Şimdi Ara

Bakirelik/Bakirlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler düşüncemi söyleyince herkes anormal karşılıyor.Tek ben mi böyle düşünüyorum?

Mesela ben bakirim,kız bakire değil.Ne kadar sevsem de evlenmeye sıcak bakamıyorum.Yani daha önce başkasıyla bir şeyler yapmış belli.Kız ne kadar pişman olsa da gerçeği değiştirmiyor.Gaddar mıyım?Yobaz mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim gördüğün ve görecebileceğin en abazan kişi benimdir ama bakirlik önemli tabii ki. nedne diyeceksin b,ir ara ifşa siteleri patlamıştı bende 5 dakika gezinmiştim. ne mi oldu hayattan soğudum oğlum her türlü fanteziyi yaşayan öpülür mü hadi bende gaylik var ben öperim xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 15 Eylül 2017; 17:2:39 >
  • Arabayı az kullanılmış alıyorsun kadını da az kullanılmış al. Sıfırına paran yetmez onu demek istedim.

• SerkanHur kullanıcısına yanıt
    hem şeriatçı hem akpli hem de gay.. .hmmm utanmaz herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DetectiveFusco -- 15 Eylül 2017; 17:8:59 >
  • Sende yap başkasıyla durumu eşitle :)
  • insanca bir şey diyorsun. bozulmuş kızı kim napsın? ondan anne falan olmaz.
  • bozuk mal almam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evli erkek arkadaş ssli
    geçen yıl açıldı
    Evlilik = Sınırsız seks
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Arabayı az kullanılmış alıyorsun kadını da az kullanılmış al. Sıfırına paran yetmez onu demek istedim.

Karı bide hazır yiyici ise hep sıkıntı o zaman hiç yanaşma onu demek istedim.
  • aynen öyle anne olamaz bence

• Sakın sakın kesinlikle uzak dur..Bunlardan Anne olmaz..Sen evden gidince kim bilir neler yapar..

Benim arkadaşımın bacısı aynı şekilde bakire değil..Üniversite de oğlan ayarlamış bunu .hatta aynı evde kalmışlar..neyse evlendiler oğlan hergün dövüyormuş ..kız kaçtı evden..ailesi zor kabul etti..Kız bayadır dul /bekar --Görsen için parçalanır..boyu boyuma -huyu huyuma .ama Bir kere Bakirelik gittimi ..dönüşü yok..( Sen hata yapma sakın..kanlı çarşafı balkona as Gururlan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlarda namusölçer mi var. Nerden biliceksin ne yaptığını. Malum iş olmasın yeterli mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakir isen bakire araman normal bazi kizlar bakirlikte aramiyor gerci de evlenecegin insana karşı nasil icin vicdanin rahat edecekse oyle yasamak lazim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.