Şimdi Ara

Bahçeşehir Üniversitesi - Sorusu olanlar ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
8
Favori
40.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler bn ek kontejyandan gelicm okulunuza hazırlık okuyacam acaba geç geleceğim için sıkıntı çekermiyim ?
  • 1342 kullanıcısına yanıt
    Hazırlık okuyorum şişlideym ,hazırlığı geçen arkadaşlar önericeğiniz birşey varmı bide geçmek kolaymı geçen sayısı nasıl mesale hazırlığın yarısı birsenede geçiyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanulu

Hazırlık okuyorum şişlideym ,hazırlığı geçen arkadaşlar önericeğiniz birşey varmı bide geçmek kolaymı geçen sayısı nasıl mesale hazırlığın yarısı birsenede geçiyormu ?

Hazırlık en rahat yılın emin ol :D Fakat yinede fazla boşlama.
  • bahçeşehir üni. %50 burslu gıden bırı ne kadar ödüyor yıllık birde mühendislik bölümü yıne besiktasta degil mi bana biraz bilgi verebilir misiniz ? biyomedikal mühendisliği hakkında :))

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 28 Ekim 2015; 21:43:05 >
  • Konu cok eskiymis ya. Hala soru sorsak cevap alabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçeşehir İşletme Mühendisliği ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
    Eğitimi,
    Kampüs ortamı,
    Staj imkanları,
    İş bulma olanakları vs.
    Ve de piyasada işletme müh. için ayrıca yerler var mı yoksa işletme bölümlerine Müh. sıfatıyla girebiliyor muyuz?
  • Hazırlık cok zor diyolar dogrumu ?
  • merhabalar ben bu sene dgs ile bahçeşehir hukuka yerleştim ödemelerde taksitlendirme ne şekilde oluyor ve hazırlık sınıfı zor mu
  • 1342 kullanıcısına yanıt
    merhaba ben bahçeşehir üniversitesi fotoğraf ve video bölümü hakkında bilgi almak istiyordum.Burslu girmek istiyorum çok katılım varmı
  • Bilgisayar Mühendisliği hala para kazandırıyor mu ve yurt dısında çalışma imkanımız olur mu bauda okursam
  • BAU Yazılım müh %50 Burslu yıllık ücretleri ne kadar ortalama?

ApplyBAU gerçekten işe yarıyor mu? Olasılığımız %kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi hala yaşıyor mu acaba ?

• Konu Sahibi ben applybau bilg mühten %100 kazandım ve senden başka kimse bölümle ilgili bilgi vermiyor öğrenci kalitesi nasıl hocalar nasıl? Yaşıyorsan bi el at gözünü seveyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs sıralamam sayısal 334 bin bilgisayar mühendisliği %50 kazanabilirmiyim bu sene 2017 de?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.