti ama kendi kaybetti.
Paylasmak istedim arkadaslar
Az demiş Yada çok demiş Ama xbox oyunlarının fiyatı daha pahalı Pazarlıkla 20 liraya anlaşabilirdin bence Çok agresif tavır göstermene gerek yok bence Xbox henüz piyasası oluşmuş bi sektör değil 2.el de Şurda 1 yıl öncesinde forumda 100 liradan 2.el mw2 ler dönüyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
20TL ye takas yapıyorlar diye biliyorum.oyunların fiyatları aynı olsa bile o parayı alırlar
bilmiyorum arkadaşlar oyun fiyatını geç oyun aynı olunca bana ters kaçıyor.
bu şekilde tamam demesek belkide bu fiyatlar aşağı çekilecek ama....
Üstad o ara sokaktaki yerden bahsediyorsan uzak dur derim.Kazık atacak adam arıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: el_nino_09
Arkadaslar merhaba
Dun capacity nin karsi sokaginda xbox ve ps oyunlari satan bir yere girdim adinada bakmadim kuru yemiscinin yaninda idi cokta dikkat etmedim.her neyse elimde olan ps3 icin mw3 oyunun xbox versiyinu ile takas olup olamayacagini sordum.olur dedi ilgili kisi.ne kadar dedim 25 versen yeter dedi.
O an gozum dondu ya arkadas 10 dersin eyw. Hadi bilemedin 15 ulan hayvan herif 25 ne ya??
Sanki farkli bir oyun kategorisinden degisim yapiyorum.ayni oyun ve hatta daha fazla satma potansiyeli yuksek ps3 versiyonunu veriyorim.adam 25 diyot.yaziklar olsun.ses cikarmadan dukkandan ciktim.inanilmaz sinirlendim musteri degil iceri giren sanki koyun onlar icin.
Adam gibi fyatlandirma yalsa idi belkide elimde olan 10 oyunuda takas yapacaktim.20 degil 200 kazanacakti ama kendi kaybetti.
Paylasmak istedim arkadaslar
tanıyorum o adamı black ops 2 için gitmiştim kutusu var oyun yok :P amam pazarlıkta berbat çok ucuza alabiliyosun gta eolc yi sıfırdı ambalajı ben açım 90 liraydı 50 liraya aldım
Zaten takas yapmadan 20 liraya 2.elden MW2'yi alabilirsin.