Şimdi Ara

Bakırköy İncirli Caddesi ve Nargile Cafeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda incirli caddesine açılan nargile cafeler sayesinde bi ton apaçi ve magolarda buraya doldu, yolun ortasında artislik yapıyorlar.
    Özellikle o bahçe büfenin ordaki nargile cafelerin önü her gece cümbüş oluyor. allah orda oturanlara sabır versin.
    geçen önünden geçiyorum biri opelin arkasına ferrari tarzı yanıp sönen kırmızı ışık taktırmış, 3 araba kaputları açmış yola doğru park etmiş o şekilde duruyorlar, bi tane simsiyah honda s2000 var 34 UUR XX plakalı, ne zaman geçsem herif orda paso.
    Bunlar orda piyasa yaparken 3 tane yanyana cbr'liler geldi ara gazı verip verip bunlara artislik yapıp gazladılar sonra.
    ve bu merkezde ortalıkta polis yok...

Edit: İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjodalv -- 28 Ağustos 2009; 0:49:52 >

• Ramazan mübarek gün ağzımı bozmayayım ...
  • onların yüzünden evimin önünde arabayı park edecek yer bulamıyorum.
    yakında incirli caddesi bağdat caddesinide sollayacak.
    balkonda otururken bıktım gece gece abart egzos dinlemeye
    üstelik evim incirli caddesinde bile değil 2 sokak arkasında
  • Malesef polis olsada orda bir şey yapmaz
  • S2000'nin plaka sonu 63
  • oraya bir kez maç izlemek için gitme gafletinde bulundum

Allah'a şükrettim sonra kendi adıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: MackaLi6161

S2000'nin plaka sonu 63

Emin misin?
    plaka sorguladığımda Kırmızı Opel çıkıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Kızılay pavyon kazığı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tjodalv

quote:

S2000'nin plaka sonu 63

Emin misin?

Pardon SFA 63'dü o , karıştı.
    Ama bizim ordaki cafelerede geliyorlar. Senin dediğin S2000 gri değil mi ? Bahçelievler spor kulübünün karşısında görüyorum hep.
  • Var öyle cins mekanlar yakınlarında oturanlara allah sabır versin.
  • Öğrenciyken biz de takılırdık, şimdi piyasa yapmak isteyen boş insanlarla dolmuş Olan çevrede oturanlara oluyor, üzücü bir durum. Şikayet etmek lazım, hoş ilgileneceklerini sanmıyorum ya..
  • walla bakırköyde dogdum bırakmam bakırköyü bu dingolarada gelip gidecek sonunda ama artizz artizz kaldırıma cekmeleri ara gazı wermeleri yakında biterr polislerde şikayetlere bir yere kadar göz yumar yakında baskı yapmaya başlar asıl ben saruhana şaşıyorum gece 3 yada 5 jepler audıler mercedesler den ınen ınsanları görüyorum sanki akmerkezdeki cafeye gelmişler gibi...)))bol sarmısaklı tuzlamaaaaaaaaaaaa....
  • harbi yaw, geçen gece 1:30 gibi oradan geçtim kafeler tıklım tıklım. Oha dedim. Yeşilköy gibi olmuş burası.
  • quote:

quote:

quote:

S2000'nin plaka sonu 63

Emin misin?

Ama bizim ordaki cafelerede geliyorlar. Senin dediğin S2000 gri değil mi ? Bahçelievler spor kulübünün karşısında görüyorum hep.

Yok benim dediğim siyah s2000 ama dediğin gri s2000'i de görüyorum, o da paso hep orda.

• quote:

Orijinalden alıntı: kjj

walla bakırköyde dogdum bırakmam bakırköyü bu dingolarada gelip gidecek sonunda ama artizz artizz kaldırıma cekmeleri ara gazı wermeleri yakında biterr polislerde şikayetlere bir yere kadar göz yumar yakında baskı yapmaya başlar asıl ben saruhana şaşıyorum gece 3 yada 5 jepler audıler mercedesler den ınen ınsanları görüyorum sanki akmerkezdeki cafeye gelmişler gibi...)))bol sarmısaklı tuzlamaaaaaaaaaaaa....

Sarıhan ilk açıldığında basit bir işkembeciydi, adı da "sarıhan işkemde" idi.
    Bir kaç sene önce bu Jeepler, audiler, mercedesler sayesinde ismini "Sarıhan Gusto" yaptı ve dekoru tamamen yeniledi.

• Bu araba sever insanları da foruma davet ediyorum ben.
  • quote:

quote:

quote:

S2000'nin plaka sonu 63

Emin misin?

SFA bir tanıdığımızın aracı.

• Yakında çözülücek hepsi merak etmeyin

Şu anda açık alanlarda sadece nargile serbest

benim arkadaşım Cafesini devretti o yüzden

kışın nargile verilemeyince kapalı mekanlarda bakalım o kalabalık olucakmı.

Sadece gerekli özelliklere sahip cafelere nargile izni veriliyor özel klima sistemi ve havalandırma sistemi olanlar.

Sıradan kliması olanlarada verilmiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kjj

walla bakırköyde dogdum bırakmam bakırköyü bu dingolarada gelip gidecek sonunda ama artizz artizz kaldırıma cekmeleri ara gazı wermeleri yakında biterr polislerde şikayetlere bir yere kadar göz yumar yakında baskı yapmaya başlar asıl ben saruhana şaşıyorum gece 3 yada 5 jepler audıler mercedesler den ınen ınsanları görüyorum sanki akmerkezdeki cafeye gelmişler gibi...)))bol sarmısaklı tuzlamaaaaaaaaaaaa....

Sarıhan ilk açıldığında basit bir işkembeciydi, adı da "sarıhan işkemde" idi.
    Bir kaç sene önce bu Jeepler, audiler, mercedesler sayesinde ismini "Sarıhan Gusto" yaptı ve dekoru tamamen yeniledi.

evet saruhan harbiden ilginç bir olay, bir sürü de ciks hatun kaynıyor.

Bence incirli caddesi maksimuma ulaştı, bundan daha fazla piyasa olması zor. Çünkü insaların yürüyebileceği rahat bir ortam yok. Kaldırımlar daracık. Sadece arabayla gelip, zıkkımlanıp gitme üstüne kurulu.

• merhaba arkadaşlar

yakın bir abimiz, yurtdışında çok tutulan ama türkiye de olmayan, restoran cafe tarzı bir markayı , incirli caddesinde açmak istiyor, biraz araştırmış incirli caddesini, hollanda dan bile duymuş bu caddeyi, bizim burnumuz dibinde, onun kadar bilgimiz yok. o bölgede oturan o bölgeyi bilen bir arkadaş, incirli caddesi hakkında bilgi verebilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueesc

merhaba arkadaşlar

yakın bir abimiz, yurtdışında çok tutulan ama türkiye de olmayan, restoran cafe tarzı bir markayı , incirli caddesinde açmak istiyor, biraz araştırmış incirli caddesini, hollanda dan bile duymuş bu caddeyi, bizim burnumuz dibinde, onun kadar bilgimiz yok. o bölgede oturan o bölgeyi bilen bir arkadaş, incirli caddesi hakkında bilgi verebilir mi.

Bi o eksikti

Bu arada konunun tarihine bakınca anılarım depreşti.. O tarihde, bende o civarlardaydım.. Hatta civarını yiyim, oradaydım..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.