Şimdi Ara

Bahçeşehir Üniversitesi - Sorusu olanlar ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
8
Favori
40.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk bin bursu ne kadar amerikadaki hazırlık içinde yurt yemek ücretleri dahil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

ilk bin bursu ne kadar amerikadaki hazırlık içinde yurt yemek ücretleri dahil mi

yurt dahil yemek değil . ilk 1000 bursu ne kadar bilmiyorum , twitterdan enveryucel'e sorabilirsin
  • Ben geçen sene yerleştim iletişim fakültesine ama hazırlığı kaldıramadım, aileye fazla yük olmamak için bıraktım okulu, bu sene yine %50 bursla kapak atabilirim ama çok kararsızım. Ah şu yabancı dil
  • ben bu sene bahçeşehir psikoloji ing yazmak istiyorum acaba orda okuyan ark yada bilgnz varsa nasıl bir bölüm hocaları filan nasıl okulun etknligi çokmu eğitim kalitesinin iyi old duydum ama şöyle dediler bahçeşehirde çok masraf çıkartıyorlar sana ödeme 25 binse o 30 bine varır fln ddler cevaplarsanız sevinirim szce gelmelimiyim ?
  • %100 burslu okumanın dez avantajları nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

%100 burslu okumanın dez avantajları nedir?

Dezavantajı var mı diye düşündüm , maalesef bulamadım :) Bende tam bursluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1342

quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

%100 burslu okumanın dez avantajları nedir?

Dezavantajı var mı diye düşündüm , maalesef bulamadım :) Bende tam bursluyum

Hocam selamlar,

Bu sene 4 senelik bana gelen bölümler var ama cogunun geleceği yok diye ben 2 senelik seçme taraftarıyım.Bahçeşehir üniversitesinde 2 senelik bilgisayar programlamacılıgını listeme eklemeyi düşündüm %100 burslu geliyor yani kaçarı yok eğer başa yazarsam ve okul hazırlıkların kampüsünde yani şişlideymiş.Ben aydın üniversitesi ve bahçeşehir arasında kaldım napsam bilemedim ?
  • Bahçeşehir Mekatronik Mühendisliği'nden mezun biriyle konuştum.Bahçeşehir'de mühendisliğin okunamayacağını,labaratuvarların yersiz olduğunu söyledi.Katılır mısın?
  • Merhaba bende bahçeşehir üniversitesinde tam burslu reklamcılık yada sinema tv okumak istiyorum biraz bilgi veririmisiniz.Bu bölümleri bahçeşehirde okumak bana nasıl artılar katacaktır...?
  • 94k sıralama ile elektrik-elektronik %50 burs girme şansım nedir sizce ?
  • ben bu sene bahçeşehir psikoloji ing yazmak istiyorum acaba orda okuyan ark yada bilgnz varsa nasıl bir bölüm hocaları filan nasıl okulun etknligi çokmu eğitim kalitesinin iyi old duydum ama şöyle dediler bahçeşehirde çok masraf çıkartıyorlar sana ödeme 25 binse o 30 bine varır fln ddler cevaplarsanız sevinirim szce gelmelimiyim ?
  • ya biri cevaplasın artık gerçekten kafayı yiycem yaa bu tercihler yzndn ....
  • ben bahçeşehir uluslararası ticaret ve işletmecilik %50 burslu gelmeyi düşünüyorum bu ing. hazırlık yurt dışındakinde yemek dahil değil yurt dahil demişsinz yanı 13 000 tlnin yarısını verince onlar bana yurt sağlycaklarmı? ve bide okul hakkında çok zenginlerin takıldığı ukala tipler var falan diye bir sürü yorum geldi.Ve eğitimi hakkında ne düşünüyorsun şimdiden teşekkürler.Ve %75 burs gelebilme şansımda var gibi. geçen sene %50 98 binde kapattığını var sayarsak
    sıralama:51 bin TM1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Rise of Beach King* -- 2 Ağustos 2012; 4:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1342

quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

ilk bin bursu ne kadar amerikadaki hazırlık içinde yurt yemek ücretleri dahil mi

yurt dahil yemek değil . ilk 1000 bursu ne kadar bilmiyorum , twitterdan enveryucel'e sorabilirsin

twitterdan sordum ama 2 gündür cevap vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Rise of Beach King*

ben bahçeşehir uluslararası ticaret ve işletmecilik %50 burslu gelmeyi düşünüyorum bu ing. hazırlık yurt dışındakinde yemek dahil değil yurt dahil demişsinz yanı 13 000 tlnin yarısını verince onlar bana yurt sağlycaklarmı? ve bide okul hakkında çok zenginlerin takıldığı ukala tipler var falan diye bir sürü yorum geldi.Ve eğitimi hakkında ne düşünüyorsun şimdiden teşekkürler.Ve %75 burs gelebilme şansımda var gibi. geçen sene %50 98 binde kapattığını var sayarsak
    sıralama:51 bin TM1

Yurt ilk 1000dekilere dahil hocam sanırım aklımda öyle kalmış.Yemek zaten dahil değil.Ukala tip konusuna gelince nerede yok ki :). Önyargılarımı yıktım bahçeşehir bilgisayarı yazdım bakalım doğru mu yaptım. Herkes kendi çevresini oluşturacak işte. Ukala tiplerle de takılmayıveririz. Umarım %75 gelir. İyi günler

• MAT-BİLGİSAYAR hakkında bilgi istiyorum .Bilgisayar muh ile aralarında çok fark varmı ikisini karşılaştırırmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigeran -- 2 Ağustos 2012; 15:59:19 >
  • tam burslu ee düşünüyorum, yeditepe den farkı var mıdır ? ingilizce eğitimi nasıldır ?
  • Bize vakit ayırdığn için teşekkür ederim birader benim de bi sorum olucaktı :) Örneğin ben bahçeşehir psikoloji bölümünü tam burslu kazansam ve hazırlıkta veya 4 yıllık süreye ek olarak okulu 1-2 yıl uzatsam burs konusunda sıkıntı olur mu? Kaç yıl sonra burs kesilir?
  • biraz geç kaldım ama sorıym belki gelir cevap bahçeşehir yazılım %100 tutuyor ama ben ortamından çekindim yani maddi olarak baya pahalı bir yer paralı girenlerin durumu var burs kesilme durumu nasıldır çünkü iyi bi ingilizcem yok bölüm ingilizce bursum düşerse kötü olur
  • Oncelikle boyle konu icin tesekkurler iyi oldu :)

Insanlari nasil yani zuppe insanlar var mi fazla mi ?
    ingilizce olarak nasil bir ingilizce istiyorlar hazirlikta zorlanir miyim ing seviyem orta iyi arasinda bir sey.
    birde burs olarak kesilme durumu nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildblackeaglee -- 3 Ağustos 2012; 3:53:31 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.