Şimdi Ara

Bahçeşehir Üniversitesi - Sorusu olanlar ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
8
Favori
40.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1342

Bahçeşehir Üni. okuyorum , bilgi almak isteyenler ve sorusu olanlara yardım edebilirim .

Konu altından veya özel mesaj ile ulaşın

sitesinden bakdım ama blamadım
    her bölümde ingilizce hazırlık zorunlu mu
    fizik tedavi reh. ingilizce hazırlık var mı ?
  • Up
  • Sitesinde net bi açıklama yok ilk bin için bahsettiği bursun kapsamını açar mısınız biraz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyBuZz

Sitesinde net bi açıklama yok ilk bin için bahsettiği bursun kapsamını açar mısınız biraz ?

http://www.bahcesehir.edu.tr/aday/burslarveucretler

LYS Yüksek Başarı Bursu kısmında burs kapsamları açıklanmış. Ayrıca, ilk 2000 hazırlık okulunu Amerika veya Kanada'da okuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

Sitesinde net bi açıklama yok ilk bin için bahsettiği bursun kapsamını açar mısınız biraz ?

LYS Yüksek Başarı Bursu kısmında burs kapsamları açıklanmış. Ayrıca, ilk 2000 hazırlık okulunu Amerika veya Kanada'da okuyor.

Destek bursunun miktarı her yıl Mütevelli Heyet Başkanlığı tarafından belirlenir. ?

• quote:

quote:

quote:

Destek bursunun miktarı her yıl Mütevelli Heyet Başkanlığı tarafından belirlenir. ?

Dolar usulü bazında değerlendiriliyordu. Ben 500 dolar diye biliyorum fakat arttığını söyleyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pikacum

quote:

Bahçeşehir Üni. okuyorum , bilgi almak isteyenler ve sorusu olanlara yardım edebilirim .

sitesinden bakdım ama blamadım
    her bölümde ingilizce hazırlık zorunlu mu
    fizik tedavi reh. ingilizce hazırlık var mı ?

sağlık bilimleri(ftr,hemşirelik vb.) hariç tüm bölümlerde hazırlık zorunlu ama sağlık bilimleri bölümleri için isteğe bağlı hazırlık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gshd -- 6 Nisan 2013; 18:35:12 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dolar usulü bazında değerlendiriliyordu. Ben 500 dolar diye biliyorum fakat arttığını söyleyebiliriz.

Anladım teşekürler sitesinde net bi bilgi olmaması bu konuda ilginç geldi bi gizem oluşturmuş tam net öğrensek daha iyi olurdu ama zamanı gelince inşallah
    Teşekürler ilginize

• quote:

Hazırlık sınıfı nasıl ? Hazırlık sınıfında üniversitenin sunduğu imkanlar neler ? Yurtlar yeterli mi ? Birde kampüsünden bir kaç fotoğraf rica edeceğim. Teşekkürler.
  • Bahçeşehir hukuk istiyorum %100 burs kazanmak için kaç bin de olmak gerekir bu ilk sorum. derslerim çok iyi değil %100 kazanamazsam internette bulamadım ama %75 %50 gibi şanslarımız var mı cevap alırsam sevinirim, malum tercihlere az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: walker123

Bahçeşehir hukuk istiyorum %100 burs kazanmak için kaç bin de olmak gerekir bu ilk sorum. derslerim çok iyi değil %100 kazanamazsam internette bulamadım ama %75 %50 gibi şanslarımız var mı cevap alırsam sevinirim, malum tercihlere az kaldı

%100 burs için kaç binde olman gerekiyor bilmiyorum ama bahçeşehir hukuk sadace %100 burslu ve burssuz öğrenci alıyor
  • quote:

Bahçeşehir hukuk istiyorum %100 burs kazanmak için kaç bin de olmak gerekir bu ilk sorum. derslerim çok iyi değil %100 kazanamazsam internette bulamadım ama %75 %50 gibi şanslarımız var mı cevap alırsam sevinirim, malum tercihlere az kaldı

İlk 500'de olman gerekiyor. Sıralaması 584 şeklinde diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gshd

quote:

%100 burs için kaç binde olman gerekiyor bilmiyorum ama bahçeşehir hukuk sadace %100 burslu ve burssuz öğrenci alıyor

Hiçbir şekilde %100 burslu olmazsa 30 milyar civarında fiyatı var hepsini vermek zorunda mıyıız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gshd

quote:

Hiçbir şekilde %100 burslu olmazsa 30 milyar civarında fiyatı var hepsini vermek zorunda mıyıız

evet

• quote:

iletişim tasarımı bölümünün eğitim kalitesi ile ilgili bilginiz var mı ? ve tam burslu yazmayı düşündüğüm için öğrencilerin tam burslu öğrencilere bakış açısı nedir, nasıl karşılanıyor merak ediyorum.
  • arkadaşlarla konuşuyodukda sözü acildi gördüm sorayım yüzde 50 fiyatı nekadar ilk sıra yapınca indiriyorlarmı bide eğitimi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

arkadaşlarla konuşuyodukda sözü acildi gördüm sorayım yüzde 50 fiyatı nekadar ilk sıra yapınca indiriyorlarmı bide eğitimi nasıl?

ben hep tam burlu baktım %50 bura hakkında bir bilgim yok. sıralamayla ilgili de aynı şekilde bilgim yok
  • Arkadaşlar bende Bahçeşehir %50 burslu Bilgisayar Mühendisligi düşünüyorum. Sıralama yükselir mi sizce bu sene ve yükselirse ne kadar yükselebilir ? Bir de bölüm ve üniversite hakkında neler söylersiniz ?
  • MEKATRONİK mühendisliği ile ilgili bir kaç sorum olacak, bölüm hakkında bilgisi olanlar bana ulaşsın lütfen..
  • 1342 kullanıcısına yanıt
    merhba bu dönem eğitim bilimleri enstitüsüne yüksek lsans başvurusnda bulundum .burslara baktım neredeyse hepsinden yararlanabiliorum not ortalaması ,ales, devlet memurluğu vb.acaba bi sınırı var mı çünkü toplam bursun % 50 yi geçemeyeceğini duymuştum tesekkr
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.