Şimdi Ara

Bakırköy'de kaliteli cafe önerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızla gidilebilecek kaliteli, sakin, fiyatları tuzlu olmayan bi cafe arıyorum. Gittiğimiz cafelerde ya aptal ergenler ya da birbirinden kıl mal mal garsonlar vardı hasta ettiler beni. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..

• Şanzelize Cafe Bakırköy'de miydi?Ordaysa oraya git.
  • incirli caddesinde cafede keyf var cafe benzin var gri cafe var bunlar güzel kafeler
  • Cafede keyf çok iyi bide onun karşısında taxi cafe var ( tepesinden gerçekten bi taxi var )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastermac

incirli caddesinde cafede keyf var cafe benzin var gri cafe var bunlar güzel kafeler

Benzin güzeldir de orası çok pahalı değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: mastermac

incirli caddesinde cafede keyf var cafe benzin var gri cafe var bunlar güzel kafeler

Benzin güzeldir de orası çok pahalı değil mi

o biraz da kişiden kişiye değişir ama daha pahalıları var bakırköyde
  • Cafe keyfin nesi güzel yahu, kahve istiyorsun imamın abdest suyu gibi iğrenç bi nescafe geliyor. 5 liradan çakıyorlardı bide. Yeri güzelde barzo barzo garsonları falan var pek sevmiyorum ben. Kaliteli değil kötünün iyisi orası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öneriler için sağolun arkadaşlar. Fotoğraflara biraz baktım ama genelde pub tarzı yerler olmuş söyledikleriniz. Mümkünse sandalyeli değil de rahat koltukları olan bi cafe olursa sevinirim..

Edit: Parti parti yazmış gibi oldum ama meydana yakın olursa iyi olur.. (incirli caddesi biraz uzak kalıyor bana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantomas -- 16 Mart 2013; 20:04:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.