Şimdi Ara

NARGİLE istanbul da önerbileceğiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
4.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mekanı güzel manzarası güzel ...avrupa yakasında nargilesi güzel bi yer fazla sap olmayan ??

• istanbul'da bilmem
    ama belki bilirsin naneli nargile içtikten sonra bira ya da alkollü bir içecek içmeni pek tavsiye etmiyorum ne kadar iyi içici olursan ol çarpıyor insan çarpıyor ben bunu bilmeden içtim yerimden kalkamadım bide delete çiğneme çiğneyeceksen bi kaç dakika sonra çiğne
    ama ne olursa olsun nargile keyfi güzeldir
  • galata koprusu altı belkı olabılr
  • istanbul diyosun avrupa yakasi diyosun daha ne duruyosun tophaneye gitsene be adam.
  • Tophane yada çemberlitaş erenlere git...
  • aynısından anadolu yakasında fiyatları güzel kıroların olmadığı bir yer tavsiye ederseniz sevinirim:)
  • bostancıda cordon a gıt nargılesını tavsıye ederım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bostancı cordon..nargilesi iyi gibidir ama mükemmel deil..en azından nezih insanların oldugu bir ortam..bu arada maltepe sahil yalı cafe hakkaten nargileye yıllarını vermiş bi ustanın güzel nargilesini içebilirsin..daha bugün batak oynarken sakız içtik

az ilerde sea garden var.bende orda çalışyorum nargileci oalrak beklerim
  • avrupa tarafından diyorsan kardeşim galata taraflarında ve yeşilköyde bulunan hubble-bubble olabilir. anadolu tarafından diyorsan eftelya cafe yada fenerbahçe taraflarında takıl buralar güzel mekanlardır
  • Tophanede light Selami'nin abisinin yeri var. Arkadaşlarla gittiydik, güzel mekan Nargilesi çok iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_grk

galata koprusu altı belkı olabılr

başka yerde içme zaten istanbulun en baba yeri
  • tophane de içmek nasip olmadı ama istanbula bidaha gittiğimde mutlaka gidecem
    bakırköyde dersaneler sokağında arka tarafı bahçeli otantik bi mekan vardı oranın nargilesi güzeldi ama mekanın ismini hatırlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SizofrenKurbaa

istanbul diyosun avrupa yakasi diyosun daha ne duruyosun tophaneye gitsene be adam.

parma diye bi yer var güzel değil bilmiyorum cafe bu çok iidi :S çok sap var orada
  • Tophane olabılır alı baba yada osmanlı nargıle
    galata koprusunun altında 10 numara dıe bı yer var oranın hem magzarası hemde nargılesı fln guzeldır.
  • İstanbul konusunda öneremem ama nargile konusunda KAvunu öneriyorum
  • pendikte var anadolu yakasında trene bin trenden in zaten bulursun bulamazsanda sorarsın hemen trenin hizasında önceden giderdik nargile tüttürürdük pendik rapçileriyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 19 Ocak 2008; 3:37:04 >
  • İstanbul da nargile tophanede içilir,yanında bide acı türk kahvesi,önünde tavla...
  • cordon mu kaldı ya orası da işgal edildi....

ver 50 lira al nargileni ; bi de bahreyn tütününü çak içine , al birde köz(normaliyle uğraşamam diyorsan çatapat közler var çakmakla bile yanıyor) iç kardeşim fosur fosur...
  • kadıköyde eftelya, kahverengi yada marekeş..
    bostancı taraflarında isen cordon..
    avrupa yakasında ise tophane yada galata köprüsünün altında dal bi yere. 10 numara iidir. sonra neptün daha bomba mekan ama nargilesi varmıydı hatırlamıyorm..
  • Zeytinburnunda biz Beyzadeye gitmiştik mekan güzeldi..
    Sonra birde Tophanede Ali baba Var Mükemmel Yanında ikramları Türk kahvesi geliyordu.
    İst'a her gelişimde muhakkak giderim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.