Şimdi Ara

BAKİRELİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bişey yaşamadım ama kadınlar istediği an cinselliği yaşayabiliyor.Tamam bakireliğe takılmıyım ama belki 100 kişiyle yattı bu durumu nasıl aşarım.

• Kadınlar da istediğiyle yatamıyor. Düzgün,akıllı,yakışıklı kişileri isterler öyleleri de önüne gelenle yatmıyor. Türkiyede kadınların çoğu evlilik öncesi cinsellik istemezler,yapmazlar. İnternette amatör videolar izliyorsunuz sonra sanıyorsunuz ki 80 milyonluk ülkede herkes öyle.
  • evlenme, mecbur musun sanki evliliğe ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aşamazsın
    Şu an öyle bir dönemde yaşıyoruz. Her şey normal karşılanıyor. Yapacak bir şey yok. Yaşadığımız döneme sövmekten baska. geç kalındı. Evlilik yaşı çok ilerilere sarktı. 30 yaşında evleniyorsun bu devirde artık. Lise de , olmadı üniverstede herkes bir şeyler yaşıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah başka dert vermesin.

• highest in the room kullanıcısına yanıt
    Seninle evlenecem

• >bakire

>kadın

kekw

• Kadınlar da istediğiyle yatamıyor. Düzgün,akıllı,yakışıklı kişileri isterler öyleleri de önüne gelenle yatmıyor. Türkiyede kadınların çoğu evlilik öncesi cinsellik istemezler,yapmazlar. İnternette amatör videolar izliyorsunuz sonra sanıyorsunuz ki 80 milyonluk ülkede herkes öyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biseksüel konusu.
    12 yıl önce açıldı
    Cinsiyet ayrımcılığı yapanlar
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecekorrr kullanıcısına yanıt
    kabul edildi

• Bu durumu nasıl aşarım diye soracağına bu duruma neden takılıyorum diye sormalısın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt

fikrim şu şekilde;

pek bir şey yaşayamamış insanlar; yaşamışları, ruhsuz bedenini cinsel bakımdan uyarılmak için başkalarıyla kullanmaktan sakınmayan insanlar olarak görüyolar

çok şey yaşamışlar ise bedenlerini cinsel bakımdan uyarılmak için başkalarıyla kullanmaktan sakınmayan insanlar. ama bu ruhsuz oldukları anlamına gelmiyor işte biriyle yaparsın çok farklı olur çok farklı hissedersin. ruhsal bağlantı falan oluşur. ama kimisi aramıyor bunu kimi arıyor.

ha yukarda yazdıklarım tamamen hayal ürünü yaş 22 sağlam bakirim

• highest in the room kullanıcısına yanıt
    Abooww eyvan kebab sizi almaz içeri lgbt mode off

• Bakire istiyor musunuz

• Vagina'nın üçindeki kızlık zarının dikildiğini erkek nasıl anlayacak ? Bu arada zar dikilince kan geliyor mu ?

• Bakire istiyorum

• 22 senedir aynı konu açılıyor burada

• Çok acayipsiniz ya.

Heteroseksüel erkekler özellikle Türkiyede gibi ülkelerde bir acayip oluyor. Kızları sanki insan değil de başka türlü canlılar olarak görüyorlar. Geçen arkadaşım bana kızlara arkadaşça yaklaşınca iyi davranıyorlar dedi. Eee insan olduklarını yeni mi öğreniyorsun dedim. Hep mi cinsel obje olarak ya da yapbozun tamamlayan 2 parçası olarak görüyorsunuz. Bırakın bu kafaları yahu.

Belki de sizde bu kafa olduğu için bir şeyler olmuyordur.
    Ayrıca illa cinsel ilişkide bulunacaksınız diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 15 Mart 2022; 10:57:29 >
  • Ben bakireyim ve bakire istiyorum suç mu bu yaptığım neden insanlar bakire istiyorum diyinxe birden linç ediyorlar herkes istediğini yalayabilir ama benim görüşüm bu yönde

• Bilemezsin ki hocam diktirende çok var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.